-
Odp: Dukanie pod rownikiem:)
Ja też zacznę od końca
Hexana właśnie taką wyznaję zasadę - nic na siłę
Lepiej wcale, niż męczyć się z kimś, by nie być samemu na stare lata
Batavia, co u Ciebie Kochana? Jak mąż? Już lepiej? A jak Twoja dietka? Buziaczki
-
Buziaczki***
Gosiumarysiu kochana - ja tez wyznaje zasade, ze lepiej poczekac na swoja Polokwe (w tym wypadku swojego Polowka
) niz z rozsadku rzucac sie na slubny kobierzec z byle kim. Zycie ma sie tylko jedno, szkoda go zmarnowac z byle kim...
W sumie jeszcze caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale dluuuuuuuuuuuuuuuugie zycie przed Toba na pewno jeszcze wpadniesz w sidla milosci
Hexanko Sasanko - caluski dla Ciebie i Twojego Zajaca
Jeszcze nie doczytalam co u Was slychac, egoistycznie bardzo zaczelam od watku wlasnego
Atan juz dzisiaj poszedl do pracy, do wczoraj siedzial w domu z wisielczym humorem, biegunka i goraczka. A ja chodzilam po suficie, bo chory facet w domu jest gorszy od najgorszej plagi
Dzisiaj odetchnelam i regeneruje nadszarpniete nerwy
Przed poludniem bylam na brunchu pozegnalnym naszej pani Konsul, zapomnialam na dluzsza chwile o Dukanie, co sie pewnie jutro zemsci na wadze
Zeby stlamsic wyrzuty sumienia poczwiczylam 45 min na orbiteku i jestem padnieta...
Gotuje wlasnie kurze zwloki na galaretke, nieumiem bez niej doslownie zyc...
Dzisiaj jest bardzo parno, pewnie w nocy chlusnie monsum z nieba - mamy teraz takie atrakcje niemalze codziennie. Jest to nietypowe zjawisko, teraz jest okres suszy - ale widac ocieplenie globalne i tutaj niezle namieszalo...
Milej reszty dnia zycze kochane- unas juz ciemnica totalna i komary zra jak oszalale...
-
Witam doświadczoną Dukankę
Gratuluję Ci sukcesu i dotarcia do III fazy! Ja, mimo jeszcze mam daleko do celu, cały czas się zastanawiam jak to będzie na stabilizacji, czy waga nie skacze jak szalona.. Będę to obserwować na Twoim przykładzie jeśli pozwolisz
Pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za dalsze spadki
-
Buzka piatkowa***
Hexanko - postaram sie niczego nie nadszarpywac, teraz pelen luzik
Gosiumarysiu - jak tam u Ciebie kochana?
Agulonik -witaj - fajnie, ze tez jestes Dukanka
Postaram sie dzielic wrazeniami z 3 fazy w miare dokladnie, zebyscie pozniej wiedzialy, jak to mniej wiecej wyglada
U mnie po wczorajszym rozwiazlym trybie zywienia na wadze 500g wiecej, postaram sie dzisiaj zrobic czysto proteinowy piatek -moze waga drgnie
Poki co poruszam sie dosc niepewnie w tej 3 fazie, jedynym stalym elementem, ktory wprowadzilam codziennie sa 2 porcje owocow i kromka chleba tostowego (taki ciemniejszy z pszennych, niby mieszany - bo niestety tu nie ma innego pieczywa
). No i od czasu do czasu jakies szalenstwa, ale tego niby nie ma w programie diety...Jeden dzien czysto proteinowy w tygodniu, ale nie trzymam sie scisle czwartku, zawsze udaje mi sie jakis dzien w tygodniu wykombinowac.
Milego dnia zycze****
-
Batavia, długo mnie u Ciebie nie było, ale już postaram się codziennie wpadać do Ciebie na kawkę
Cieszę się, że z Atanem już wszystko dobrze, że poszedł już do ukochanej pracy, a Ty regenerujesz siły po chorobie męża
Piszesz o monsunie; dla mnie to abstrakcyjne pojęcie, próbuję to sobie wyobrazić
Zawsze lubiłam odległe kraje - szczególnie Indie ( to za sprawą filmów
), a przecież Indonezja jest jeszcze dalej! Zazdroszczę Ci, że tam mieszkasz i masz możliwość zwiedzania tego kraju. Bo tu to zwykła, szara, polska rzeczywistość...
Całuski przesyłam gorące
-
Wpadam poobserwować III-fazowiczkę 
Miłego dnia!
To ja
Łork in progress pliz łejt

-
Xeniu kochana, tak jak obiecałam wcześniej - jestem
Jak tam dzisiaj dzionek leci? Co u Ciebie? Jakieś plany weekendowe?
Całuję i ściskam
-
Pozdrawiam weekendowo i czekam na relację dietową!
Całuski!
-
Dzień dobry w niedzielny poranek!!!
No tam u Was to już popołudnie! Mam nadzieję, że spędzasz go miło z mężem.
Ja niedawno wstałam, odsypiałam poranne wstawanie
Ale czuję, że troszkę za mało snu i tak jeszcze... 
Buziaki!
-
Witaj!!!
Znowu zaglądam do Ciebie by zobaczyć jak się miewasz, a tu Cię nie ma od kilku dni!
Zostawiam buziaki!
Uprawnienia umieszczania postów