Strona 4 z 51 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 503
Like Tree95Lubią to

Wątek: Szkoła przetrwania na diecie Dukana ;) - Część 10

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: Szkoła przetrwania na diecie Dukana ;) - Część 9

yvonko Kamień z serca, bo myślałam, że zrobię Ci przykrość tym ja bym chciała przejść, ale ona coś kombinuje, żebym przypadkiem się z nią nie odchudzała. Nie to nie. Zacznę sobie tydzień później i mam ją gzieś Hahah Zdecydowała się na OXY bo w necie piszą, że spala tłuszcz z brzucha. To pomyślała, że skoro nie chce jej się ćwiczyć... ahhaha To jest MŻ najzwyklejsze, tylko że są tam te koktajle żurawinowe. Albo na wodzie, albo na jakimś kefirku czy mleku robione w zależności od dnia i pory. Jak może pamiętasz, wprowadzałam te koktajle do swojej diety i jakoś żadnej rewolucji nie zrobiły u mnie, a tłuszcz sam nie zniknął... No ale niech wierzy co chce. Musi być zdesperowana, skoro chciała płacić za nią 50zł!!!
    Zapłaciłaby sobie tyle za siłownię, a efekt miałaby pewniejszy. AH zapomniałabym! Jej się nie chce!!! haha

Zapytałam przy okazji, czy robi w ogóle jeden dzień białkowy teraz jako była ofiara dukana i przyznała, że nie, bo nie ma czasu. No patrz Na to trzeba mieć czas! haha Każda wymówka dobra. Skwitowałam, że to i tak dobrze, że nie tyje w takim razie. No i tyle było rozmawiania.
    A kiedy powiedziałam, że możemy razem przejść na OXY i co drugi dzień gotować, to zaczęła się wykręcać, że ona nie wie jaki dzień będzie miała luźniejszy, a jaki nie. No to mówię, że przecież można się dogadać na co ona znów miała jakąś wymówkę...
    Jeju nie, to nie. Myślałam, że we dwójkę raźniej po prostu.

Awatar Loveee
    Loveee jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Brzesko

Domyślnie Odp: Szkoła przetrwania na diecie Dukana ;) - Część 8

U mnie dziś na szklanej 91,1 Na obiadek mamusia robi kasze z łopatką ze świnki w sosie grzybowym więc tylko sobie kurczaka poddusze

Ja też się z siostrą nie dogaduje i to z jej winy. Chodzi po domu obrażona tak jakby to nasza wina że ma problemy z facetem. Na jej miejscu dawno bym go kopnęła w dupę a nie płakała przez niego.

Awatar Yvonka30
    Yvonka30 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

Dzieńdoberek Kosmitki ja to pierdzielę <ostre wejście> dziś ponad 1kg na plusie! A wcale jakoś nie szalałam na tych urodzinach. O 17:00 zjadłam przekąskę na ciepło, był taki farsz pieczarki, szynka i szpinak w bułce i z jajkiem na górze, ale ja bez bułki zjadłam, później kawałek ciasta, później posmakowałam 2 sałatek, jedna to sałata, pomidorki i ser mocarella a druga to brokuły z fetą i na sam koniec jeszcze kanapkę zjadłam z szyneczką bo taki pyszny razowiec z żurawinką był do tego 3 lampki białego winka... a dziś taki wzrost! echhhhh to chyba dlatego że późno jedliśmy bo do północy i jeszcze ten alkohol mógł wodę zatrzymać. Oby dziś rano była otrębianka, później bułeczka razowa z szczypiorkiem zaraz rosołek, a wieczorem to nie wiem

Alessku no z siostrami czasami tak bywa, chyba to się cieszę że jestem jedynaczką... z obserwacji moich przyjaciółek to rzadko która ma dobre relacje z siostrą. Być może to zazdrość? Trzymaj się Kochana i odchudzaj się nie zważając na siostrę

Loveee widzę, że nadal waga spada i już coraz bliżej bałwanka jesteś! Tak trzymaj
    Odzyskam Figurę i ... Pewność Siebie!

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

yvonko oj no b to na wieczór tak. No i sporo %. Spadnie na dniach Poszalałaś, nie ma co mmm otrębianko moja:*
    Mój luby mówił mi niedawno, że zawsze chciał mieć rodzeństwo dopóki nie poznał mojej siostry... hahah teraz dziękuje losowi, że jest jedynakiem, bo mogła mu się taka zołza trafić
    Ja właśnie znam same rodzeństwa, które dobrze się dogadują :/
    A Ty mała faktycznie tylko będziesz robić modyfikowanego Dukana? bez żadnych gwałtownych diet?

loveee, moja to jest wiecznie niezadowolona z czegoś i na mnie się wyżywa

Awatar Loveee
    Loveee jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Brzesko

Ja dziś też poszalałam z 2 kawałkami ciasta na 2 śniadanie Nie tykam za to alkoholu bo to gorsze zło niż słodycze. Na kolację będzie sałatka z kurczaka... ale to za 2 godziny dopiero. Cza się upić mineralną

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Czy ja wiem? Mi się wydawało zawsze że alkoholu się lepiej napić niż zjeść słodkie.

Awatar Yvonka30
    Mieszka w
    Gliwice

Cytat Zamieszczone przez alessana Zobacz posta
    A Ty mała faktycznie tylko będziesz robić modyfikowanego Dukana? bez żadnych gwałtownych diet?
    Alessanko na razie nie mam zbyt wielkiego wyboru, z moim trybem pracy - "modyfikowany dukan" najlepiej się sprawdza
    Jutro jadę na 2 dni do Łodzi, a w czwartek na 3 dni do Krakowa - jak wrócę to biorę się ostro za dietę! Plan na ten tydzień to wyrzekam się słodyczy! I jem chudziutko - białko z warzywkami jak wrócę to nie chcę po prostu widzieć wzrostów
    alessana lubi to.

Awatar agatarska
    agatarska jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Polska
    Wpisy na blogu
    5

Cytat Zamieszczone przez Yvonka30 Zobacz posta
    I jem chudziutko - białko z warzywkami jak wrócę to nie chcę po prostu widzieć wzrostów

Trzymam kciuki mocno za Ciebie .
    WIEDŹMOWY CEL OSIĄGNIĘTY - OD VI 2015 STABILIZACJA WAGI - BORN TO BE WILD !!!!
    Link do mojego wątku - TU WALCZĘ Z DEMONAMI .: :. FOTKI MOTYWACYJNE - KLIK

"Between my fears and dreams..."

Awatar Yvonka30
    Mieszka w
    Gliwice

Dzieńdoberek Dziewczyny dziękuje za wsparcie! Trzymajcie mocnooo kciuki Dziś zaczynam dzień z wagą nieznaną, wstałam wcześnie - szybki prysznic, syna do szkoły wybrać, pakować resztę maneli, teraz pyszna otrębianka z bananem na śniadanko, zrobić się na bóstwo i w trasę Pilnujcie Kosmitkowa i do zobaczenia

Awatar alessana
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Oho! Znów będzie dzisiaj smętnie i jutro bo yvonka polazła się dokształcać

Strona 4 z 51 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów