Strona 202 z 202 PierwszyPierwszy ... 102 152 192 200 201 202
Pokaż wyniki od 2,011 do 2,020 z 2020

Wątek: Ketoza według Dukana, czyli jak pozbyć się ostatnich 10ciu kilogramów ;)

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Ketoza według Dukana, czyli jak pozbyć się ostatnich 10ciu kilogramów ;)

Czesc Aniu! Czesc inne Dukanki zagladajace na ten watek!
    Nikogo tu nie ma tak dlugo, ze zaczelam zagladac do sasiadow... Ale jestem, zyje i dukam nadal. Waga pokazala mi nawet przez kilka dni 66 kilo, ale teraz zdechla (wysiadla jej bidulce bateria) a ja po weekendzie mam lekki wzroscik na pewno, bo swietowalismy z moim M jego urodzinki. Pozdrawiam serdecznie-Kasia

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Ketoza według Dukana, czyli jak pozbyć się ostatnich 10ciu kilogramów ;)

Halo Aniu! Zniknelas zupelnie tutaj na forum, ten watek chyba upadl...

Co u Ciebie? Czy wszystko w porzadku? Odezwij sie prosze jesli to przeczytasz... Pozdrawiam cieplo-Kasia

Katarinamo jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć Aniu , Cześć Kasiuogrodniczko!
    Dawno mnie tu nie było, od lutego złapałam taki zastój że mimo idealnego trzymania się diety nic nie schudłam . Zrezygnowana przeszłam na utrwalanie. Niestety 4 kg wróciły.
    Teraz wróciłam na drugą fazę i mam nadzieję pokonać te upragnione 16 kg
    Mam nadzieję, że tak jak wcześniej będziecie mnie wspierać.
    Pozdrawiam
    Kasia

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Czesc Katarinamo!

A ja jestem od marca na IV- i wlasciwie pisze na tamtym watku. Tu zagladnelam, bo zastanawiam sie co stalo sie z Ania-Ketoza. Chetnie bede cie wspierala ale przenies sie na watek II, III fazy- zagladam chetnie na te fazowe watki. Ja w chwili obecnej waze ok. 66kg, chcialam dojsc do 65-ale moj organizm sie broni, i nawet jak mam czasami ten wynik, to po jakims jedzonku wracam do 66-67kg. Chyba to jest ta waga, ktora mi pisana! Ale...oby tak zostalo i nie bylo wiecej! Dlaczego tobie wrocilo 4 kg- czy wiesz moze co robilas nie tak jak trzeba? Pozdrawiam cieplutko-Kasia

czarna1331 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    STRONIE ŚLĄSKIE

Smile Odp: Ketoza według Dukana, czyli jak pozbyć się ostatnich 10ciu kilogramów ;)

Witam wszystkie dukanki!!!!
    Moja przygoda z Dukanem zaczęła się 15.04.2011 r. z wagą 86kg - 112 cm w biodrach - 102 cm w pasie . Obecnie przeszłam na III fazę z wynikiem 75 kg waga - biodra 101 cm - pas 89 cm ))) Byłam zmuszona przejść wcześniej ( planowałam jeszcze z parę kilo zrzucić / spalić ) ze względu na nereczki Ketony w moczu 100 i krew w moczu 5 mimo, że wypijałam dziennie 2-3 litry wody + inne płyny. Po dwóch dniach dużej ilości warzywek + utęskniona porcja owoców dziennie wszystkie wyniki idealne łącznie z mocznikiem i kreatyniną. Na III fazie też gubię tłuszczyk wolniutko ale zeszło (okrągły kg) Z tym że nie używam w ogóle słodziku i nie mam żadnych grzeszków żywieniowych tylko to co można i no i ćwiczę codziennie + opieka trójeczką dzieciaczków ). Ogółem dieta super !!!! Polecam każdemu z dużą nadwagą, mam mnóstwo energii, żadnych wzdęć, zgag i innych paskudnych dolegliwości jest extra!!!! Tylko uważajcie na nereczki ( jedyny minusik) no i jeszcze zatrzymała mi się @ ale przeglądając inne fora na ten temat - nie jestem jedyna. Pozdrowienia i buziole trzymam kciuki za was wszystkie

Awatar szczypawica
    szczypawica jest nieaktywny Znany na forum

No właśnie gdzie nam zniknęła Ania?
    Ketooooooza....Where are you?

Szczypawica 2013r. (od 06.01.2013r.)

Awatar ketoza
    ketoza jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

O rany ludziska jestem, ostatni kwartał mnie wciągnęło w wir pracy.

Jestem, jestem i jestem szczęśliwa, przeszłam na kolejny etap rozwoju osobistego i duchowego , wszystkim polecam. Aktualnie szkolę się na trenera "the Secret" i jestem bardzo wzruszona tym wyróżnieniem

Mam mnóstwo do opowiadania i niedługo nadrobię zaległości w pisaniu, po pierwszym lipca, bo jeszcze ostatnie 6 dni czerwca mam mega pracowite...

ściskam wszystkich zaglądających tutaj
    Ania
    Wszystkie moje wypowiedzi są jedynie osobistymi opiniami i mają charakter czysto informacyjny. Nie należy ich traktować jak zaleceń. Nie ponoszę odpowiedzialności za sposób w jaki zostaną odebrane.
    W razie wątpliwości postępuj zgodnie z własnymi przekonaniami, bądź skontaktuj się ze specjalistą.
    MOJA HISTORIA część pierwsza, mnóstwo porad i ciekawostek o odchudzaniu. Polecam

Awatar maszkuleczka
    maszkuleczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witaj Szczęśliwa Kobieto i tak trzymaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj
    Pozdrawiam serdecznie.
    Mam nadzieję częściej tu zaglądać
    MASZKULECZKA
    Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg

Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
    Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum

Awatar ketoza
    ketoza jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

ale się naszukałam mojego wąteczku... tak to jest jak tu nie odkurzane 9 miesięcy
    No ale jestem, wróciłam i już porządki wiosenne na wątku zrobione
    Szczerze mówić dzisiaj mam wykład ze skutecznego odchudzania wieczorem i wpadłam tutaj aby wyciągnąć kilka porad i sztuczek o jakich pisałam. Polecam przejrzeć od pierwszego postu, bo tam mam spis treści mały i mnóstwo wartościowych porad.
    wieczorem zaś zapraszam do mnie na wykładzik >>> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

pozdrawiam
    ketoza
    Wszystkie moje wypowiedzi są jedynie osobistymi opiniami i mają charakter czysto informacyjny. Nie należy ich traktować jak zaleceń. Nie ponoszę odpowiedzialności za sposób w jaki zostaną odebrane.
    W razie wątpliwości postępuj zgodnie z własnymi przekonaniami, bądź skontaktuj się ze specjalistą.
    MOJA HISTORIA część pierwsza, mnóstwo porad i ciekawostek o odchudzaniu. Polecam

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 202 z 202 PierwszyPierwszy ... 102 152 192 200 201 202

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów