Strona 100 z 28937 PierwszyPierwszy ... 50 90 98 99 100 101 102 110 150 200 600 1100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1,000 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

mojaminka1 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Red face Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Witam serdecznie.....Chociaz na diecie jestem od 19 stycznia 2009,chcialam sie do Was przylaczyc ,moze latwiej bedzie wspolnie rzucac te obrzydliwe kilogramy.....
    1 faze mialam 10 dni,teraz jestem na przemiennej akurat tylko proteinki bez warzywek...
    pozdrawiam Was goraca

mojaminka1 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

acha wlasnie zaczelam dzien ,od kawki czarna bez cukru

Umpalumpa Guest

wspomoglam sie sokiem z kiszonych ogorkow i dzialanie podobne do kapuscianego, pol godz pozniej kibelek. no i na wadze 0.3 mniej ale zostawiam wage z zaraz po wstaniu.

Mojaminka schudlas te 5kg w fazie ataku?? gratki

Tunia dla mnie za malo danych jesli idzie o wartosci odzywcze. mysle ze 1 faze trzeba zacisnac pasa zeby byly rezultaty...

Jusiaczek_us Guest

Cytat Zamieszczone przez Telepeters Zobacz posta
    Ale tej gumy jest tak maleńko, ze pewnie nie podbijesz nią poprzeczki dozwolonych kalorii? Krzycz jak się mylę
    Napewno sie nie myslisz wiec przyznaje racje

Awatar malgorzata1008
    malgorzata1008 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witajcie!

Proteinki rozpoczynające dietę:

jej twórca Francuz dr Dukan wymienił dozwolone produkty, zarówno dla fazy I uderzeniowej, drugiej naprzemiennej i kolejnych dwóch. Z dużym naciskiem na to, że jeżeli na liście nie ma wymienionego produktu to jest on zabroniony. Jeśli nie macie jeszcze książki, to na pierwszej stronie tego forum zostały wypisane wskazówki. Są one bardzo dokładne i konkretne! Starajcie się ich trzymać! Dieta nie jest krótka, ale nie chodzi się na niej głodnym i można jeść w dowolnych porach dnia.

Poza tym dużo wskazówek znajdziecie czytając forum.

Powodzenia! Chudnijmy razem!

Dr Dukan "zajmuje się" mną od 17 stycznia 2009.
    chudszy też może...

Gwenifer_ jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć dziewczyny,
    podglądam was już dobre parę dni, podczytują Wasze spostrzeżenia w każdej wolnej chwili i postanowiłam się odezwać-jak długo można być podglądaczem Jestem na diecie od niedzieli, nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda wagowo,poczta jeszcze mi jej nie przyniosla, podobnie jak ksiażki. Mąż się za mnie śmieje, ze tyle czasu poświęcam na siedzenie na tym serwisie, ale ostatnio sam się zalogował i jest na dobrej drodze do malego odtłuszczeni( a ma z czego!).
    Pozdrawiam i wierzę ,że uda się nam wszystkim!

Isabellla jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rybnik

ja tez czytam i czytam.I wiecie co to jest bardzo budującejakos łatwiej trwać w swoich postanowieniach,ja co prawda stosuje dieta atkinsa ale zasady są podobne.I cieszę się,że tu jestem z Wami bo samo czytanie o waszych sukcesach jest motywacją!!
    Isabellla

Awatar amber1
    amber1 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez tunia_07 Zobacz posta
    słuchajcie wczoraj w sklepie znalazłam jakiś odżywczy koktajl, które myślę, że byłby całkiem nie zły na dni proteinkowe. Może same spójrzcie, znalazłam to też na allegro, podaje linka poniżej

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Tunia ty niesforna dziewczyno Nie kombinuj, nie eksperymentuj i nie próbuj omijać nakazów i zakazów Dukana. Każde odstępstwo od diety spowoduje, że nie będziesz miała efektów i szybko się zniechęcisz. Jeżeli nie porzucisz diety przeciągnie ci się w czasie, a przecież nie jest ona krótka i zależy nam na efektach.
    Tak jak napisała Małgorzata to czego nie wymienia Dukan w produktach, które możemy spożywać w dwóch pierwszych fazach jest ZAKAZANE ! Im szybciej zaakceptujemy te zasady tym łatwiej będzie nam znosić brak zakazanych produktów, które przecież niedługo będzie mogli spożywać chociażby w fazie stabilizacji w czasie dwóch odświętnych posiłów w tygodniu

W książce jest podrozdział poświęcony sztucznym proteinom w proszku, ale ja, tak jak Omelka, uważam że lepiej zjeść coś naturalnego. Zdrowsze to i smaczniejsze.

A tak poza tym to bardzo dobrze, że o wszystko pytasz. Chętnie podzielimy się z tobą i wszystkimi nowymi proteinkami, które serdecznie witam, naszą wiedzą i doświadczeniem. Na forum są prawdziwe "weteranki", których uwagi są cenne, a samozaparcie godne naśladowania.

26.12.08 dieta, 24.01.09 protal, 22.04.09 - waga 61,3 kg i 3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl, 10-08-09 IV FAZA

Gwenifer_ jest nieaktywny Nowy na forum

Masz rację, nawet jak mam mały kryzys to czytam dziewczyny i widzę, że one wytrzymują ,są silne , więc niby cze mu ja mam być inna

tunia_07 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała najpiękniejsze miasto w Polsce

heheh dzięki wielkie, czasami jestem nieznośna

Napisze wieczorkiem jak tam po pierwszym dniu dietki.

Pozdrawiam MARTA