mam pytanko...a co myslicie o sledziach w zalewie octowej,?..
W sumie na diecie jestem 18 dzien i okropnie mam ochote na kwasnewiec sobie zjadlam jeden plat sledzia tylko zdjelam skorke ...bylo pyszniutkie
mniam
mam pytanko...a co myslicie o sledziach w zalewie octowej,?..
W sumie na diecie jestem 18 dzien i okropnie mam ochote na kwasnewiec sobie zjadlam jeden plat sledzia tylko zdjelam skorke ...bylo pyszniutkie
mniam
witunia Kobitki![]()
kasiakaszale pięknie schudłaś!!!!!!!! szok!!!mi jakos waga staneła i nie chce się ruszyć :/ chociaż ciesze się, ze nie idzie do góry
co jest tez bardzo ważne!
dziewczyny, a kurczak wędzony, obrany ze skóry, obskubany z wszelkiego tłuszczu moze być? bo jakos najwygodniej mi po niego siegac w pracy
ale u nas dzisiaj słoneczko świeciaż chce się żyć
a jeszcze jakby tak waga drgnęła to byłoby cudownie
Wam również życzę miłego dnia![]()
28.02 - start! Tym razem musi się udać i to na dłużej.W sumie to chciałabym na zawsze.
witam.no to dzień pierwszy diety rozpoczęty, narazie nie jest zle.jajko na twardo oraz serek wiejski light z otrębami zjedzony,mam nadzieje że otręby mozna jeść w tej pierwszej fazie?? czy nie? bo już sama nie wiem
Wcinam je hurtem od 2 miesięcy (te gotowe mają jakąś tam zawartość cukru w zalewie, wiec robię sobie swoje przetwory, ale nie stronie od kupnych) i jako efekt dodatkowy, nie narzekam po spożyciu na zaparcia, a szczególnie jak popije cykoria z mlekiem
. Zaznaczam jeszcze raz
WSZYSTKIE RYBY SA DOZWOLONE, jeśli przyrządzone bez oleju.
Witaj Majoreczko, mi tez waga robi takie numery, ale to normalne, bo organizm buntuje sie przeciw reżimowi stosowanego przez nas, robi małe zapasy i potrzebuje trochę na otrząśniecie z szoku. Zwróć uwagę, ze mimo ze cyferki na wadze się zamroziły, to obwód w pasie mniejszy. U mnie po takich zastojach jest po paru dniach gwałtowny spadek wagi o 0.5 do 1 kg i właściwie nic nie zmieniam w wyżywieniu. Właśnie weszłam na etap nagrody i schodzę powoli do upragnionego schodka 110 kg, a potem dalej i dalej i będę w lecie do ludzi podobna![]()
Ostatnio edytowane przez Telepeters ; 05-02-2009 o 12:51
Hejka
znowu jestem
nie kumam nic z tymi jogurtami
Jaki w końcu to ma być?0% , nie mieszkiam na wsi ,ani małym miasteczku,a okazujesie że z zerowymi jogurtami jest kłopot , są danony/2,7g/, Zott/ 3g/ i jakaś firma drucik 1,5% ,mogą być Danony?
można pić colę w fazie uderzeniwej?
hej Jolacole oczywiście można, ale "0" czy tez lajtowąi dobrze bo to mi zastępuje "coś" słodkiego
![]()
28.02 - start! Tym razem musi się udać i to na dłużej.W sumie to chciałabym na zawsze.
Witaj Jola047!
Z jogurtami jest podobnie jak z białymi serkami (twarożkami) - trzeba sprawdzać dokładnie podany skład.
Na jogurcie (serku) 0% tł.-nawet light, znajdziemy węglowodany.Najlepiej wybierać te, które mają 0% tłuszczu i 0% węglowodanów. A jeśli takich nie możesz znaleźć, to wybieraj te, które mają najmniej węglowodanów, a dużo białka.![]()