Zamieszczone przez
gruszynka
i ze nie wiem jak poruszać się po forum ale to nie największy wstyd. Mój problem to przede wszystkim opona jak w Tirze. Nie byłam wstanie przejrzeć wszystkich stron lecz wiem z grubsza jakie są zasady i etapy "Dukanka". Zamówiłam dzisiaj na Merlinie 2 dostępne książki. Wagę do aktywacji podałam z "głowy" ale cos koło tego się kręci (78 kg i 167 cm wzrostu). Nie umiem tego wprowadzić na odpowiednie rysunki. Nie wiem także gdzie mam wypelnić test Dukana? Pomóżcie proszę. do 17 kwietnia chciałabym trochę sadła zrzucić - spotkanie klasowe a do połowy lipca trochę więcej, żeby sobie zrobić prezent na moją pięćdziesiątkę (emotikonka też nie wiem jak wlepić). Pomóżcie proszę! Będąc tu z Wami może będzie łatwiej przetrwać. Pewne nawyki zywieniowe już mam dieta ala" Montigniak - mięso, warzywa z niskim indeksem glikemicznym, zero ziemniaków, mało chlebusia i jeszcze mniej słodyczy. I do tego spłacane w ratach gary Philipiaka ale b. słaba przemianę materii - leki p/refluksyjne, nasenne i p/depres. Ale przecież nie mogę się poddać1