Strona 91 z 28937 PierwszyPierwszy ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 191 591 1091 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 901 do 910 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

malinu jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat Zamieszczone przez Umpalumpa Zobacz posta
    no coz kazda rodzina ma inne zapotrzebowanie i mimo ze nas jest 4 to musimy gospodarowac okreslona przeliczona kasa. m.in. dlatego staralam sie znalezc niewyszukana diete na ktra bedzie mnie stac... ja kupilam kurczaka indyka i caly nabial (oprocz jogobelli light i mleka) plus rybki a takze zielenine przyprawy i takie tam. starczy mi na dlugo a rodzina ma zapasy w chlodni w postaci resztek swiniaka :P ja normalnie gotuje dla nich i cos robie na boku dla siebie, chyba tak jak wiekszosc z nas... wszystko to pewnie kwestia kupowanych produktow... no i lokalnych cen...
    U mnie tak samo, 4 na głowie i jedzonko robione dla mnie i pozostałej 3 Trochę to czasochłonne ale co tam. Jak chcie się być laseczkę trzeba swoje przecierpieć a i kasy przy okazji wydać

malinu jest nieaktywny Znany na forum

Smile Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.

AMBER i KASIAKASZ ja już mam za sobą fazę uderzeniową, zaczęłam 18.02, jestem na naprzemiennej więc mogę już ćwiczyć, może waga szybciej zleci Winda odpada bo mieszkam w swoim domku, spacery też bo maluchy chore, w domu płacz i ból. Pozostały ćwiczonka.

EVITA VIANNE GRATULUJĘ SPADKU WAGI

SZCZYPAWICZKO - nie dam się, już dość nasłuchałam się na temat swojego wyglądu. Muszę osiągnąć swój cel, prędzej czy później. JAK KAŻDA Z NAS!!!!

Dzięki za miłe słówka Kobietki, głowy do góry, damy radę,

Awatar rencia45
    rencia45 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Leszno

Talking Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Witam wszystkich .Ja zaczęłam od wczoraj tą dietę na razie jest spoko da się wytrzymać.Dołączył do mnie mój syn i mąż się dokleja.Zobaczymy jak nam pójdzie.Jedyny problem to wymyślanie jedzonka .Może są gdzieś przepisy?Byłabym wdzięczna.
    DIETA OD2-02-2009

Awatar yvaaaaa
    yvaaaaa jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez rencia45 Zobacz posta
    Witam wszystkich .Ja zaczęłam od wczoraj tą dietę na razie jest spoko da się wytrzymać.Dołączył do mnie mój syn i mąż się dokleja.Zobaczymy jak nam pójdzie.Jedyny problem to wymyślanie jedzonka .Może są gdzieś przepisy?Byłabym wdzięczna.
    Witam, gratuluję decyzji i życzę powodzenia; dziewczyny naprawde chudną, ja jestem na diecie od 16 dni, schudłam6 kg i 5 cm w pasie. A oto link do przepisów:
    PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    O tym, co było i będzie - pamietnik bez cenzury

a było już tak pięknie....ale szkoda łez, pora wracać na Dukana

Awatar hypno8
    hypno8 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Białystok

Witam jestem tu nowa
    zastanawiam sie nad zakupem ksiazki,z ktorej ta dieta pochodzi- zastanawiam się, nie mogę wybrac miedzy dieta 1000kcal a dietą proteinową mozecie cos poradzic?

Awatar yvaaaaa
    yvaaaaa jest nieaktywny Radny Dieta.pl
    Mieszka w
    Warszawa

to wszystko zależy, jak podchodzisz do diet i jaką masz tolerancję na głód. Ja nie nadaje sie do diet typu "jedz połowę"lub 1000cal, bo zawsze zjem dużo więcej niż powinna. Taki reżim jak w protalu, a jednocześnie możliwość jedzenia, gdy dopadnie mnie głód, bardzo mi odpowiada. POZA TYM NA BIAŁKACH CHUDNIE SIE SZYBCIEJ.
    O tym, co było i będzie - pamietnik bez cenzury

a było już tak pięknie....ale szkoda łez, pora wracać na Dukana

Awatar EvitaVianne
    EvitaVianne jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Siedlce/Żelistrzewo

Cytat Zamieszczone przez malinu Zobacz posta
    EVITA VIANNE GRATULUJĘ SPADKU WAGI
    nie ma czego gratulować chyba źle na wagę stanęłam, bo coś mi się to podejrzane wydało, zrzucić prawie 1kg od rana :/ teraz stawałam i mam normalnie koło 96 ale i tak się ciesze... oby to moje zgrzeszenie nie poszło mi w kilogramy :/

ale i tak dziękuję :*
    Cel główny Etap I

Awatar EvitaVianne
    Mieszka w
    Siedlce/Żelistrzewo

może macie jakiś fajny przepis na "omleta" na fazę proteinową w II fazie?? bo mam ogromna ochotę, a to co ostatnio zrobiłam poszło do śmieci :/
    Cel główny Etap I

Awatar blathin
    blathin jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez EvitaVianne Zobacz posta
    może macie jakiś fajny przepis na "omleta" na fazę proteinową w II fazie?? bo mam ogromna ochotę, a to co ostatnio zrobiłam poszło do śmieci :/
    Jeszcze nie robiłam, ale może w weekend, chociaż powinno smakować tak samo dobrze, kiedy zastąpisz mąkę pszenną mąką kukurydzianą (jest dozwolona do zagęszczania, więc do ometa też się nada) w takiej samej proporcji jak na zwykły omlet. U mnie wygląda to tak, że w garnku lądują 2-3 jaj, sól/cynamon zależnie od preferencji i ze dwa widelce (tak, tak nabieram widelcem z torebki) mąki (teraz to będzie kukurydziana) miksuję, sprawdzam na oko czy konsystencja ok (zazwyczaj tak) i wlewam na patelnię

Awatar EvitaVianne
    Mieszka w
    Siedlce/Żelistrzewo

dzięki

koleżanka mnie dzisiaj obudziła,bo w tvp2 w pytaniu na śniadanie miało być o naszej diecie.... obejrzałam i się wkurzyłam
    było 3 gości, dwie kobitki i facet, no to tylko on normlanie opowiadał o tej diecie, a one we dwie tak jakby wogóle nie przeczytały ksiązki, jakies takie mi się wydały totalnie niekompetentne pod tym względem,,,, :/
    a już szczególnie mnie zdenerwowało stwierdzenie, że na tej diecie można jeść TYLKO mięso, tak jakby nie było tego katalogu produktów dozwolonych......
    i po co to się pchać gdzieś i opowiadać o tym o czym nie ma się zielonego pojęcia??
    Cel główny Etap I