Zamieszczone przez menard zdaje sie ze powinnismy zrobic zrzute na flaszke dla Admina, w ciagu kilku chwil tyle wpisów, a jakie zainteresowanie forum THANK YOU MR ADMIN tylko mógłby pisac jasniej i po polsku
start: 15.10.2012
Nie chcę zapeszać ale na razie tu działa forum lepiej.....może to będą pozytywne przenosiny ....
Faza II od 25-01-2011
Zamieszczone przez Argal_ Nie chcę zapeszać ale na razie tu działa forum lepiej.....może to będą pozytywne przenosiny .... tez tak pomyslałam................bo tam juz było strasznie duzo stron nastukanych
ja też myslałam ze za narzekanie nas usunelI mysle sobie Arek mówi ze upadamy to nam pomogli po co sie wysilac Argalu witaj
Straznik.Dieta.pl | Strażnik wagi - suwaczek wagi Podejście xxxx
Zamieszczone przez deaila ja też myslałam ze za narzekanie nas usunelI mysle sobie Arek mówi ze upadamy to nam pomogli po co sie wysilac Argalu witaj Witaj A tu zonk ...a raczej feniks ...z popiołów
Zamieszczone przez deaila ja też myslałam ze za narzekanie nas usunelI mysle sobie Arek mówi ze upadamy to nam pomogli po co sie wysilac Argalu witaj He, he to nas podniesli
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.
Zamieszczone przez deaila ja też myslałam ze za narzekanie nas usunelI mysle sobie Arek mówi ze upadamy to nam pomogli po co sie wysilac Argalu witaj no tak to mi przez mysl nie przeszło ---------- Wiadomość dodana o 13:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:43 ---------- ok mysle ze z piszacych nikogo nie ominełam a teraz spadam na chwile z małym do domu miłego dzionka zajrze pozniej
Biorę na wstrzymanie by inni dali radę nadrobić to szaleństwo i kuśtykając oddalam się w kierunku kuchennym popełnić jakiś obiad dla rodzinki , miłego dnia
witam chudziny basiula i justys strasznie dzięki za info
U od 26.04.2010-30.04.2010 II faza od 1.05.2010
Zamieszczone przez arabeska76 witam chudziny basiula i justys strasznie dzięki za info Nie ma za co, ale pewnie bys stracha miała
Zasady na forum