Strona 40 z 28937 PierwszyPierwszy ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 540 1040 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

jola047 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Witam

Też mam problem zaparciowy, same otręby nie pomogą, a herbatka u mnie nie wchodzi w grę bo pracuję i kibelek jest mało osiągalny to nawet picie w ciągu dnia jest małe ,dopiero przychodzę do domu ok 17 i dopijam , wiem - to niedobrze, ale innego wyjścia nie mam

piszecie o pokusach ja ich mam dowoli , bo koło mnie w pracy same ciasteczka, cukierki, sereczki owocowe, trzeba trzymać dziób na wodzy narazie wytrzymuje nic nie wszamałam od 20.01 , waga stoi ,ale wydaje mi się , że spodnie trochę lużniejsze no i schylam się bez problemu dam radę? jak myslicie?
    zapewne przy takim wsparciu ok

Awatar Majoreczka
    Majoreczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Dziewczyny ponieważ nie mam jeszcze książki więc zadam Wam pytanie: jak jest z tymi otrebami? czy w pierwszej fazie tej uderzeniowej można jeżś je z jogurtem? bo w jednym poście wyczytałam, ze dopiero w IV fazie, a u innej dzieczyny, że w I fazie odchudzania.
    z góry dziękuje za odpowiedź))
    28.02 - start! Tym razem musi się udać i to na dłużej.W sumie to chciałabym na zawsze.

Awatar Majoreczka
    Mieszka w
    Wrocław

oczywiście miało być "jeść" za szybko przebieram palcami po tej klawiaturze heh
    28.02 - start! Tym razem musi się udać i to na dłużej.W sumie to chciałabym na zawsze.

Awatar szczypawica
    szczypawica jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Majoreczka Zobacz posta
    Dziewczyny ponieważ nie mam jeszcze książki więc zadam Wam pytanie: jak jest z tymi otrebami? czy w pierwszej fazie tej uderzeniowej można jeżś je z jogurtem? bo w jednym poście wyczytałam, ze dopiero w IV fazie, a u innej dzieczyny, że w I fazie odchudzania.
    z góry dziękuje za odpowiedź))
    Można, ale niedużo. Do 2 łyżek dziennie.
    Ja też walę literówki. a jak tylko zobaczę to zaraz edytuję.
    Czasem mi umyka za co przepraszam.

Dziewczynki skąd emotki się bierze? Ja nie widzę..........

Szczypawica 2013r. (od 06.01.2013r.)

Awatar Majoreczka
    Mieszka w
    Wrocław

Talking Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Dzięki piękne Szczypawico jeżeli chodzi o emotikony to jak wpisujesz jakąś wypowiedź to zjedź kursorem niżej i tam siedzą
    acha jeszcze jedno............. a jak się ta dieta ma do drineczka

Awatar Majoreczka
    Mieszka w
    Wrocław

Cool Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

a ja znowu nie wiem jak włączyć "szybką odpowiedź" moze ktoś mi podpowie

medellin26 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Majoreczko...drineczki na diecie odpadaja zatrzymuja wode i sa malym zabojstwem dla spadku wagi.

Awatar Majoreczka
    Mieszka w
    Wrocław

już znalazłam

Awatar Majoreczka
    Mieszka w
    Wrocław

dzięki za opowiedź ............................... ehhh ciężkie jest życie heh

fatdevil jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    6

Talking Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

jestem jakos dziwnie zmotywowana xd, chociaz nie glodna bo po zjedzeniu o 12 dwóch placuszkow taaa placuszków- placków ;D (1 łyzka otrąb owsianych, 2 pszennych, mleczko 0%, proszek do pieczenia, serek homogenizowany 0%, cynamon + 2 jajka) polane jogurtem + 4 plasterki szynki, a w nie zawiniety serek wiejski light i ogorek konserwowy czuje ze sie wreszcie najadlam xd do tego dodałam kawę mrozoną (mleczko 0% +2 łyżeczki kawy, lód, cynamon i słodzik --> wychodzi cudo lepsze niz w kawiarni hahaha) + miętę i czuję, że pierwszy raz od 6 dni sie najadlam... ;d;d;d

rzeczywiście nalezy duzo pić... to jest chyba przepis na sukces pic przed po i w trakcie jedzenia. piłam zbyt mało przez ostatnie 2 tygodnie i po jakis 8 dniach apetyt byl nie do wytrzymania;/ co bardzo utrudnialo wytrwanie w diecie...

chcialam zapytac jak to jest z tymi jogurtami i szynkami light... kupiłam szynkę wieprzowa light fitness cos tam cos tam tylko 3% tłuszczu, sprawdzilam i chyba moge ja zjesc (coż już ja spożyłam xd) ale tak naprawdę to polędwica sopocka zwykla ma tyle samo tluszczu co tamta szynka light... z tym jest cos lewo... moja mama to stwierdzila ze jednak brak konsekwencji w liscie produktow, które można jeść... macie na to jakąś radę czy jakis przepis, wytłumaczenie na czym to polega z tymi szynkami, które sa OK a które nie ?
    bo ja juz nic nie rozumiem ;p

i jeszcze jogurty... które sa dobre? ja jem serek wiejski light i dużo Jogobelli Light słodzonej aspartamem tyle, że ona jest owocowa i chyba nie powinnam z nia przesadzac a problem tkwi w tym ze ona mi naprawdę smakuje i moglabym jesc tylko ją bo kefiru, jogurtu naturalnego czy serka homogenizowanego 0% nie tknę tak samo jak owocow morza, paluszkow krabowych ;/ no nie ma siły nienawidze ;(

czy ktoś wie cos na ten temat? proszę się przyznać

Strona 40 z 28937 PierwszyPierwszy ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 540 1040 ... OstatniOstatni