Strona 3 z 797 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 503 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 7970

Wątek: Moje trudne zmagania

annahanna5 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Moje trudne zmagania

Próbuję raz jeszcze napisać, to co było w poście, którego nie udało mi się wysłać. Mam bardzo dużo pracy, bo początek roku szkolnego jest wyjątkowo trudny. Nie pamiętam takiego nagromadzenia problemów, dramatycznych sytuacji wymagajacych natychmiastowej reakcji. Jestem skonana.
    Na dodatek moja wierna waga odmówiła posłuszeństwa (sprawka baterii), ale mam nadzieję, że uda sie to naprawić w krótkim czasie- jestem uzależniona od ważenia. Pozdrawiam i wracam do pracy.

Waga już działa, ale niestety nie pokazuje niczego optymistycznego. suwaczek musi pozostać niezmieniony. Przykro. Za oknem zimno, pochmurno, deszcz wisi w powietrzu. Miałam nadzieję, że spalę trochę kalorii zbierając ziemniaki u rodziny, ale teraz nie wiem, czy pogoda na to pozwoli.
    Mam chandrę, jestem zmęczona trudnym początkiem roku i wśiekła na samą siebie, że nie mogę wziąć się w garść i schudnąć. A smutki zajadam- i koło sie zamyka.

Awatar tdk
    tdk
    tdk jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Cześć Aniu.
    Oj bidulu widzę że jakiś dołeczek sie trafił , już podaję rękę i wyciągam z dołka

Polecam czerwoną herbatkę , czy działa to sie dopiero okaże za jakiś czas , ale piję jej dużo i jeść mi się tak nie chce , a ostatnio miałam kłopoty z dietkowaniem.
    Kolanko niestety nadal boli , ale już jest i tak lepiej niż było.
    Głowa do góry i proszę do dietki Aniu.

Kar85olka Guest

Hmmm... ja sie staram też... i dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam chwile zwatpienia... jak 2 kg moze czlowieka zmotywowac to nie mialam tak pojecia... ehhh od wczoraj sie staram troszke mocniej... Tzn cwiczonka + blonnik + clenburexin.. ehhh ale mi sie tak nie chce :P
    trzymam kciuki

Karola

Dziewczyny jesteście kochane. Tdk, Karolko dzięki za słowa wsparcia. Mam za sobą bardzo ciężki dzień w pracy. Po trudnych rozmowach z dziećmi, jeszcze trudniejszych z rodzicami jestem wykończona psychicznie. Myślę, że przerzucenie kilku kwintali ziemniaków dobrze mi zrobi. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam.

bozena Guest

Smile Odp: Moje trudne zmagania

Poprzerzucaj te ziemniaczki koniecznie.
    Może wysiłek fizyczny poprawi ci humor.
    Trzymaj się kochana - niedługo wszystko wejdzie w utarte tryby.
    Początek roku jest wszak tylko ...na początku.

MIŁEGO WEEKENDU ANIU-HANIU

Mimo paskudnej pogody (ziąb, wiatr, przelotne deszcze) zbierałam dzielnie te ziemniaki, dźwigałam kosze itd. i w piątek po południu i niemal przez całą sobotę, więc myślę, że trochę kalorii spaliłam. Wczoraj i dziś czuję te kwintale w mięśniach, ale to zdrowy ból.
    Wczoraj wieczorem nadprogramowa, spontaniczna kolacyjka u przyjaciół, ale chyba udało mi zachować umiar. Ranek na razie w porządku, widzę światełko w tunelu w pracy- chyba udało mi się przedrzeć przez najgorsze czasochłonne zajęcia. Popołudniami robię przetwory; muszę także uporządkować działkę. Mam nadzieję, że poniedziałek otworzy dobry tydzień w odchudzaniu.

bozena Guest

Smile Odp: Moje trudne zmagania

Oby było tak jak mówisz.Życzę Ci tego.
    Widać że się nie obijałaś na wykopkach ,świadczą o tym zakwasy.
    Ciężka praca - ale ktoś to zrobić musi.

Ziąb przeraźliwy- to niestety zwiększa apetyt, bo człowiek chce się w wyziębionym mieszkaniu jakoś ogrzać. Przekroczyłam trochę założony limit kaloryczny, ale nie jest to jakieś ogromne obżarstwo, więc jestem w miarę spokojna. Pogoda mało spacerowa, więc popołudnie spędziłam w kuchni przygotowując przetwory na zimę- tym razem sałatkę z buraków, papryki i cebuli. Zostało mi jeszcze doprowadzenie kuchni do porzadku po tym buraczanym szaleństwie.

Kar85olka Guest

hmmm to prawda ze jak jest zimno to nie pozostaje nic innego w domu jak sie troszke najesc :P
    mam na to sposob... :] wlaczam Vive i wbijam sie na wioslarza od razu sie goraco robi
    i tez zauwazylam ze odkad sie pilnuje z jedzeniem to jestem jakas nadpobudliwa no i niestety przez to juz nie mam nic do sprzatania bo wszystko zrobilam :/

powodzenia zycze i nie daj sie pokonac jesieni i zimnu! :*

Strona 3 z 797 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 503 ... OstatniOstatni