Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: wielki powrót i moje menu

galasport jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Wink wielki powrót i moje menu

Witam
    Mam pytanie, szczególnie do tych z Was które wracały jak córki marnotrawne na dietę
    Jak wygląda powrót? tzn czy waga leci sobie tak jak za pierwszym razem gdy rozpoczyna się dietkę???
    Byłam na diecie od 6 sierpnia 2010 r w czerwcu przeszłam na III fazę no i się zaczęło.....wakacje, pysznosci w efekcie brak kontroli i rychły skok wagi na + oczywiście Wtedy zrzuciłam 14kg kg przy czym 7 wróciło. No to teraz mam za swoje bo w tym momencie 10 kg musze sie pozbyc i tym razem je utrwalic. Naopowiadali mi znajomi że tą dietę robi sie tylko raz bo potem nie ma efektów to nie mogę się zabrac. Jestem dzisiaj 7 dzień i waga spadła o 1kg Moze Wy dziewczynki zmotywujecie mnie do "roboty"!!!
    Proponuję postowanie skonsumowanych posiłków, takie podglądanie menu bardzo pomaga i daje pomysł na dukanowe pichcenie
    Czekam na odpowiedzi szczególnie tych które powróciły na diete oczywiscie wraz z efektami.
    Pozdrawiam
    ---------- Wiadomość dodana o 11:05 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:12 ----------

Obecnie siedzę w pracy i spożywam II śniadanie w postaci kanapek z placków otrębowych z wędliną z indora wraz z ze świeżą papyką
    na I śniadanie miałam kabanosy drobiowe z jajkiem na miękko + pomidor, kawa z mlekiem
    Obiadek szykuję z piersią kurczaka z teflonu + szpinak
    a kolacja - to się okaże może twarożek lub pasta z makreli
    aaaa i popijam dużą ilością zielonej herbaty
    Ostatnio edytowane przez galasport ; 10-10-2011 o 11:07

wracam z pochyloną głową, kiedyś było tak:

Awatar agenia221
    agenia221 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    paczków

Domyślnie Odp: wielki powrót i moje menu

Witaj Czekałam na taki watek ja też wróciłam na dukana i podobnie jak ty poprzednim razem zrzucilam 15 kg no i oczywiście przybrałam prawie 10 na poczatku waga leciala szybko ale teraz mam przestoje z tym że to bardziej moja wina Bo skusiłam sie pare razy na małe lub wieksze co nieco Dobrze ze jestes bedziemy sie wspierac razem zawsze w grupie razniej A jestem tu dlatego bo zeszłym razem to wlasnie dzięki temu ze dzieliłam sie tu moimi osiagnięciami i porazkami tak dobrze mi poszlo Pewnie bez tego nie raz bym zrezygnowala wiec nie masz sie co zastanawiac tylko dzialac Pozdrawiam

Awatar madzioreck
    madzioreck jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dziewczyny - z doświadczeń innych powracających wynika, że za drugim razem może już nie iść tak piorunem. Ale nie dlatego, że "ta dieta działa tylko raz", a dlatego, że w ogóle każde kolejne odchudzanie jest mniej skuteczne i trudniejsze. Nasz organizm jest cwany i drugi raz nie da się tak łatwo zaskoczyc
    Natomiast da się wrócić z sukcesem, czego Wam serdecznie życzę i zapraszam do wątku II-fazowego
    I faza od 06-11 kwietnia 2010, -4,5kg
    II faza - 12-04-2010 do 06-11-2010

Awatar misiu66
    misiu66 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

No Też zapraszam do wątku drugiej fazy, jeśli tylko macie ochotę...
    Tam już jest trochę osób i możecie się ogrzać od razu w większej grupie.
    Ale to tylko jeśli macie ochotę

Trzymam kciuki.
    Na naszym wątku są obecnie, niech policzę... kojarzę 3 osoby, które "robią dwójkę drugi raz". Jest trudniej ale to możliwe. Trudniej głównie ze względów motywacyjnych, bo nie idzie "tak spektakularnie". Ale idzie i można dojść.

