Mam nadzieję, że jutro będziesz miała w pracy luzy i wpadniesz do nas opowiedzieć jak Ci idzie i co słychać![]()
Mam nadzieję, że jutro będziesz miała w pracy luzy i wpadniesz do nas opowiedzieć jak Ci idzie i co słychać![]()
no, bo my tu czekamy![]()
i ja czekam
i widać nawet jak się męczę czekając![]()
Wszyscy czekają ale chyba biedna illusion nie ma ani chwili w pracy
Buziaki![]()
No tak, nie to co my, nieroby![]()
witam :*
przepraszam że do mojej ukochanej trójcy - amos, suslak i illusion piszę to samo
u mnie dosc ok - nadal czekam na decyzje z bydgo bo nie mogę nic u siebie na uczelni załatwiac a tam mieli / mają urlopy do sierpnia więc czekam i wiem że napewno mnie przeniosąjak już decyzja dziekan nie ma prawa mnie trzymac :P rodzice najwyżej pójdą i zrobią piekiełko
codziennie Was podczytujewięc jestem na bieżąco ... i tak mnie naszło (waga ma waha się 50.5-51kg) nie ma diet czasem żrę czasem mniej jakieś owoce np 2 dni jak wcześniej jest kilkudniowa uczta więc wszystko w normie :P
wczoraj naszło mnie na coś nowego czytam tak waszego dukana i może on byłby jakąś świeżością w mym życiu? why not do celu brakuje mi 3 kg i tytaj kieruje do Was pytanko ile zrzuciłyście na I fazie i w pierwszych tyg II ?ściągnełam książke dukana i poczytam z nudów :P zobacze co i jak ale proszę o odp
pozdrowienia piękności i chudzinki !
Cos mi sie wydaje, ze postanowilas odpoczac od forum i od dietki, co? Napisz chociaz co sluchac co jakis czas![]()
Może w pracy nadal jest szał i komputer zepsutymam nadzieję, że nasza illusion dietkuje ładnie
![]()
tu ru ru ru.... my to jednak jesteśmy nieroby, nie ma co! co tam kilka dni praktyk, illusion to ma zapiernicz.....aj....