Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41
Like Tree17Lubią to

Wątek: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce... ;)

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce... ;)

A ja mam takich trzech - kochają po prostu moje diety!Muszę wszystkiego robić naprawdę dużo,żeby starczyło dla mnie na drugi dzień.
    Zaczynam dzień od koktajli owocowych i jak tylko wyjdę z kuchni to podkrada mi mąż. On pierwszy wstaje.A potem jest już tylko gorzej....
    Trochę jednak udało mi się ich wychować, bo czasem pytają czy to moje na dietę, czy ogólnodostępne.
    Jeden plus, żę nie muszę prowadzić dwóch kuchni, doskonale im pasuje moje jedzenie, niezależnie od tego na jakiej aktualnie diecie jestem
    Aganica
    skorzystam z podpowiedzi, ale moi chyba lubią wszystko....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar aganica
    aganica jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzisiaj na giełdzie / byłam ciuchy kupić/ spotkałam koleżankę.. niby spotykamy się codziennie w pracy ale.. nie ma czasu pogadać.
    Chodziłyśmy tak sobie od straganu do straganu, oglądając ciuchy i gadając o wszystkim i niczym /takie, grzeczne niezobowiązujące rozmowy/ W pewnej chwili, koleżanka się zatrzymała i mówi: wiesz, we wrześniu, jedziemy z grupa koleżanek do pani dr. XXX .. to już nasz czwarty wyjazd, ona jest świetna, może i ty pojedziesz z nami, może byś chciała?
    Popatrzyłam na nią.. nie wiedząc o czym mówi a ona... wiesz.. jesteśmy w takim wieku, trzeba troszkę poprawić wygląd i samopoczucie.. nooo wiesz.. troszkę botoksu i kwasu hialuronowego.. jeszcze nikomu nie zaszkodziło a... samopoczucie i wygląd poprawia.
    Zatkało mnie... nie sądziłam, nigdy nie podejrzewałam, że normalne śmiertelniczki, też to robią.Zawsze uważałam, że to strefa zarezerwowana dla gwiazd filmowych.
    Niestety, musiałam podziękować.Nie dlatego, że nie chcę / każdy by chciał- chyba/ Jednak... mam ważniejsze wydatki i kasę wolę przeznaczyć na co innego
    Teraz siedzę i myślę... pewnie wyglądam jak paszkwil, skoro mi to zaproponowała ale...
    kattta lubi to.
    Dukan od 5.marca.2012r -wrzesień.2012r /97.2kg-64kg/
    Styczeń.2013r - IV faza
    6.wrzesień.2014r - II podejście.

Awatar bluemegg
    bluemegg jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Londyn

Witaj Kattta w Twoim wątku, odwiedzam Cię tu od czasu do czasu
    Mój średni spadek wagi to też około 1 kg tygodniowo, podejrzewam że byłoby więcej, no ale niestety... grzeszki weekendowe dają o sobie znać Mi w sumie to odpowiada, też nie chcę schudnąć zbyt szybko, wydaje mi się że jak pójdzie to wolniej to skóra będzie miała więcej czasu - choć zdaję sobie sprawę że młodziakiem już nie jestem więc nie będzie jej łatwo.
    Pozdrawiam
    kattta lubi to.

Awatar bluemegg
    Mieszka w
    Londyn

Ja zgubiłam 22 kg bardzo powoli. Przez bardzo długi okres czasu udało mi się utrzymać tą wagę. Moja 10 kilogramowa nadwyżka to ostatnie 10 lat, z czego ostanie 5 to efekt półroczny i zmiana pracy na mniej "ruchawą" i z nieograniczonym dostępem do batoników

Awatar aganica
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez kattta Zobacz posta
    moja norma to kilogram na tydzień
    Moje też bo.. kwiecień, maj , czerwiec spadek średnio.. 5 kg był .. tylko w marcu poszło 8 kg ale ja straaasznie gruba byłam, nie to co Ty.
    W lipcu / do tej pory/ 3,5 kg.. czyli też jeden kilogram na tydzień.
    Styczeń.2013r - IV faza

Awatar Agnessaaa
    Agnessaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

hej hej Katttuś w odwiedzinki wpadam domek Twój obejrzeć

spadek kilogram Tygodniowo jak najbardziej super bo się zwisy na skórze nie robią i ryzyko joja mniejsze jak to mówią co nagle to po diable
    ja tam wole wolniej chudnąć takiego drastycznego chudnięcia bym sie bała bo potem chyba zazwyczaj jojo jak sie patrzy także chudnijmy kochane w miarowym przyjemnym tempie a Tobie Kattta spadeczku kolejnego gratuluję

Aganica widziałam Twoje foteczki jaka z Ciebie elegancka zmysłowa kobietka wyglądasz pięknie i ciuszki tez piękne
    kattta lubi to.

