Witam
Mam pytanie, szczególnie do tych z Was które wracały jak córki marnotrawne na dietę
Jak wygląda powrót? tzn czy waga leci sobie tak jak za pierwszym razem gdy rozpoczyna się dietkę???
Byłam na diecie od 6 sierpnia 2010 r w czerwcu przeszłam na III fazę no i się zaczęło.....wakacje, pysznosci w efekcie brak kontroli i rychły skok wagi na + oczywiście Wtedy zrzuciłam 14kg kg przy czym 7 wróciło. No to teraz mam za swoje bo w tym momencie 10 kg musze sie pozbyc i tym razem je utrwalic. Naopowiadali mi znajomi że tą dietę robi sie tylko raz bo potem nie ma efektów to nie mogę się zabrac. Jestem dzisiaj 7 dzień i waga spadła o 1kgMoze Wy dziewczynki zmotywujecie mnie do "roboty"!!!
Proponuję postowanie skonsumowanych posiłków, takie podglądanie menu bardzo pomaga i daje pomysł na dukanowe pichcenie
Czekam na odpowiedzi szczególnie tych które powróciły na diete oczywiscie wraz z efektami. Pozdrawiam---------- Wiadomość dodana o 11:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:12 ----------
Obecnie siedzę w pracy i spożywam II śniadanie w postaci kanapek z placków otrębowych z wędliną z indora wraz z ze świeżą papyką![]()
na I śniadanie miałam kabanosy drobiowe z jajkiem na miękko + pomidor, kawa z mlekiem
Obiadek szykuję z piersią kurczaka z teflonu + szpinak
a kolacja - to się okaże może twarożek lub pasta z makreli
aaaa i popijam dużą ilością zielonej herbaty![]()