Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ostatni raz

Awatar Alessaaa
    Alessaaa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie ostatni raz

jem. ciągle jem. Nie ważnie, że czuję się już pełna. Skoro w domu jest jedzenie to jem dalej. To naprawdę nie jest już zwykłe łakomstwo. Myślałam już nawet o kontakcie ze specjalistą bo chudne i tyje na zmienę od trzech lat. Co najciekawsze rodzice w ogóle nie widzą że mam taki problem. W sumie to nikt nie widzi, że go mam. Ale nie o tym chciałam pisać. Otóż, postanowiłąm sobie, że w roku 2011 schudnę. Powiedziałam sobie też, że jest to moje ostatnie podejscie. Jeśli tym razem się nie uda to poddaje się. Muszę jednak napisać że pierwszy raz będzie to odchudzanie dla samej siebie a nie po to żeby inni mnie nie wyzywali od tłuściochów, grubych dup i też nie dla faceta - dla siebie. Chcę nauczyć się jeść normalnie. Tak jak kiedyś gdy nie miałam problemów z nadwagą i jedzeniem. To będzie naprawdę trudne ale spróbuję. Dlatego też postanowiłam pisać na forum. Proszę o wsparcie a ja odwdzięczę się tym samym.

Jeśli chodzi o dietkę to mam zamiar jeść 1200-1400kcal plus jakiś ruch. Może zapiszę się na siłownie chociaż z tego co zdążyłam się zorientować są one dosyć drogie i zwykle są one dla obu płci a ja wolałabym taką tylko dla kobiet. Nie nastawiam się na spektakularne efekty bo po wielu dietach moja przemiana materii jest naprawdę słaba.

Mam 161cm wzrostu. Dziś zjadłam już dużo ale od teraz nie jem już nic a jutro dietkowo. to jak, pomożecie?

Awatar Mendik
    Mendik jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tychy

Domyślnie Odp: ostatni raz

Witam Alessaaa

Wiem coś o jedzeniu wszystkiego co jest w domu jak mam zły dzień to jestem wstanie wchłonąć wszystko co mam pod reką (nawet skórkę zeschniętą z chleba) feee jak śmietnik.

Ale walczę z tym będe ci kibicować nawet jak upadniesz to idz dalej i nie podawaj się.Jeśli nie masz na siłownię zacznij biegać to nic nie kosztuje.Ja też chcę przejść na 1200 kcal.

I NIE PODDAWAJ SIĘ.PORAŻKI SĄ WPISANE W NASZE ŻYCIE.
    Nie myśl o tym czego nie masz tylko o tym czego chcesz POZDRAWIAM DIETKOWO I RUCHOWO

Ja już chyba się odchudzałam z milion razy i robię to po raz milion pierwszy aż do skutku.

Asztii jest nieaktywny Nowy na forum

Powodzenia kiedyś na 1000 schudłam 20 kg .tera zwraca ale moze się skuszę ponownie ..walcze z sobą ..bo tez jestem jak śmietnik ..wszytsko zjadam co wlezie ;(

Awatar Mendik
    Mieszka w
    Tychy

Asztii mam to samo ale myślę że razem damy rade Wolę te 1200 kcal nie czuję się tak strasznie głodna

Awatar Alessaaa
    Alessaaa jest nieaktywny Znany na forum

jem 1400kcal bo inaczej mnie nosi. Dziś byłam w realu, zwykle kupowałam milion słodyczy ale tym razem jakoś się temu oparłam

Awatar Mendik
    Mieszka w
    Tychy

Alessaaa ja dostałam diete 1500 kcal super reszte opisałam na wątku.Dietetyczka powiedziała że to wystarczy Czuję się super i nie jestem głodna.Jem 5 posiłków.Pozdrawiam dietetycznie

kopciuszek90 Guest

Życzę powodzenia!!! Ja też gdy mam zły dzien (albo okres chociaż to ma coś wspolnego ze złym dniem) to pochłaniam wszystko co widze. Ale nie mów że to ostatni raz!!! Od razu tak jakbyś się poddała. a musisz być bardzo silna! Bo odchudzanie to Ciężka praca. Proponuje walczyć razem Damy radę Zobaczysz

Uprawnienia umieszczania postów