Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

Awatar Agniecha2q
    Agniecha2q jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

Witam wszystkich!
    Jestem Aga, mam 23lata i jestem studentką dietetyki. Mam też odrobinę nadbagażu z którym walczę bezskutecznie
    Jak większość z was wiem co to jo-jo, wiem jak ciężko zgubić każdy kilogram i wiem jak pyszne jest ciasto czekoladowe i frytki
    A teraz do rzeczy, jestem tu bo chcę zdrowo schudnąć. Sama idea zdaje się być prosta ale jak wiadomo z dietą nigdy nie jest prosto. Najskuteczniejsze a zarazem niosące ze sobą najwięcej skutków ubocznych są diety "niezdrowe". Nie będę tu wymieniała które za takowe uważam gdyż boję się że połowa obecnych tu osób spali mnie na stosie Sama traktowałam swój organizm różnego rodzaju "cud dietami" ale teraz chcę przekonać się czy zdrowo też się da.
    Wiem, że potrwa to dłużej, ale mam czas. Nigdzie mi się nie śpieszy. Przy wzroście 167cm ważę 67kg czyli niby w normie ale jeśli schudnę wymarzone 10kg nadal będzie w normie a ja pozbędę się kompleksu
    Będę zamieszczała na wątku różne ciekawostki dietetyczne ale generalnie ma to być pamiętnik odchudzania.

A może znajdzie się jakaś pani która schudła "prawdziwie" zdrowo? Przez zdrowo rozumiem sytuacje w której w diecie nie brakowało żadnych składników odżywczych, w której nikt drastycznie nie uciął liczby spożywanych kcal, która nie składała się z jednego posiłku dziennie....

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

Misiaku mam nadzieję, że nie wygonisz mnie ze swojego zdrowego wątku (ja znów dukam )
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

Awatar Agniecha2q

Domyślnie Odp: Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

Cytat Zamieszczone przez suslak Zobacz posta
    Misiaku mam nadzieję, że nie wygonisz mnie ze swojego zdrowego wątku (ja znów dukam )
    A pewnie że nie wygonie A wręcz zapraszam! Miło widzieć kogoś znajomego Zauważam, że mamy niemal identyczną wagę i cel... Ja na dukanie byłam trzy razy i obiecałam sobie, że nigdy więcej hihi

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

Cytat Zamieszczone przez Agniecha2q Zobacz posta
    mamy niemal identyczną wagę i cel
    anom anom ja w sumie do 57 chyba nie zaszaleję ale na razie tak musi być bo inaczej za mała motywacja
    na mnie tylko dukanie działa więc wracam grzecznie
    To ja

wildrose jest nieaktywny Znany na forum

Witam moją rówieśnicę Co prawda nie wiem czy odchudzałam się w 100 % zdrowo, ale starałam się by tak było Jestem pewna, że Ci się uda, trzymam kciuki.

Awatar Agniecha2q

Cytat Zamieszczone przez suslak Zobacz posta
    anom anom ja w sumie do 57 chyba nie zaszaleję ale na razie tak musi być bo inaczej za mała motywacja
    na mnie tylko dukanie działa więc wracam grzecznie
    No wiesz... moje BMI jest na górnej granicy normy więc dyszeczka mi nie zaszkodzi Na mnie też dukan najlepiej działał ale nie służyła mi ta dieta.

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

No tak w sumie ja mam 175cm wzrostu
    57 to chyba będzie trochę za mało
    zdrowe odżywianie wazna rzecz, a w sumie i tal liczy się efekt więc dietkuj zdrowo
    To ja

Awatar Agniecha2q

Cytat Zamieszczone przez wildrose Zobacz posta
    Witam moją rówieśnicę Co prawda nie wiem czy odchudzałam się w 100 % zdrowo, ale starałam się by tak było Jestem pewna, że Ci się uda, trzymam kciuki.
    Witaj! Piękny wynik! Jak dużo czasu zajęło ci zrzucenie tych kilogramów?

wildrose jest nieaktywny Znany na forum

Dziękuję Zajęło mi to trochę, bo ponad 5 miesięcy, ale chciałam schudnąć zdrowo i trwale. Mam nadzieję, że tak właśnie się stało

Awatar Agniecha2q

Cytat Zamieszczone przez wildrose Zobacz posta
    Dziękuję Zajęło mi to trochę, bo ponad 5 miesięcy, ale chciałam schudnąć zdrowo i trwale. Mam nadzieję, że tak właśnie się stało
    Mam takie same założenia I może zająć nawet ponad 5miesięcy, byleby się udało

Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów