Dzieńdoberek Kochanea co tutaj tak cichutko? Grzecznie dietkujecie?
ja zniknęłam wczoraj, bo dopadła mnie tak okrutna migrena, że leżałam całe popołudnie z wielkim bólem, zasnąć nie mogłam i się męczyłam
Dziś za to spadek 0 0,6kgi wcinam właśnie otrębiankę z bananem i kokosem, ale po 2/3 porcji odpadam - za dużo
Na obaidek planuję spaghettni (shirataki) z krewetkami i sosem z pomidorów mniammiiii - chyba zrobię sobie prędzej i zjem na lunch i na obiad, takiego mam smaczka a opakowanie shirataki jest akurat na 2 porcje
Alessku nie potowarzyszyłam Ci dziś przy otrębiance bo 6 to troszkę za wcześnie dla mnie, nawet jak wstanę to i tak zjem dopiero około 8, wcześniej nie mogęa jak tam dzionek dziś u Ciebie? Gdzie tak wcześnie jechałaś? Na uczelnię?
Loveee czy gratulować i dzisiaj spadeczku? Jak się miewasz?
A gdzie reszta naszych Dziewczyn? haloooooooooooooooooooooooo![]()
No to GRATULUJĘ Kochana - oby tak dalej spadkowo było
Syrfinko też bym pospała... a kto za mnie popracuje? Są chętni?
Moje planowane menu na dziś:
S: Otrębianka z bananem i kokosem
Lunch: Spaghetti shirataki z pomodorami i krewetkami
Obiad: Druga porcja spaghetti
19.00 Fitness
Kolacja: Kefir i spaććććććććććc żeby nie ssało![]()
Ja bym chętnie popracowała bo mam już dość siedzenia w domu. W poniedziałek kolejna wizyta u urzedzie pracy. Może bym się załapała na jakiś staż czy coś...
Głównie przez internet szukam bo urzad pracy guzik ci pomożeMój wygląd też pozostawia dużo do życzenia - nie ma co się oszukiwać
Ja świeżo po studiach co mam w doświadczeniu zawodowym wpisać? tylko staż... eeh masakra.
A tak z innej beczki. Znalazłam wczoraj na allegro fajną sukienkę[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] do sierpnia musze się w nią zmieścić
![]()
No tak Loveee bez doświadczenia, na pewno jest trudniej coś znaleźć ale są firmy, które właśnie w ogłoszeniach piszą że szkolą i nie potrzebne jest doświadczenie. Zależy też jakiej pracy szukasz?coś się znajdzie.. cierpliwości
A sukienka jest bajecznatylko figurkę do niej trzeba mieć nie lada! Dietkuj grzecznie, a do lata będziesz ją mieć
![]()