Baktery mozliwosci do zabrania ze soba jest kilka: serek grani czy inny w pudeleczku, jogurty z otrebami i oczywiscie galaretka z kurczaka czy z szyneczka. Ja zbieralam kiedys pojemniczki po salatkach i teraz mam jak znalazl. Jak mam dlugi dzien w pracy zabieram galaretke
Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy, już mi lepiej Mąż po powrocie z pracy też zauważył że coś ze mną dziś nie tak (taki kryzys).
Postanowiłam zacząć ćwiczyć oczywiście więcej niż do tej pory, przeczytałam artykuł w jednej sportowej gazecie o tym jak pozbyć się tłuszczyku i nasza dieta jest do tego idealna, najważniejsze to z diety wyeliminować węgle, tłuszcze, cukier.
Czyli ten punkt zaliczony do tego dodać treningi nie tylko aeroby (rowerek, bieganie itp) ale też siłowe (ładnie wykształcają mięśnie).
Może dzięki temu pobudzę swój metabolizm i uda mi się stracić te nadprogramowe kilogramy.
A lato zbliża się wielkimi krokami, wczasy nad wodą fajna perspektywa tylko jeszcze żeby bez skrępowania pokazać się w stroju kąpielowym
mozna tez spokojnie upiec sobie chlebek i zabrac ze soba.
kefir w malych plastikowych butelkach. jak by pomyslal to znalazl by pare produktow ktore spokojnie mozna ze soba zabrac
ja juz powoli robie sobie menu proteinkowe na swieta
i bede ze soba zabierac w gosci a co. niech jedza moze kogos uda mi sie skusic dzieki tak dobrym pysznosciom
ja tez zaczełam ćwiczyć i pomimo że jestem na 6 dniu uderzeniówki. Chce ja pociagnąć do 10 dni a potem upragnione warzywka (raczej nie przepdam za warzywkami oprócz pomidorow i cebuli). 8 lipca wyjedzam na urlop i na plaży bym chciała świetnie wyglądać. Obym wytrzymała bo duzo mam do zrzucenia. Waga staneła i nic nawet kilo mniej heh.
ja gotuje na parze codziennie ale zawijam jeszcze w folię czasami to kurczaczek wychodzi palce lizać
Majacyr
jestem pod wrażeniem twoich wyrobów, powiedź mi kochana czy do górnej części dodałaś kawy? ja dziś zrobiłam ptasie mleczko ale bałam się przesadzić ze słodzikiem i na szklankę mleka dałam niecałe pół łyżeczki i trochę kakao ale naturalne, potem po kropelkach aromatu. Wyszło takie mało w smaku konkretne ale wszystko mi zjedli i nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Jutro zrobię następne.
Jest 80-83 a chcialabym 69 - Grupy Wsparcia Dieta.pl Tu jestem
MAM NADZIEJE DO KONCA MAJA MIEC 68 I ROZPOCZAC III FAZE!!!
\\Moze kiedys sie uda...wiara czyni cuda//
Na PROTALU od 04.02.09
czesc kochaniutkie proteinik
Jestem taka szczesliwapo tygodniowym przestoju waga zaczela leciec w dolzaczelam diete dukana 2 marca z waga 97!!!!dzisiaj rano staje na wage a tu 89,6myslalam ze zwaryjuje ze szczescia!!!!jeszcze 12-13 kg i bedzie spoczkopozdrawiam i zycze milego popoludnia