Strona 41 z 28937 PierwszyPierwszy ... 31 39 40 41 42 43 51 91 141 541 1041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Awatar szczypawica
    szczypawica jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat Zamieszczone przez Majoreczka Zobacz posta
    jeżeli chodzi o emotikony to jak wpisujesz jakąś wypowiedź to zjedź kursorem niżej i tam siedzą

ale że niby gdzie? Ja nie widzę. Serio. Pod okienkiem mam gdzie teraz wpisuję okienko Trackback, a pod spodem okienko "ikony wiadomości" które nadaje emota do tytułu wiadomości, ale nie mam takich wesołyvh emotek do treści..............hm? chyba że czegoś nie rozumiem

Szczypawica 2013r. (od 06.01.2013r.)

kykaszanka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Żary

fatdevil:
    z tego co wiem z jogobella light nie nalezy przesadzać bo chociaz zawiera aspartan to glukoze i fruktoze (=cukier) takze. Z tego co wiem mozna wszamac jeden kubeczek dziennie. ja zastepczo wcinam serki homogenizowane naturalne albo jogurty naturalne do ktorych dodaje pokruszony slodzik i np. cynamon-kangu pychota

poza tym fajnie, ze napisałas recepture na placki-na pewno wykorzystam bo brzmią pysznie- czy to wychodzi cos w rodzaju omleta z otrębami?

fatdevil jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    6

z mojego doswiadczenia wiem ze placki wychodza takie dziwne, ale nie sa zle xd wbijam to wszystko co napisalam w poprzednim poscie, mixuje i na patelnie z odrobina oliwy...moze ktos robi je inaczej zeby byly lepsze? oddzielnie ubija białka czy cos w tym stylu? bo jak zrobilam je zgodnie z przepisem z ksiazki (1 jajko, 1 lyzka otrębków owsianych, 2 łyżki pszennych i łyżka serka homo.0%) to wyszlo takie nijakie i malo strasznie tego. ktos pisal ze to jakos ma napęczniec ale nic takiego sie nie stalo...

Awatar szczypawica
    szczypawica jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez fatdevil Zobacz posta
    z mojego doswiadczenia wiem ze placki wychodza takie dziwne, ale nie sa zle xd wbijam to wszystko co napisalam w poprzednim poscie, mixuje i na patelnie z odrobina oliwy...moze ktos robi je inaczej zeby byly lepsze? oddzielnie ubija białka czy cos w tym stylu? bo jak zrobilam je zgodnie z przepisem z ksiazki (1 jajko, 1 lyzka otrębków owsianych, 2 łyżki pszennych i łyżka serka homo.0%) to wyszlo takie nijakie i malo strasznie tego. ktos pisal ze to jakos ma napęczniec ale nic takiego sie nie stalo...
    Ja robię troszkę inaczej. Do miseczki wbijam jajo i łychę taję serka i to widelcem ciupciam i ciupciam aż wyjdzie takie coś jak kogel mogel i dopiero w to wrzucam otręby. Jak jest za geste to daję kroplę wody i siup na GORĄCĄ patelnicę. Dobre wychodzi.

A rodzinie zrobiłam podobnie tylko dałam trochę cukru i jabłek w kosteczkę. zajadali że hej.

Szczypawica 2013r. (od 06.01.2013r.)

Awatar fontana
    fontana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kęty
    Wpisy na blogu
    1

Unhappy Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

dziewczyny,co sądzicie o odwiedzeniu sauny,mam trochę wątpliwości(traci się wodę którą muszę z trudem pić,no i czuję się ciut słabsza),ale mnie kusi...może jednak pójdę

