Dobry wieczór
Piękne jadłospisy u Ciebie, Illusion! No i to leczo z indyka... Inspirujące
Chudnij dzielnie, na Dukanie czas szybko mija a kiloski lecą!
Pozdrawiam i 3mam kciuki za dietowy sukces![]()
Dobry wieczór
Piękne jadłospisy u Ciebie, Illusion! No i to leczo z indyka... Inspirujące
Chudnij dzielnie, na Dukanie czas szybko mija a kiloski lecą!
Pozdrawiam i 3mam kciuki za dietowy sukces![]()
Dzięki dziewczynki za wsparcie. Waga stoi. Już nie mogę się doczekać kiedy znowu proteiny żeby sprawdzić czy to rzeczywiście działa...że mimo że na warzywach nie jest już tak pięknie na wadze to na proteinach znowu ruszy i ogólnie będzie na minus. Nie zakładam żadnej daty na kiedy cel chcę osiągnąć - po prostu chcę schudnąć w końcu!
Dziś znowu planuję godzinę na rowerze, nie zniechęcam się.
illusion - świetnie Ci idzie
podczytuję wiele dziewczyn dukanowych
Twoje jadłospisy mi się podobają
jest urozmaicenie
trzymam za Ciebie kciuki
przy Twoim nastawieniu, prędko pozbędziesz się tego co masz w nadwyżce
miłego dnia
troszke cierpliwości i waga znów zacznie spadac![]()
trzymam kciuki za rowerkowanie ! dołącze do Ciebie dzisiaj ale po 18 ;]
udanego dzionka życze![]()
Zacznie spadać znówJa teraz mam manię ważenia i dopiero będę świadoma tego co się ze mną dzieje
![]()
I tak trzymaj somsiadko. Ja też nie zakładam zżdnej daty, bo przy mym obecnym leczeniu to różnie może jeszcze być. 15 mam kardiologa....mam nadzieję, że nie zemdleje lekarz na wiadomość o mej diecie, wszak są w niej tluszcze omega3 - uwielbiam wędzone ryby
Trzymam kciuki za Ciebie![]()
Dzięki kobitki za wsparcie. Naprawdę jestem bardzo zadowolona że się zdecydowałam na pamiętnik. Za pół godziny kończę pracę. mam nadzieję że droga do domu nie będzie trwała znowu godzinę. Zwariować mozna z tymi korkami. Z jednej strony dobrze że remontują drogi ale żeby wszystkie na raz?
Zoieczko zdrowie przede wszystkim! Jedz jak najwięcej ryb. Jest mnóstwo do wyboru żeby urozmaicać jadłospis.
Hej Illusion, poczytałam Cię troszkę. Mam taki sam wzrost, i podobny problem z udami i biodrami. Tylko ważę więcej
. Już nie raz żaliłam się dziewczynom na forum
, bo wkurza mnie to ogromnie. Zaczęłam proteinową dietkę 3 dni temu, więc dopiero co, ale w sumie odchudzam się od grudnia i schudłam do tej pory ok. 10kg. A wagę docelową mam 54
.
Będę do Ciebie zaglądać![]()
Buźka!
galerianko Witam u siebie. Dużo już schudłaś, za chwilkę poczytam Twoje zmagania. No niestety taka budowa...jak czytam że dziewczyny przy wadze 75 kg mają 59 cm w udzie to mnie krew zalewa, bo ja mam tyle samo. Mam nadzieję że dobrze Ci pójdzie na Dukanie.
Pora na dzisiejsze podsumowanie:
[b]Dzień 8 (P+W) - 13.04.2010[b]
Śniadanie 7:30 (w pracy) - standardowo serek wiejski lekki
II śniadanie 11:30 (w pracy) - kilka plasterków chudej szynki i pomidor
III posiłek 14:00 (w pracy) - kilka plasterków chudej szynki i ogórek
Obiad 16:40 - omlet z 2 jajek z owocami morza, pół pomidora z cebulką i kawałek ogórka
Kolacja 19:30 - serek homogenizowany 0% ze słodzikiem i aromatem waniliowym
Około 17:30 strasznie mnie wzięło na słodkie, poratowałam się 4 łyżeczkami mleka odtłuszczonego w proszku. Później od 18:20 godzinę jeździłam na rowerze stacjonarnym więc nie jest źle.
bardzo ładny dzionek za Tobą i jaki pysznysuper że pedałujesz !