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam serdecznie,
    Jak tu nie zajrzeć na tak optymistycznie nazwany wątek ;-). Przycupnęłam sobie na chwilkę, poczytać ciutkę. Zmiany na forum widzę przeogromne, bo i też dawno mnie tu nie było. TYm z większą przyjemnością odkryłam ten wątek. Wszystkim, którzy zaczynają i zaczęli nowe życie, życzę samych sukcesów. Pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana o 15:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:03 ----------

Zatytułowałam ten wątek "życie zaczyna się po pięćdziesiątce" tak trochę przekornie, "na złość Niemcom"! i przyznam szczerze, że liczyłam na to, że więcej kobiet w moim wieku przyłączy się do mnie....i nie myślałam o tych, które już dukają od jakiegoś czasu, bo One mają swoje ulubione wątki, swoich przyjaciół dukanowych itd...myślałam o nowych Dukankach. Przecież po pięćdziesiątce przychodzi dla kobiety najtrudniejszy okres pod względem tycia. Kobiet na diecie w tym wieku powinno być mnóstwo...A może już im się nie chce? może już nie dbają o to jak wyglądają? może sobie odpuściły?...właśnie! stąd tytuł mojego wątku.

(...). Powiedziałam sobie w pewnym momencie basta! dość mazania, zawalczę jeszcze o siebie. Uda się!

No i walczę, ale ciężko mi idzie to odchudzanie oj ciężko...
    A kuku KASIU.... to znowu ja. Nie jestem wprawdzie nową Dukanką, ale mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, żebym od czasu do czasu tu zajrzała. Zwłaszcza, że masz naturę optymistki, a to ogromna zaleta w naszych czasach . Przyjaźnie dukanowe są ważne i istnieją, ale wspaniałą rzeczą jest móc nawiązać nowe kontakty.

Gratuluję "męskiej" decyzji i ponownego zawalczenia o siebie. Od "mazania" z pewnością się nie schudnie, a i pewnie można jeszcze przytyć, bo stres się zwiększa i apetyt na słodycze potrafi najść znienacka.

Trzymam KASIU kciuki.... wierzę że Ci się uda. Musi....z Twoim optymizmem. Nie dalej jak wczoraj czytałam artykuł, że naukowcy udowodnili, iż jesteśmy Panem naszego losu i to, jacy jesteśmy, lub kim nie jesteśmy, to w dużej mierze zależy od nas.

POzdrawiam serdecznie
    vilemka and kattta like this.
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar Agnessaaa
    Agnessaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Hej hej Katttuniu jak tak kochana u Ciebie ja jeszcze troszkę i suwak dogonię ale pewnie potem jak w przyszłym tygodniu m przyjedzie to znów go gonić będę ...ech miłego dzionka

Awatar bluemegg
    Mieszka w
    Londyn

Oj Katttuś, kuruj się!!! Dobry pomysł z tym wygrzewaniem, mi zazwyczaj pomagało, a nawet jeśli nie pomoże to uśmierzy troszkę ból. To niekoniecznie muszą być nerki - kiedyś mnie przewiało, miałam ból identyczny jak przy nerkach, natomiast moja lekarka nie potrafiła jednoznacznie postawić diagnozy, bo stwierdziła że może to być wirus który na tym etapie rozwoju jest niewykrywalny w moczu lub przykurcz mięśni. Jeśli do jutra Ci nie przejdzie to idź do lekarza a póki co wygrzewaj się

Awatar aganica
    Mieszka w
    Warszawa

nigdy nie miałam problemów ani z nerkami ani z innymi korzonkami.,
    Kasiu, jak się czujesz bo... coś przestałaś pisać w swoim temacie i to mnie martwi.
    Ja od soboty idę na zumbę .. a cooo podobno nie tylko młodzi ludzie brykają ..
    Styczeń.2013r - IV faza

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów