Czy ktoś się zajmie problemem postów znikających po kliknięciu "odpowiedz"?
Czy ktoś się zajmie problemem postów znikających po kliknięciu "odpowiedz"?
dobre pytanie...
dokładniej to wyskakuje za każdym razem komunikat:
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
- Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 50 znaków.
dodam że wiadomośc ma zdecydowanie więcej znaków niż 50
zaczyna mnie to wkurzać ....
ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta
Ostatnio edytowane przez Aziza_ ; 29-11-2012 o 17:44
W drodze od otyłości do nadwagi...
taaaa , te jestem ciekawa :/ cokolwiek bym nie napisala jest za krotkie.... no i ilez mozna kopiowac swoje posty po to by umiescic odpowiedz???
Ja również mam pytanie kiedy będzie można normalnie posty pisać i wysyłać bez konieczności kopiowania. To co się dzieje jest objawem lekceważenia uczestników dieta pl. Zrozumiałe mogą być przejściowe problemy,lecz chyba kultura nakazuje powiadomić o tym uczestników. Gdzie są moderatorzy i w zasadzie co robią? Czy doczekamy się informacji,czy doczekamy się reakcji ,wątpię.
Chciałam wysłać wiadomość prywatną,ale niestety skrzynka jest przepełniona.
Szanowny Panie Administratorze.
Mam pytanie,czy ostatnie zmiany na dieta pl powodujące niemożliwość wysyłania bezpośredniego postów są już stałą tradycją.
Jeśli tak ,to bardzo jestem ciekawa czemu ma to służyć.
Czy w ten sposób postanowiliście pozbyć się tej garstki bywających na forach,a może wręcz przeciwnie chcecie,żeby członkowie forum jak najwięcej czasu spędzali.
Wiadomo,że wysłanie postu przez kopiowanie i wklejanie zajmuje podwójną ilość czasu.
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego jak wielkim jest to utrudnieniem ,zwłaszcza dla ludzi posługujących się mobilnym internetem.
Bardzo proszę o wytłumaczenie zaistniałej sytuacji i ewentualną reakcję w celu poprawienia działania forum.
Z poważaniem Grażyna Rowicka
Ostatnio edytowane przez RASTI4949 ; 29-11-2012 o 22:36
Kliknęłam na profil Admina i zamieściłam mu link do wątku we Wpisach w profilu. Nie wiem, jak często je sprawdza.
Czy moderacja nie ma żadnego kontaktu z adminem?
O naprawione! dzię-ku-je-myyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D
owszem tylko szkoda że nikt wcześniej nie poinformował że mogą wystąpić jakieś problemy przy wprowadzaniu zmian na forum
W drodze od otyłości do nadwagi...
no tak... to teraz dla odmiany nie działa dodawanie zdjęć do albumów :/ Nie może być do końca różowo