Nio ktoś jej doniósł , ale nie ja . Ten jakis tam zachód słońca brzmi pysznie mniam , ale ja w pracy to se łykne bobocolotralalolo![]()
Nio ktoś jej doniósł , ale nie ja . Ten jakis tam zachód słońca brzmi pysznie mniam , ale ja w pracy to se łykne bobocolotralalolo![]()
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Ha ha ha.... winka za drogie, wolę żołądkowąNo i kaszankę z grilla z dużą ilościa musztardy
![]()
Produkcja pozamonopolowa, ale nie moja niestety. Jakoś talentu, chęci, zdolności organizacyjnych do wyrobu mi brak...
Ależ nie zostawimy cię z takim kłopotem, Haniu! Na kolejną nóżkę... A ta pani to ile ma nóżek? Bo jakoś nie mogę się doliczyć i nie jestem pewna, które czyje...
---------- Wiadomość dodana o 23:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:04 ----------
Ale jaka piękna nazwa! To coś a la sołtysówka, łzy wójta itp, prawda? Super!
No to na ciecią nózię hlup hlup w ten głupi dziub
jak zabawa to zabawa
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
A jeśli chodzi o wina to najbardziej mnie rozbawił fakt, że pani najpierw upewniła się, że dodzwoniła się do placówki oświatowej, a potem przedstawiła swoją ofertę. No i to podkreślanie, ze za darmo.... dostawa.
Ile ma to ma , ale stonoga chyba nie jest , bo by główka tego nie wytrzymała![]()
od 27 03 2011 utrwalam
Na potrzeby dzisiejszej imprezy mianuję się stonogą. Więc która to kończynka- czwarta?