Strona 2 z 25 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 246

Wątek: Dukanie pod rownikiem:)

Awatar gosiamarysia
    gosiamarysia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Chełm

Domyślnie Odp: Dukanie pod rownikiem:)

Ja też zacznę od końca Hexana właśnie taką wyznaję zasadę - nic na siłę Lepiej wcale, niż męczyć się z kimś, by nie być samemu na stare lata
    Batavia, co u Ciebie Kochana? Jak mąż? Już lepiej? A jak Twoja dietka? Buziaczki

Awatar Batavia
    Batavia jest nieaktywny Znany na forum

Buziaczki***

Gosiumarysiu kochana - ja tez wyznaje zasade, ze lepiej poczekac na swoja Polokwe (w tym wypadku swojego Polowka) niz z rozsadku rzucac sie na slubny kobierzec z byle kim. Zycie ma sie tylko jedno, szkoda go zmarnowac z byle kim...
    W sumie jeszcze caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale dluuuuuuuuuuuuuuuugie zycie przed Toba na pewno jeszcze wpadniesz w sidla milosci

Hexanko Sasanko - caluski dla Ciebie i Twojego Zajaca
    Jeszcze nie doczytalam co u Was slychac, egoistycznie bardzo zaczelam od watku wlasnego

Atan juz dzisiaj poszedl do pracy, do wczoraj siedzial w domu z wisielczym humorem, biegunka i goraczka. A ja chodzilam po suficie, bo chory facet w domu jest gorszy od najgorszej plagi
    Dzisiaj odetchnelam i regeneruje nadszarpniete nerwy
    Przed poludniem bylam na brunchu pozegnalnym naszej pani Konsul, zapomnialam na dluzsza chwile o Dukanie, co sie pewnie jutro zemsci na wadze
    Zeby stlamsic wyrzuty sumienia poczwiczylam 45 min na orbiteku i jestem padnieta...

Gotuje wlasnie kurze zwloki na galaretke, nieumiem bez niej doslownie zyc...

Dzisiaj jest bardzo parno, pewnie w nocy chlusnie monsum z nieba - mamy teraz takie atrakcje niemalze codziennie. Jest to nietypowe zjawisko, teraz jest okres suszy - ale widac ocieplenie globalne i tutaj niezle namieszalo...

Milej reszty dnia zycze kochane- unas juz ciemnica totalna i komary zra jak oszalale...

Awatar Agulon
    Agulon jest nieaktywny Znany na forum

Witam doświadczoną Dukankę Gratuluję Ci sukcesu i dotarcia do III fazy! Ja, mimo jeszcze mam daleko do celu, cały czas się zastanawiam jak to będzie na stabilizacji, czy waga nie skacze jak szalona.. Będę to obserwować na Twoim przykładzie jeśli pozwolisz Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za dalsze spadki

Awatar Batavia
    Batavia jest nieaktywny Znany na forum

Buzka piatkowa***

Hexanko - postaram sie niczego nie nadszarpywac, teraz pelen luzik
    Gosiumarysiu - jak tam u Ciebie kochana?
    Agulonik -witaj - fajnie, ze tez jestes Dukanka

Postaram sie dzielic wrazeniami z 3 fazy w miare dokladnie, zebyscie pozniej wiedzialy, jak to mniej wiecej wyglada
    U mnie po wczorajszym rozwiazlym trybie zywienia na wadze 500g wiecej, postaram sie dzisiaj zrobic czysto proteinowy piatek -moze waga drgnie
    Poki co poruszam sie dosc niepewnie w tej 3 fazie, jedynym stalym elementem, ktory wprowadzilam codziennie sa 2 porcje owocow i kromka chleba tostowego (taki ciemniejszy z pszennych, niby mieszany - bo niestety tu nie ma innego pieczywa). No i od czasu do czasu jakies szalenstwa, ale tego niby nie ma w programie diety...Jeden dzien czysto proteinowy w tygodniu, ale nie trzymam sie scisle czwartku, zawsze udaje mi sie jakis dzien w tygodniu wykombinowac.

Milego dnia zycze****

Awatar gosiamarysia
    Mieszka w
    Chełm

Batavia, długo mnie u Ciebie nie było, ale już postaram się codziennie wpadać do Ciebie na kawkę Cieszę się, że z Atanem już wszystko dobrze, że poszedł już do ukochanej pracy, a Ty regenerujesz siły po chorobie męża Piszesz o monsunie; dla mnie to abstrakcyjne pojęcie, próbuję to sobie wyobrazić Zawsze lubiłam odległe kraje - szczególnie Indie ( to za sprawą filmów ), a przecież Indonezja jest jeszcze dalej! Zazdroszczę Ci, że tam mieszkasz i masz możliwość zwiedzania tego kraju. Bo tu to zwykła, szara, polska rzeczywistość...
    Całuski przesyłam gorące

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Wpadam poobserwować III-fazowiczkę

Miłego dnia!
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

Awatar gosiamarysia
    Mieszka w
    Chełm

Xeniu kochana, tak jak obiecałam wcześniej - jestem Jak tam dzisiaj dzionek leci? Co u Ciebie? Jakieś plany weekendowe? Całuję i ściskam

Awatar Agulon
    Agulon jest nieaktywny Znany na forum

Pozdrawiam weekendowo i czekam na relację dietową! Całuski!

Awatar gosiamarysia
    Mieszka w
    Chełm

Dzień dobry w niedzielny poranek!!!
    No tam u Was to już popołudnie! Mam nadzieję, że spędzasz go miło z mężem. Ja niedawno wstałam, odsypiałam poranne wstawanie Ale czuję, że troszkę za mało snu i tak jeszcze...
    Buziaki!

Awatar gosiamarysia
    Mieszka w
    Chełm

Witaj!!! Znowu zaglądam do Ciebie by zobaczyć jak się miewasz, a tu Cię nie ma od kilku dni!
    Zostawiam buziaki!

Strona 2 z 25 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów