czyli mamy nowy watek
czyli mamy nowy watek
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.
kurcze czemu nie ma info gdzie jest przenisiony ja to chyba tydzień bym szukała gdyby nie Justyś
Teraz jak bedzie ktoś nowy nie mozna mówic zamiast ksaizki poczytaj pierwsze strony watku
Ciekawe jak reszta nas znajdzie
Justys wyslałs linka do wszystkich?
prawie
własnie widze ze argal nas szuka bo jest dostepny
---------- Wiadomość dodana o 13:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:14 ----------
pierwsza str watku jest - strone wczesniej kremuuufki wypowiedzi nie usuneli gorzej jak zechce ktos nowy przyjsc nie bedzie wiedział gdzie
Tak własnie myslałam, ze trzeba skopiowac linka Justynki i wkleic do odtatniego posta na tamtym zamknietym watku. teraz trzeba sprawdzic kto ostatniego posta napisał bo pewnie bedzie mozna go edytowac i poprawic dodajac instrukcje Justynki
PLATYNA Twój post jest ostatni na tamtym watku, spróbuj go edytowac i wpisz info o nowym watku !!!!!
JUSTYNKA Twój post jest przedostatni zrób to samo !!!!!!!!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.