Pozdrawiam serdecznie

Nigdy nie ma wystarczającego powowdu, żeby być nieuprzejmym, co nie znaczy, że należy być głupim

Awatar rozana
    rozana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam

Ja też mam drugie podejście do dukana i przyznam, że waga wolniej spada niż za pierwszym razem ale ważne, że w ogóle spada trzeba się uzbroić w większą cierpliwość małymi kroczkami do celu
    Trzymam kciuki za Ciebie
    I cel = 85 kg
    II cel = 70kg

url=http://straznik.dieta.pl/][/url]

galasport jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Thumbs up Odp: wielki powrót i moje menu

Dziękuje wszystkim za wsparcie
    super jest mieć świadomość że zawsze można liczyć na wsparcie
    W kupie siła <---jak to było w tym brzydkim kawale
    Po wczorejszym dniu waga -0.90kg ale był mały grzeszek w postaci 2 delicji osobiście wychodzę z założenia że lepiej ciut zgrzeszyć jak chodzić wk***nym przez cały czas i sobie wszystko w końcu odpuścić

Moje śniadanko to:
    Kawa z mlikiem, pasta z makreli i placek z otrąb
    macie pomysł na obiad???
    pozdrawiam i miłego dnia

wracam z pochyloną głową, kiedyś było tak:

Awatar nailla
    nailla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    swoim domku

Galasport, spróbuj nast. razem te delicje czymś innym zastąpić.. po kiego groma Ci dodatkowe zbędne kalorie trudne do zrzucenia i wyrzuty sumienia po ich zjedzeniu? Ja też jestem powracająca na dietę. 10kg. Znajdziesz mnie od dzisiaj w wątku o drugiej fazie, zdaje się, że tam się wszyscy zbierają

Tu byłam.. - Protal: 1 faza 7 dni: 24.02-02.03.2010 (-3,4kg); 2 faza 03.02-07.11.2010 (-18kg), od 08.11.2010 utrwalanie 180 dni do 6.05.2011 potem faza 4 i przybrałam 10kg
    Od 3.10.2011 - powrót na dietę z wagą 79kg: 1 faza (-3kg), kilka nieudanych prób powrotu do Dukana
    Rok po kontuzji w grudniu 2012 - 95kg. Teraz się po prostu zdrowo odżywiam (staram się) i ćwiczę.

Awatar madzialenka84
    madzialenka84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    USA

Czesc dziewczyny,
    Ja tez jak widac po moim podpisie po dukanie bez utrwalania przybralam spowrotem na wadze.
    Teraz znowu zaczelam probowac.Przez 2 tygodnie grzecznej diet 1/1 zrzucilam 3kg, jednak nie o tyle ciezej kg spadaja o ile jest trudno przestawic sie spowrotem na dni P z tym mam najwiekszy problem, szczegolnie na tygodniu gdzie w pracy kazdy zamawia jedzenie ktore jest dofinansowane przez firme (ja zawsze moge cos wybrac bo sa salatki z kurczakiem, tunczykiem itp). Dlatego chyba tez rozwaze ten system 2P/2PW.

Awatar Kompocik
    Kompocik jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    1

Witam Galasport i wszystkich.
    Ja też jestem na Dukanie 2 raz. Za pierwszym razem schudłam 6kg w 6 tyg teraz jestem na Dukam przeszło 2 miesiące i dopiero spadło mi 6kg... Waga jakby naprawdę idzie wolniej i sił mam mniej niz za pierwszym razem. Ale dla chcącego nie mam nic trudnego , no i choć żółwim tempem to kiedyś do celu dojdę
    Pozdrawiam i życzę powodzenia

zinicjuszka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Shannon

Thumbs up Odp: wielki powrót i moje menu

Witam wszystkie wspaniałe dziewczyny które nie boją się wyglądać i czuć się lepiej
    Przedewszystkim gratuluję spadeczków tych maleńkich też.Jestem na Dukanie po raz drugi.Pierwszy raz w 2009 po ciąży schudłam 17kg.Teraz powtórka z rozrywkiI wiem ze bez Dukana sobie nie poradzę.Jest troszkę ciężęj bo kilogramy spadają wolniej ale spadają i to jest najważniejsze.Podstawa hektolitry wody niegazowanej a jedzenie według wskazań.Dużo przestojów ale trzeba być cierpliwym i nie dać się pokusom.Życzę powodzenia!!!

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów