Strona 7 z 51 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 503

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Część 1

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Part 1

Cytat Zamieszczone przez areczek1969 Zobacz posta
    Pisze z serwisu samochodowego
    Jaki macie problem z wejsciem tutaj?
    Przecież wchodzi sie jak zawsze.
    Dla tych co myslą, ze to tylko jeden wątek, a nie cale, rozbudowane forum, podaje sciez ke wejscia

dieta.pl
    grupy wsparcia
    diety
    proteinowa
    wątek ten jest zawsze albo pierwszy albo drugi od góry
    Albo po prostu wrzucić do ulubionych lub zakładki i po problemie.
    Znaleźć,jesli ktoś będzie chciał,też prosto,przez prześledzenie ostatnich postów kogoś ze znajomych.
    No skoro ja taki laik komputerowy bym sobie bez problemu poradziła.....

kolejne podejście lipiec 2018

areczek1969 Guest

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Albo po prostu wrzucić do ulubionych lub zakładki i po problemie.
    ja mam chroma, nie zamykam nigdy stron otwartych, wiec rano wlacza mi sie to co bylo otwarte wieczorem.
    Mozna wpisac do zakladek, mam w zakladkach, ale nie ten wątek, tylko grupy wsparcia, przynajmniej wiem co sie dzieje.
    Z grup wsparcia klikam na proteinową i mam wszystkie wątki proteinowej, najlepszy z niego jest wątek II fazowy

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez areczek1969 Zobacz posta
    ja mam chroma, nie zamykam nigdy stron otwartych, wiec rano wlacza mi sie to co bylo otwarte wieczorem.
    Mozna wpisac do zakladek, mam w zakladkach, ale nie ten wątek, tylko grupy wsparcia, przynajmniej wiem co sie dzieje.
    Z grup wsparcia klikam na proteinową i mam wszystkie wątki proteinowej, najlepszy z niego jest wątek II fazowy
    Tyle razy pisałeś o wyższości chromu nad innymi.
    Wiesz ja laik w tych sprawach i nie bardzo wiem jakie google ja mam zainstalowane.
    Jak wrócisz do domu to napisz coś na ten temat na pw lub gg/pliss/

Asia6485 Guest

hej hej
    witam wszystkich bardzo cieplutko
    dziękuje za prywatne wiadomości o zmianie wątku

Awatar Aniaaa86
    Aniaaa86 jest nieaktywny Znany na forum

hej a juz myslałam ze sie więcej nie spotkamy Ja dzisiaj i jutro same P makrelka na kolacje zjedzona Ostatnio zrobiałam Deser Zebrę i jest pyszna, robię tez ptasie mleczko i to mi zaspokaja ochote na inne słodkości
    Waga mało łaskawa ale widze po ciuszkach ze jest lepiej przeciez nie schudnę w tydzien ze wszystkiego co uzbierałam przez tyle lat

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Aniaaa86 Zobacz posta
    hej a juz myslałam ze sie więcej nie spotkamy Ja dzisiaj i jutro same P makrelka na kolacje zjedzona Ostatnio zrobiałam Deser Zebrę i jest pyszna, robię tez ptasie mleczko i to mi zaspokaja ochote na inne słodkości
    Waga mało łaskawa ale widze po ciuszkach ze jest lepiej przeciez nie schudnę w tydzien ze wszystkiego co uzbierałam przez tyle lat
    makrelka na kolację.
    Rybka bardzo dobrze,tylko nie wędzona.
    Wędzona,czyli słona/sól zatrzymuje wodę/jemy do południa ,pisała Ci o tym Justynka.
    Na kolację najlepiej zjeść chudy biały ser,albo gotowane mięsko,albo rybkę,ale pieczoną lub gotowaną.Można też jajka.
    Aniu,a czy o otrębach pamiętasz?

---------- Wiadomość dodana o 19:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez Asia6485 Zobacz posta
    hej hej
    witam wszystkich bardzo cieplutko
    dziękuje za prywatne wiadomości o zmianie wątku
    Witaj Asiu!!
    Co tam u Ciebie?
    Jak sprawy sercowe?

Awatar Aniaaa86

Aniu,a czy o otrębach pamiętasz?
    Pamiętam oczywiście dzisiaj zrobiłam placuszki z otrębami, często tez jem z jogurtem, myslałam ze makrelka bedzie ok, no nic pamiętam rady zastosuje sie

Awatar kamiska1978
    kamiska1978 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

dobry wieczór
    Justyś dzięki za info o wątku
    dzień był dziś zalatany - spotkanie, odbiór decyzji z sanepidu w końcu, wizyta w urzędzie, u Zarządcy i u lekarza. Tak w końcu sie wybrałam do lekarza, wyprosiłam, żeby mnie przyjął bez wyciągniętego numerka. Okazało się, że mam ostre zapalenie oskrzeli, cała orkiestra mi tam gra Dostałam dwa antybiotyki, bo pan doktorek stwierdził, że jeden sobie nie poradzi Dorobiłam się na własne życzenie . Teraz mam stracha, bo przy antybiotykach dostaję dziwnych reakcji typu swędziawka itp. Oczywiście wykupiłam leki osłonowe...

Awatar RASTI4949
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Aniaaa86 Zobacz posta
    Pamiętam oczywiście dzisiaj zrobiłam placuszki z otrębami, często tez jem z jogurtem, myslałam ze makrelka bedzie ok, no nic pamiętam rady zastosuje sie
    Ja na początku diety,jak bardzo tęskniłam za chlebkiem,piekłam sobie dukanowy
    takie same proporcje jak na bułkę z mikrofali/Beniową u nas zwaną/x6 tylko trzeba białka na sztywno ubić i wymieszać z żółtkami wymieszanymi z serkiem i otrębami.Wychodzą z tego 2 keksówki.Swobodnie można trzymać w lodówce w torebce foliowej 6 dni.No i nareszcie na śniadanie miałam prawdziwe kanapki
    Później kiedy się już od chlebka odzwyczaiłam,miałam okres na pizzę i placuszek smażony na patelni służył za spód/oczywiście w dni pw
    Zamiast żółtego sera dawałam odsączoneze śmietanki wiejski,który świetnie się w mikrofali rozpuszcza

---------- Wiadomość dodana o 20:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:22 ----------

Cytat Zamieszczone przez kamiska1978 Zobacz posta
    Okazało się, że mam ostre zapalenie oskrzeli, cała orkiestra mi tam gra Dostałam dwa antybiotyki, bo pan doktorek stwierdził, że jeden sobie nie poradzi Dorobiłam się na własne życzenie .
    No widzisz Kamisiu,a dziewczyny już dawno Cię do lekarza wyganiały.
    Czasami warto posłuchać.
    Teraz by wypadało kilka dni poleżeć a nie latać po mieście

Tyle wisielców na dole i nikt nie pisze,czy drabinkę podesłać??
    Ostatnio edytowane przez RASTI4949 ; 09-11-2011 o 20:29

Awatar Aniaaa86

Ja na początku diety,jak bardzo tęskniłam za chlebkiem,piekłam sobie dukanowy
    takie same proporcje jak na bułkę z mikrofali/Beniową u nas zwaną/x6 tylko trzeba białka na sztywno ubić i wymieszać z żółtkami wymieszanymi z serkiem i otrębami.Wychodzą z tego 2 keksówki.Swobodnie można trzymać w lodówce w torebce foliowej 6 dni.No i nareszcie na śniadanie miałam prawdziwe kanapki
    Później kiedy się już od chlebka odzwyczaiłam,miałam okres na pizzę i placuszek smażony na patelni służył za spód/oczywiście w dni pw
    Zamiast żółtego sera dawałam odsączoneze śmietanki wiejski,który świetnie się w mikrofali rozpuszcza
    Mi własnie jakos chleba nie brakuje specjalnie, jem czasami tak mało szczególnie w dni P ze o chlebie nie mysle wcale a i tak jestem pełna w piatek bede robic pizze bo jutro jeszcze P... znalazłam ze 3 fajne przepisy i bede próbować po kolei każdy ale i na bułeczki i chlebek przyjdzie czas

Strona 7 z 51 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów