dziękujemy za odpowiedź
jak już wiemy co jest grane i jest ktoś kto troszczy się o forum to będziemy cierpliwie czekać
co do reklam/spamu to ja zawsze używałam ikonki "wykrzyknika" przy postach ze spamem, mam nadzieję, że ta opcja działa
dziękujemy za odpowiedź
jak już wiemy co jest grane i jest ktoś kto troszczy się o forum to będziemy cierpliwie czekać
co do reklam/spamu to ja zawsze używałam ikonki "wykrzyknika" przy postach ze spamem, mam nadzieję, że ta opcja działa
Zapraszam do siebie: BE FIT Bulletproof Diary
Hej Bulletproof0001,
działa, działa...
Pozdrawiam
Paweł - JestemFit.pl
Ja mam pytanie związane z możliwością wstawiania do podpisu paseczka ze strażnikiem ( suwaczkiem ) wagi. Próbuję go wstawić ( kopiując adres wskazany przy jego tworzeniu ) i otrzymuję komunikat o niedozwolonym adresie i nakaz usunięcia.
Jestem nowa na forum i próbuję dopiero założyć pasek z suwaczkiem. Tu podaję adres gdzie jest on zapamiętany:
osoby, które są dłużej na forum mają suwaczki , i pokazują im się bez żadnych problemów !!!
hej Iza,
ok sprawdzamy to.
Iza generalnie żadnego obrazka nie można dodać do sygnaturki, cały czas pracujemy nad tym...
NIE ROBIMY ZAPASÓW NA ZIMĘ - Akcja Punktowa - reaktywacja - Strona 41
"Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych."
Konfucjusz
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie fantastyczny [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , dzięki któremu zdobędziecie odpowiednią wiedzę oraz umiejętności w tym temacie. Wszelkie informacje o kursie oraz jego autorze znajdziecie na stronie.