Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 507

Wątek: Z Dukanem do celu

Awatar gatita
    gatita jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    8

Domyślnie Odp: Z Dukanem do celu

dobry wieczór
    przesyłam wieczorne motywacje i już od razu udanego dietkowania na jutro

---------- Wiadomość dodana o 22:20 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:13 ----------

aaaa, w końcu obczaiłam fotki!! Illusion, laseczko jedna, piękną masz fryzurkę! Uwielbiam takie grzywki Sama miałam kiedyś
    Rozumiem, że tęsknisz za wagą 50 kg - wyglądałaś świetnie. Teraz też wyglądasz świetnie i bardzo kobieco! A jeśli wolisz siebie w wersji 5.0 a nie 6.2, to jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia celu!
    Pozdrawiam i pełen szacun za te fotki!

Awatar illusion
    illusion jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Białystok

gatita Dziękuję, bardzo mnie podniosłaś na duchu.

Oj strasznie się dziś czuję, głowa boli... Wszystko przez tą pogodę okropną. Teraz leje deszcz ale uwierzcie mi że o 6 rano jak wstałam to padał najprawdziwszy śnieg. Biały, ogromne płatki, gęsty i puszysty!
    Ale przecież kwiecień plecień...jak to ktoś kiedys wymyślił.

Po pierwszym dniu warzyw standardowo zwyżka na wadze...wiem że to woda, taka kolej rzeczy i trzeba czekać na proteinki. Jutro idę na imprezę z pracy. Od alkoholu się wymigam jakoś, zjeść coś trzeba będzie bo idziemy od razu po pracy, ze sobą nie biorę. Nikt nie wie w prcy że jestem na diecie.

Ale teraz inna wiadomość...idę na dwa wesela w maju. Z jedzeniem będę się starała ale złamię się i będę alkohol trochę piła. Nie chcę żeby gadali że jestem w ciąży. To takie moje grzeszki planowane będą. Zobaczymy co na to waga. Pamiętam jak kiedyś byłam na diecie i schudłam dużo to piłam dosyć często alkohol, i piwo i wódkę i waga spadała jeśli trzymałam się dietetycznego jedzenia więc może źle nie będzie. Niestety po tym pierwszym weselu zostajemy u męża babci na 3 dni bo to blisko a mamy wtedy wolne. Wiadomo jak to babcie...tak samo i ona, namawia na jedzenie bez przerwy, cały dzień stoi i mielone smaży...nie chcę jej robić przykrości. Jakbym przyjechała ze swoim prowiantem to by chyba obraziła się na amen. Wykręcę się chyba jakimś bólem żołądka i jakieś jajka sobie będę gotowała. Ehh...nie wiem jak to będzie.

Wczoraj:
    Dzień 15 (P+W) - 21.04.2010
    Śniadanie - serek wiejski lekki
    II Śniadanie - chlebek, wędlina, rzodkiewki, ogórek, pomidor
    III - jw
    Obiad v - zupa warzywna z indykiem (rewelacja, pyszna wyszła)
    Kolacja - twaróg chudy z jogurtem naturalnym

Miłego dnia wszystkim życzę. Mam nadzieję że u Was pogoda lepsza.

Awatar carolll
    carolll jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

no to niech smaży mielone tylko z mięsa drobiowego lub wołowego, i bez bułki a z otrębami (te już możesz wziąć ze sobą a wiadomo w otrębach pełno dobrych mikro i makro elementów)
    dopisz do tego jakąś ideologię typu - lekarz nakazał mi jeść tylko produkty drobiowe (tudzież wołowe) bo mam mało żelaza
    co do alkoholu to myślę, że każdemu się czasem coś należy od życia
    miłego bezśniegowego dnia

Awatar galerjanka
    galerjanka jest nieaktywny Znany na forum

Hej, Illusion, obejrzałam nową fotkę , nie jest źle, ciało uważam że jest w miarę proporcjonalne. Dietka dukana jest podobno świetna właśnie na biodra i uda, więc wybrałyśmy dobrze . Ja mam jeszcze troszkę inna budowę, ale podobnie jak Ty, jestem drobnych kości i tłuszczyku mam sporo. Teraz brzuch mi spadł, nie odstaje, ale dupka trzyma się twardo i wolniej odpuszcza , no ale wszystko ku dobremu.
    Też mam wesela [maj, czerwiec, lipiec], a na dodatek jutro jadę na szkolenie gdzie żarcie jest przepyszne, i boje się trochę że się złamię.
    Mi waga też skacze jak chce. Już się gubię w tym całym ważeniu
    Buźka!

Awatar gatita
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    8

dzień dobry

uch, śnieg w kwietniu? ciekawe macie życie w tym Białymstoku

Trudno się wykręcać od jedzenia, co? Taka nasza polska kultura, że jak możesz jeszcze wstać od stołu o własnych siłach, to musisz zjeść następnego kotleta... A miłość w rodzinie kobiety okazują karmiąc innych (!). Domyślam się, że Babcia stosuje wszelkie chwyty żeby wcisnąć kochanej Wnuczce kolejny kawałek mięska albo ciasta albo chociaż kanapeczkę/suróweczkę... A jest jakaś szansa, że możesz powiedzieć, że jesteś na diecie? Czy Babcia podniesie larum "Z kości na ości, w anoreksję wpadniesz, itp..."? Bo może by zrozumiała, że jako młoda kobieta chcesz ładnie wyglądać i zapiąć się w sukienkę z zeszłego lata?
    To takei moje rozważania... Ja powiedziałam rodzinie, że się odchudzam i mam swój jadłospis. Babcia przez długi czas nie rezygnowała, ale teraz już przestała mnie męczyć. A mieszkam z Nią więc było 100 pytań dziennie

Pozdrawiam ciepło i życzę rozchmurzenia

stoookrotka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sosnowiec

bo alkohol odwadnia i dlatego po imprezce mimo że coś się zje i wypije pare drinków jest na wadze mniej ale to złudne

czasami można delikatnie nagiąc zasady dietki , mądra z Ciebie kobieta i wszystko widze idealnie planujesz gratuluje tego

udanego dzionka życzę

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ja znów swoją śpiewkę mogę zacząć Ale dziewczyny dobrze mówią i popieram - jeżeli wolisz siebie w wersji light to walcz i będziemy z Tobą, ale i tak wyglądasz tak że szczena mi opadła

Że niby co padało? śnieg ?! To ZŁO

Ja warzywka mam od jutra - też pewnie wskoczę na wyżyny, ale tak jak mówisz -to woda

Zobaczysz jak Twój organizm zareaguje na alkohol i będziesz wiedziała co i jak Pewnie nie będzie tak źle A z babciami to gorzej - sama to przerabiam. Moja gotowa jest mi wpychać siłą Ale dasz radę Możesz ją namówić na sprawdzenie nowych przepisów Ja tak moją trochę nabrałam, że niby tu znalazłam coś nowego i może spróbujemy to zrobić bo wydaje się dobre

Miłego dnia!
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

Awatar gatita
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    8

wpadłam się pożegnać
    do poczytania w poniedziałek!