Kochanie dużo miłości życzę w dniu kobietoby motywacja w odchudzaniu Cię nie opuściła
![]()
Kochanie dużo miłości życzę w dniu kobietoby motywacja w odchudzaniu Cię nie opuściła
![]()
Dziękuję i wzajemnie
Kurcze dziś na wadze 55,5kg, ale od rana grubej rury szyneczka + jajko, do pracy biały ser.
Ogólnie humor kiepski, ostatnio mam ogólnie kiepki i zero energii alni witalności. Stres związany z remontem, brakiem kasy i tym wszystkim co temu towarzyszy mnie po prostu doprowadza do tego stanu lub innego.
Ale może za kilka dni będzie już lepiej?
MOJA DROGA KRZYŻOWA:-)
Tu sobie "dukam":-)
od 8.03.2010 walczęDIETA DUKANA I faza: ***1dzień 55,5kg ***2dzień 55,0kg ***3dzień 54,3kg
Skąd ja to znam.. odwieczny brak pieniędzy, kredyty... posrać się można za przeproszeniem :/
to minie, wierz mi.. kilka dni.. i minie..
nie poddawaj się z dietą![]()
Dieta na pewno będzie, bo z tą wagą nie mogę pozwolić sobie na kolejne porażki. Przez prawie całą jesień ważyłam 52kg nie odchudzając się specjalnie, a teraz nie wiem co mi jest, że się taka beczka ze mnie zrobiła. Chyba przez to nerwowe podjadanie wieczorami.
Dzisiejsza waga za grosz mnie nie dziwi, bo wczoraj o północy zjadłam jeszcze kawałek placka... Jestem nienormalna. Nie poznaję siebie chwilami. Muszę się wziąć w garść!
od 8.03.2010 walczęDIETA DUKANA I faza: ***1dzień 55,5kg ***2dzień 55,0kg ***3dzień 54,3kg
plackiem się nie przejmuj, jeszcze nie raz jakaś wpadka po drodze Cię spotka.
to normalne i każdemu się zdarza
poprotu wiecej cwicz, jak już zgrzeszysz :*
Jak mogę zmienić tamet mojego wątku? Chciałabym zmienić dlatę, a nie wiem jak...
ojoj.. nie mam pojęcia, chyba nie da się tego zmienić![]()
Dzień dobry
Szkoda, że nie da się zmienić tutyłu wątku, bo okazuje się, że wszystkich oszukujęPowinnam być już na 6.dniu, a mam dopiero drugi
Wczoraj dietk aperfekcyjnie, ale po wczorajszym ważeniu 55,5kg, dziś spadek tylko -500g. Mało![]()
Witam
No nareszcie mam internet nie działał przez trzy ,ktoś ukradł kabel telefoniczny i szybka TP dopiero naprawiła .
U mnie 5 dzień dietki i 2700 w dół
Ah ta TP
Najważniejsze, że już jesteś
Super Ci idzie, więc oby tak dalej no i imponujący spadek wagi!Grtuluję!
A ile w sumie chcesz schudnąć?![]()