Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Brak wiary

Awatar agusia78wawa
    agusia78wawa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Brak wiary

Witajcie
    Mam na imię Agnieszka i 31 wiosen już mi stuknęło.
    Odchudzam się już od bardzo dawna z większym lub mniejszym skutkiem.
    Największy mój sukces w odchudzaniu to 31 kg.
    Od zawsze byłam kluską,jak byłam mała to rodzice wysłali mnie do senatorium odchudzającego,ale naprawdę efekt był śmieszny,bo przez cały pobyt schudłam 0,4 kg hahaha,a wiadomo małe dziecko nie podjada,bo miałam wtedy 4-5 lat.Rodzice dostali wypis po zakończeniu turnusu "otyłość prosta wrodzona".
    Założyłam ten wątek ponieważ straciłam ostatnio WIARĘ w moją silną wole.
    Ostatnie odchudzanie rozpoczęłam w maju tego roku z wagą 106 kg. obecnie warze 93.Z pewnością nie jedna/jeden z Was sobie pomyśli,że to bardzo duży sukces.Tak zgodziła bym się gdybym nie straciła,może nie motywacji,gdyż ona na pewno jest gdzieś głęboko we mnie ale,ponieważ odchudzam się tylko dla siebie,abym znów mogła stanąć przed lustrem i powiedzieć sobie :Świetnie wyglądasz!!,dla swojego zdrowia ale przez to że straciłam to coś, co nazwałam "Wiarą w swoją silną wolę"

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Brak wiary

E tam, a kopa Ci sprzedać?? Tyle schudłas i tracisz wiarę w silną wolę??
    Nie wierzę
    Więc, zamiast szukać dziury w całym, napisz, jaką dietkę stosujesz i jak u Ciebie zruchem
    Powodzenia

Oliv91 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Witam
    Wybacz ale muszę powiedzieć, że 13kg to na prawdę duży już sukces, każdy chyba łapie po jakimś czasie brak motywacji, ja jestem wyjątkiem, bo motywacje mam jak nie jestem głodna xD
    Tutaj na pewno dasz radę, wystarczy uwierzyć, a chyba chcesz latem wskoczyć w piękne, sexowne bikini, leżeć na słońcu i czuć na sobie spojrzenia wszystkich przystojniaków co nie? Moją motywacją wlaśnie jest coś takiego, albo to że przynajmniej nie bede musiala sie wstydzić chodzić w stroju kąpielowym obok mojego umięśnionego chłopaka. Dobra dość o mnie
    Powiedz jaką stosujesz dietę? zapisuj tu codziennie swoje sukcesy, marzenia, obawy i problemy. Jesteśmy tu by sobie pomagać

Awatar agusia78wawa
    agusia78wawa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wiesz może masz dobry pomysł z tym kopem!!!!!!!!!!!!
    Co do mojego ruchu......hmmmmmmmmmmm to nie jest duży bo 3-4 razy dziennie spacery z psem po 30-40 min plus trzy razy w tyg. wyjście do szkoły,a poza tym w sumie zero.Chwilowo nie pracuję,więc .....
    A co do diet stosowałam różne,jeszcze 3 tyg. temu byłam na diecie do 1000 cal,rozchorowałam się na zapalenie ucha,więc jedzonko robiła mi mama i dietę szlag trafił.W sumie dużo nie jadam najgorzej jest na noc

---------- Wiadomość dodana o 23:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:54 ----------

Oliv91
    Tak masz racje fajnie by było założyć bikini ale wątpię abym się kiedyś odważyła to zrobić
    A co do zwątpienia,dlatego też założyłam ten wątek abym mogła się wyżalić,zwrócić o pomoc,o rade....

monika26 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Witaj
    ja też tu nowa ale dzieki temu forum już 4 kilo za mną! a jak by było 13 to ja bym pod sufit z radości skakała. więc kopniak napewno ci się przyda chociażby po to aby być dumną z sukcesju jaki już osiągnełaś i na dalszą droge. WALCZ DZIEWCZYNO BO WARTO!!!!!!!!! jeśli biegniesz na 100m to w połowie nie możesz stanąć w miejscu i stwierdzić dalej mi sie nie chce, tylko biegniesz dalej do utraty tchu, walczysz z sobą ze zmęczeniem itd...
    więc jak już tyle osiągnełaś to nie poddawaj sie i spróbuj powalczyć.
    a przedewszystkim uwierz w siebie i w to że możesz osiągnąć cel jaki sobie postawiłaś. powolutku ale do skutku
    pozdrawiam buzia

Awatar blackpuma
    blackpuma jest nieaktywny Znany na forum

witam
    Ładnie chudniesz i sukcesy i to nie małe masz na koncie. Czasem tak bywa, ze motywacja nam gdzieś na chwile umyka, ale nie masz co się martwić...wraca i to bardzo szybko. A na tym forum to już z prędkością światła

Cytat Zamieszczone przez agusia78wawa Zobacz posta
    fajnie by było założyć bikini ale wątpię abym się kiedyś odważyła to zrobić
    Ja przy 90kg poszłam do sklepu, kupiłam bikini i paradowałam w najlepsze na basenie Trzeba się tylko wyzbyć kompleksów które czasami niestety głęboko w nas siedzą. Przyjdzie i czas na ciebie, że to bikini włożysz

Trzymam kciuki mocno

Awatar waszka
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Zazdroszczę możliwości założenia bikini.... dla mnie nie ma (70/F) ....

Oliv91 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

F? nie martw się znam jedną osobę co ma rozm K
    Aga dziewczyny tu mądrze piszą, bierz się do roboty

Awatar waszka
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Oliv, ja się w sumie martwię, tylko czasem szlag mnie jasny trafia jak mam coś kupić, np kostium.... krawcy dyskryminują biuściaste

Awatar Afanen
    Afanen jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    3

Witaj Aguś
    Dobrze Cię tu widzieć

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów