dawidowe...wiem ale wkradla sie monotonnosc pomocy!!!
Jest 80-83 a chcialabym 69 - Grupy Wsparcia Dieta.pl Tu jestem
MAM NADZIEJE DO KONCA MAJA MIEC 68 I ROZPOCZAC III FAZE!!!
\\Moze kiedys sie uda...wiara czyni cuda//
Na PROTALU od 04.02.09
Lukaska przede wszystkim ciesz się, że waga stoi, a nie rośnie, to już połowa sukcesu. Nie wracaj do objadania, bo w krótkim czasie przybędzie ci nie 4 a 8 kilogramów. Nie warto marnować tego co juz zyskałaś !
Przede wszystkim wywal tę fruktozę, bo coraz częściej, aczkolwiek ciągle nieśmiało mówi się, że nie jest taka bezpieczna jak do tej pory uważano i jest odpowiedzialna za tycie oraz znacznie podwyższa cholesterol, a szczególnie trójglicerydy.
Rodzynki - węglowodany i bomba kaloryczna, a nie o takie kalorie nam chodzi - absolutnie zakazane.
Na twoim miejscu zrezygnowałabym na razie z mąki kukurydzianej (czyli naleśników). Włączyłabym za to do jadłospisu ryby.
Powodzenia, nie załamuj się i obserwuj swój organizm.
26.12.08 dieta, 24.01.09 protal, 22.04.09 - waga 61,3 kg i 3 FAZA diety proteinowej dr Dukana - wszystko o utrwalaniu - Grupy Wsparcia Dieta.pl, 10-08-09 IV FAZA
Ja jestem z Kent – The Garden od England
Dopiero zaczynam dietę – dziś 11 dzień- więc jeszcze jestem mało kreatywna i jadę na piersiach, rybkach i serku wiejskich (choć po ostatnich postach staram się go ograniczyć), ale brakuje mi twarogu, śledzi w occie i kiszonek rodem z Polski. Nigdzie nie mogę ich dostać w okolicy.
Czy udało Ci się zdobyć olej parafinowy?
wiesz nawet sie nie rozgladalam bo nie potrzebuje... wsyztskie miesa grilluje... jedynie co to jak smaze nalesniki to na 1 przecieram patelnie recznikiem i olilwa...maszkuleczka pisala ze to produkt tolerowany wiec jakos ssobie radze Ja siedze kolo newcastle 2 miesiace i tez ograniczam sie do serkow udek piersi i jesli chodzi o miesa to tyle;/ a czasem indyk....ryb nie cierpie...wiec sie do nich nie przekonam
Jest 80-83 a chcialabym 69 - Grupy Wsparcia Dieta.pl Tu jestem
MAM NADZIEJE DO KONCA MAJA MIEC 68 I ROZPOCZAC III FAZE!!!
\\Moze kiedys sie uda...wiara czyni cuda//
Na PROTALU od 04.02.09