Awatar blathin
    blathin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez szczypawica Zobacz posta
    ale że niby gdzie? Ja nie widzę. Serio. Pod okienkiem mam gdzie teraz wpisuję okienko Trackback, a pod spodem okienko "ikony wiadomości" które nadaje emota do tytułu wiadomości, ale nie mam takich wesołyvh emotek do treści..............hm? chyba że czegoś nie rozumiem
    Widzę,że męczysz się tak jak ja na początku... To forum po prostu ma zero ustawień w domyśle. Wejdź na stronę jak się logujesz (tam gdzie masz dzienniki itp) wtedy kliknij profil (pierwsze z prawej u góry na różowym), po lewej wyjdą Ci edycja weź "edycje opcji" , tam zmień sobie ustawienia na takie jakich pragniesz (emotki są w "Pozostałe opcje" -> "Standardowy edytor") (i dobrze jest zaznaczyć ptaszkiem odbiór wiadomości PW, to ułatwia życie )
    Ostatnio edytowane przez blathin ; 26-01-2009 o 19:44

Awatar malgorzata1008
    malgorzata1008 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Smile Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Witam!
    Zupełnie przypadkiem i raczej intuicyjnie wpisałam dziś w wyszukiwarkę hasło "protal" i ku mojemu zaskoczeniu (miłemu) trafiłam na to forum.
    Dietę dr Dukana zaczęłam 17 stycznia, w systemie 5/5 i po przeczytaniu książki. Nie mam wielkich osiągnięć po 5 dniach "fazy 1" i 5 dniach "fazy 2", może z tego względu, że nie mam wielu kilogramów do zrzucenia. Ale te 5 kg tłuszczyku męczy mnie - najbardziej wizerunkowo, bo niby to niewiele, ale ani bikini, ani obcisłych strojów nie można założyć, a spodnie biodrówki z których wylewa się brzucho to już koszmar!
    Jeśli mało "gruba" nie będę Was denerwować, to chętnie dołączę do grona "Proteinek".
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie Panie.

Dr Dukan "zajmuje się" mną od 17 stycznia 2009.
    chudszy też może...

Sylwciaaa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Pionki

Witam!
    Ja dziś zaczęłam dietę proteinową i mam nadzieję,że będę z niej zadowolona jak wy kochane Proteinki!

29.11.10-4.12.10-I faza-3kg
    5.12.10-II faza-trwa

Awatar Telepeters
    Telepeters jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Niemcy, LEV
    Wpisy na blogu
    1

Witaj malgorzata1008 czyli mologruba, nic się nie martw z nami wszystko możliwe, a ze Ty będziesz krócej się męczyć, to tylko Twoja zasługa.
    Witajcie tez inne, czyli te nowe i te zaawansowane proteiny i proteinki
    W pasie mnie trochę ubyło, ale waga poszła w gore

Protomajonez smakuje jak i zwykły, tylko nie tuczy, a nadużywających popędzi (przemilczę gdzie i poco)

Dziewczynki złote mam ogromna prośbę, wrzucajcie te przepisy, co je tu zamieszczacie tez na stronę stworzona przez nasza BLATHIN (godna wielkiej pochwały za pomysł), to będzie nam łatwiej je odnaleźć.

Teraz wyruszam w podróż w miejscu, trzeba trochę mięśnie wspomóc, a tłuszczyk wręcz odwrotnie.

Jak znajdę natchnienie, to jeszcze coś później naskrobie
    Pa HP

Do 1.09 pragne zejsc ponizej 100, trzymajcie kciuki

Chcieć, to móc, wiec do dziela!

Sylwciaaa jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Pionki

Telepeters gratulacje tych cm, które ci ubyły!
    Ja czekam z niecierpliwością aż i mi coś ubędzie.Jestem początkująca i mam nadzieję, że nie popełnię jakiś głupich błędów i też uda mi się mieć takie rezultaty jak wy dziewczyny!

Czytałam dziś przepisy i mam strasznego smaka na te "Flaczki z żołądków" ale to można na dniach warzywnych a ja dziś dopiero miałam pierwszy dzień samych protein:-(

29.11.10-4.12.10-I faza-3kg
    5.12.10-II faza-trwa

Strona 41 z 28937 PierwszyPierwszy ... 31 39 40 41 42 43 51 91 141 541 1041 ... OstatniOstatni