Jestem na tej diecie 9 dzień, spadło mi 3 kg. Mam zamiar kontynuować, ale od jutra włączyć warzywa i zacząć dietę naprzemienną. Czy kupujecie jakiś dobry w smaku jogurt 0%?
Jestem na tej diecie 9 dzień, spadło mi 3 kg. Mam zamiar kontynuować, ale od jutra włączyć warzywa i zacząć dietę naprzemienną. Czy kupujecie jakiś dobry w smaku jogurt 0%?
Ja kupuję danone naturalny bez cukru. Mieści się w ramach tej diety. Dosypuję do niego otreby pszenne.
Amazonka1
Tu jestem: https://forum.jestemfit.pl/s...ead.php?t=1089
[/url] 107 - 85 pierwszy etap do 15.III 09r.
Dzięki, ja szukałam 0% i było ciężko. I jeszcze jedno pytanie: czy książeczka wspomina cokolwiek o alkoholu? Przy pierwszym czytaniu nie zauważyłam, bo pewnie zwracałam uwagę na inne sprawy, a teraz przeszukując - nie natknęłam się zupełnie.
A propos otrębów - pszenne czy owsiane?
Dzięki...
Alkoholu nie można, bo są tam weglowodany. Ale myslę, że jak coś raz czy drugi wypijesz w umiarkowanej ilości, to nic się nie stanie. Przecież w nabiale tez sa weglowodany. Ja robię tę diete miesiąc. Szczegóły w moim wątku.
Amazonka1
Tu jestem: https://forum.jestemfit.pl/s...ead.php?t=1089
[/url] 107 - 85 pierwszy etap do 15.III 09r.
Witam miło
Od dzisiaj zaczynam diete proteinowąnie wiem czy mi się uda
(już tyle diet próbowałam że mogłabym chyba książkę napisać
(niestety chyba mam za mało silnej woli żeby się głodować.
mam 170 cm. i ważę 80 kg. chcę 60 i mam nadzieję że mi się uda do lata.Pozdrówka dla wszystkich
Hej!
Ja stosuję ją już miesiąc i rezultaty są super, schudłam ok 6kg. Może to nie jakiś ekstra wynik, ale dla mnie to już postęp na miarę złota.7 miesięcy temu urodziłam córeczkę i w żaden sposób nie mogłam się pozbyć nadwagi. Stosowałam już przeróżne diety i głodówki dzięki, którym osiągałam swój cel- ale na krótko, bo efekt jojo był bezlitosny. Ta dieta daje mi nadzieję, że to się niepowtórzy i dlatego warto ją stosować. Tobie też się uda.
hej wszystkim,
jestem na razie na diecie 0oczyszczającej, ale wciąż szukam długoterminowej skutecznej diety dla siebie, pomyślała, że ta mogłaby być idealna,
ćwiczycie podczas niej jakoś intensywnie, pilnujecie kalorii czy rzeczywiście jece ile chcecie byleby tylko te produkty, które są dozwolone??
Bardzo jestem ciekawa jej przebiegu,
bede wdzięczna za informacje
Trzymam za Was kciuki
wet na tej diecie nie pilnujesz kalorii , co więcej -trzeba żreć duuuużo tylko że to muszą być (prawie)czyste proteiny
szczerze mówiąc nie lubie tej diety chociaż to ja stworzyłam ten wątek, zaliczyłam po niej meeeeeega jojo-co prawda, nie robiłam tego co Dukan każe , ciągnęłam tylko protal1 , bez fazy naprzemiennej a potem mega rzut na węgle zrobiłam , ot co
wiec może nie dieta głupia tylko MU
Witam wszystkich Dietkujących![]()
Czytając ten wątek i przyglądając się Waszym sukcesom uznałam, że warto było by spróbować w końcu się za siebie porządnie wziąćodchudzałam się już wiele, naprawdę wiele, razy, i teraz szukam w miarę rozsądnej diety, po której nie dopadnie mnie mega-jojo, czego już doświadczyłam wiele razy niestety;/
Mam pytanie co do jogurtów- czy może być 0,1% tłuszczu, czy musi być totalnie 0%?
Pozdrawiam wszystkich![]()
ja jadłam 0,5 % i też swietnie działało![]()