Strona 1 z 30 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 299

Wątek: Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

Awatar Nefrytowy_Ksiezyc
    Nefrytowy_Ksiezyc jest nieaktywny Znany na forum

Smile Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

Niby jestem nowa, ale tak naprawdę to zdecydowanie nie . Na forum już spędziłam kilka lat, ale postanowiłam założyć nowe konto, aby być bardziej anonimową, gdyż nick którego wcześniej używałam (nie tylko tutaj) z czasem, w niektórych kręgach przylgnął do mnie niczym drugie imię. Na dodatek jest dość rzadki i bez trudu można mnie znaleźć i zweryfikować, że ja to ja .

Prośba do osób które znają mnie, aby raczej nie używały mojego poprzedniego nicka.

To tak na wstępie ).

Co do odchudzania, to już nie chce mi się pisać całej historii.
    Najwięcej w życiu było 79, najmniej ... hmm... chyba raz kiedyś udało mi się złapać tą piątke, ale to tylko na chwilke haha, ale w tym roku zamierzam się z nią zaprzyjaźnić na dłużej.
    Waga taka jak na suwaczku (63).
    Mam na imię Ewa i niebawem skończę 25 lat. Przede mną obrona pracy magisterskiej i nowe, oby szczupłe życie 'już-nie-studentki'
    Ostatnio edytowane przez Nefrytowy_Ksiezyc ; 11-03-2010 o 14:44

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

Nie widać suwaczka

Awatar Nefrytowy_Ksiezyc

Domyślnie Odp: Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

Bo jeszcze nie zdążyłam go zrobić, ale teraz już jest.
    Moge się pochwalić, że tydzień temu było kg więcej :P. Ale chyba znowu wracam na dobrą drogę. Chociaz tych moich powrotów już tyle było ... no ale moja dewiza to się nie poddawać

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

ja mam też hustawkę wagową góra dół i tak bez końca.... chciałabym odchudzac się ostatni raz jak dieta?

---------- Wiadomość dodana o 19:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:08 ----------

Jak nie wiem, jak wiem ( jak mówi Ferdek Kiepski) Nefrytku, juz skumałam ktos ty

podziwiaj mój suwak, że zarozumialcem będę

reveska jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witam i życzę jak najszybszej, najskuteczniejszej, najtrwalszej i najprzyjemniejszej walki ze zbędnymi kilogramami Jakiś plan działania? ;-)

noemcia jest nieaktywny Sławny na forum

Witam, witam I życzę powodzenia na "nowej" dietowej drodze życia

Awatar fatti
    fatti jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Dobry wieczor hehe bedzie mi sie trudno przyzwyczaic do Twojego nowego nicka ale niech bedzie ) ja akurat tego z dieta.pl nikomu ze znajomych nie ujawnilam ani nic wiec jestem zupelnie anonimowa z rzeczywistym swiecie wiec rozumiem po co potrzebowalas zmiany
    To teraz masz "nowy" poczatek oby tym razem juz ostatni i wiesz ze z calego serca zycze CI tej 5 z przodu !!
    1 cel 68.5kg-> 65kg osiagniety!!

tutaj walcze ja: https://forum.jestemfit.pl/s...inear#post3915

Awatar Scrappy_87
    Scrappy_87 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    8

Piękny nowy nick Kochana
    Sukcesów życzę

MAŁYMI KROCZKAMI DO CELU...

MOJE ZMAGANIA, zapraszam!

Awatar Meeeg85
    Meeeg85 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Nick super i avatarek też

Awatar Nefrytowy_Ksiezyc

Oj może jednak za długi ten nick, haha, ale niech bedzie. Nic innego nie przychodziło mi do głowy , a ze akurat jedna z bohaterek ksiażki którą obecnie czytam tak własnie się nazywa to mi się spodobało i tak będzie i juz! O!

Co do diety to idzie mi ostatnio na prawdę dobrze, tylko że nic nie ćwiczę :/ jakoś ta zimność na dworze sprawia że nie chce mi się nosa z domu wystawić. Eh... czy to się nigdy nie skończy? Już mam dość kozaków i grubych kurtek.

Nie wiem czy macie tak samo, ale więksżość fajnych ubrań to są własnie te wiosenno/letnie.

Wiosny dajcie!! AAA!

Strona 1 z 30 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów