ja mam chroma, nie zamykam nigdy stron otwartych, wiec rano wlacza mi sie to co bylo otwarte wieczorem.
Mozna wpisac do zakladek, mam w zakladkach, ale nie ten wątek, tylko grupy wsparcia, przynajmniej wiem co sie dzieje.
Z grup wsparcia klikam na proteinową i mam wszystkie wątki proteinowej, najlepszy z niego jest wątek II fazowy
hej hej
witam wszystkich bardzo cieplutko
dziękuje za prywatne wiadomości o zmianie wątku
hej a juz myslałam ze sie więcej nie spotkamy Ja dzisiaj i jutro same P makrelka na kolacje zjedzona Ostatnio zrobiałam Deser Zebrę i jest pyszna, robię tez ptasie mleczko i to mi zaspokaja ochote na inne słodkości
Waga mało łaskawa ale widze po ciuszkach ze jest lepiej przeciez nie schudnę w tydzien ze wszystkiego co uzbierałam przez tyle lat
makrelka na kolację.
Rybka bardzo dobrze,tylko nie wędzona.
Wędzona,czyli słona/sól zatrzymuje wodę/jemy do południa ,pisała Ci o tym Justynka.
Na kolację najlepiej zjeść chudy biały ser,albo gotowane mięsko,albo rybkę,ale pieczoną lub gotowaną.Można też jajka.
Aniu,a czy o otrębach pamiętasz?
---------- Wiadomość dodana o 19:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:36 ----------
Witaj Asiu!!
Co tam u Ciebie?
Jak sprawy sercowe?
dobry wieczór
Justyś dzięki za info o wątku
dzień był dziś zalatany - spotkanie, odbiór decyzji z sanepidu w końcu, wizyta w urzędzie, u Zarządcy i u lekarza. Tak w końcu sie wybrałam do lekarza, wyprosiłam, żeby mnie przyjął bez wyciągniętego numerka. Okazało się, że mam ostre zapalenie oskrzeli, cała orkiestra mi tam gra Dostałam dwa antybiotyki, bo pan doktorek stwierdził, że jeden sobie nie poradzi Dorobiłam się na własne życzenie . Teraz mam stracha, bo przy antybiotykach dostaję dziwnych reakcji typu swędziawka itp. Oczywiście wykupiłam leki osłonowe...
Ja na początku diety,jak bardzo tęskniłam za chlebkiem,piekłam sobie dukanowy
takie same proporcje jak na bułkę z mikrofali/Beniową u nas zwaną/x6 tylko trzeba białka na sztywno ubić i wymieszać z żółtkami wymieszanymi z serkiem i otrębami.Wychodzą z tego 2 keksówki.Swobodnie można trzymać w lodówce w torebce foliowej 6 dni.No i nareszcie na śniadanie miałam prawdziwe kanapki
Później kiedy się już od chlebka odzwyczaiłam,miałam okres na pizzę i placuszek smażony na patelni służył za spód/oczywiście w dni pw
Zamiast żółtego sera dawałam odsączoneze śmietanki wiejski,który świetnie się w mikrofali rozpuszcza
---------- Wiadomość dodana o 20:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:22 ----------
No widzisz Kamisiu,a dziewczyny już dawno Cię do lekarza wyganiały.
Czasami warto posłuchać.
Teraz by wypadało kilka dni poleżeć a nie latać po mieście
Tyle wisielców na dole i nikt nie pisze,czy drabinkę podesłać??
Ostatnio edytowane przez RASTI4949 ; 09-11-2011 o 20:29
Mi własnie jakos chleba nie brakuje specjalnie, jem czasami tak mało szczególnie w dni P ze o chlebie nie mysle wcale a i tak jestem pełna w piatek bede robic pizze bo jutro jeszcze P... znalazłam ze 3 fajne przepisy i bede próbować po kolei każdy ale i na bułeczki i chlebek przyjdzie czas