Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19
Pokaż wyniki od 181 do 187 z 187

Wątek: Dukanowo dla mnie zdrowo:)

zla_wrozka Guest

Domyślnie Odp: Dukanowo dla mnie zdrowo:)

gdzie zniknęłaś?
    ........................................

Awatar Khalida
    Khalida jest nieaktywny Znany na forum

Wróżko jestem, jestem
    Tylko ostatnio troszkę zalatana bo z mężem na etapie kupowania mieszkania jesteśmy, a co za tym idzie już kręcimy się i oglądamy różne rzeczy np. do łazienki, sypialni itp. Czyli same przyjemności

Tak pochwaliłam moją wagę że ze mną współpracuje a tymczasem znowu stoi, i teraz nie wiem czy stoi bo ma focha czy stoi może dlatego że zaczęłam ćwiczyć i mięśnie może się troszkę robią. No ale jakby nie było to w każdym razie znów będzie zastój.

Nie przejmuje się jakoś tym za bardzo bo ładnie dietkuje i waga nie ma żadnego powodu by nie spadać, więc poczekam aż się namyśli.

A co u Ciebie? Widzę że już trzeciofazowo... ach zazdroszczę!

zla_wrozka Guest

o zakup mieszkania to ważna sprawa, nic dziwnego, że Cie wcięło teraz jak zaczniesz planować, urządzać, malować, itp to na pewno waga będzie spadać
    u mnie trzecia faza trwa i całkiem mi na niej dobrze nie spodziewam się na niej spadków, choć byłoby miło, najważniejsze jednak, żeby nie wzrastało!
    miłego weekendu!

zla_wrozka Guest

znowu na dobre Cię wcięło! wracaj tu szybko i melduj, jak idzie dieta, jak urządzanie, itp

Awatar Khalida
    Khalida jest nieaktywny Znany na forum

Witam

No więc tak u mnie wszystko zakręcone ostatnio jest. Cały czas załatwiamy jakieś formalności związane z mieszkaniem, poza tym zaczęłam regularne treningi na bieżni i to mnie chyba najbardziej cieszy. Dietę staram się trzymać choć przyznam się że nie zawsze mi wychodzi, czasami lekko odpuszczam np. w weekend lub tak jak ostatnio w Walentynki (wypiłam piwko). Na razie na wagę nie wchodzę ponieważ nie chce się denerwować że mi stoiiiiiiiiiiiiiiiiii, zważę się na koniec miesiąca i myślę że po tych wszystkich treningach waga ruszy ładnie. Zaczynam też chodzić na Aquaaerobic, jutro moje pierwsze zajęcia

Poza tym okazało się że ćwiczenia sprawiają mi niezłą radochę, a raczej to jak się po nich fajnie czuje. Oprócz tego mój mąż dołączył się do diety, ale też zdarza mu się czasami odstąpić w każdym razie jako tako się trzymamy. Do wiosny coraz mniej czasu i chciałabym chociaż jeszcze 10 kg zgubić.

Załatwiam też papierki związane ze studiami podyplomowymi, zaczynam w pierwszy weekend marca zjazd w innym mieście. Złoży mi się to wszystko łącznie z przeprowadzką w jednym czasie no ale jakoś to będzie

Wiem że coraz rzadziej tu pisze, ale też efektów spektakularnych nie mam. O czym tu pisać jak waga stoi mi w miejscu, wiem że moja to wina bo czasem się te małe grzeszki zdarzą ale wracam już z dobrą energią. Wracam i na pewno niedługo zobaczę 7

zla_wrozka Guest

no jak tak szalejesz, to na pewno niedługo 7 będzie
    w takim razie czekam cierpliwie na dobre wieści i ściskam!!

zla_wrozka Guest

no już prawie miesiąc Cię nie ma - daj znać, jak dieta, co słychać
    buziam

Strona 19 z 19 PierwszyPierwszy ... 9 17 18 19

Uprawnienia umieszczania postów