Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
AMBER i KASIAKASZ ja już mam za sobą fazę uderzeniową, zaczęłam 18.02, jestem na naprzemiennej więc mogę już ćwiczyć, może waga szybciej zleci
Winda odpada bo mieszkam w swoim domku, spacery też bo maluchy chore, w domu płacz i ból
. Pozostały ćwiczonka.
EVITA VIANNE GRATULUJĘ SPADKU WAGI
SZCZYPAWICZKO - nie dam się, już dość nasłuchałam się na temat swojego wyglądu. Muszę osiągnąć swój cel, prędzej czy później. JAK KAŻDA Z NAS!!!!
Dzięki za miłe słówka Kobietki, głowy do góry, damy radę,
Witam, gratuluję decyzji i życzę powodzenia; dziewczyny naprawde chudną, ja jestem na diecie od 16 dni, schudłam6 kg i 5 cm w pasie. A oto link do przepisów:
PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl
O tym, co było i będzie - pamietnik bez cenzury
a było już tak pięknie....ale szkoda łez, pora wracać na Dukana
to wszystko zależy, jak podchodzisz do diet i jaką masz tolerancję na głód. Ja nie nadaje sie do diet typu "jedz połowę"lub 1000cal, bo zawsze zjem dużo więcej niż powinna. Taki reżim jak w protalu, a jednocześnie możliwość jedzenia, gdy dopadnie mnie głód, bardzo mi odpowiada. POZA TYM NA BIAŁKACH CHUDNIE SIE SZYBCIEJ.
O tym, co było i będzie - pamietnik bez cenzury
a było już tak pięknie....ale szkoda łez, pora wracać na Dukana
może macie jakiś fajny przepis na "omleta" na fazę proteinową w II fazie?? bo mam ogromna ochotę, a to co ostatnio zrobiłam poszło do śmieci :/
Jeszcze nie robiłam, ale może w weekend, chociaż powinno smakować tak samo dobrze, kiedy zastąpisz mąkę pszenną mąką kukurydzianą (jest dozwolona do zagęszczania, więc do ometa też się nada) w takiej samej proporcji jak na zwykły omlet. U mnie wygląda to tak, że w garnku lądują 2-3 jaj, sól/cynamon zależnie od preferencji i ze dwa widelce (tak, tak nabieram widelcem z torebki) mąki (teraz to będzie kukurydziana) miksuję, sprawdzam na oko czy konsystencja ok (zazwyczaj tak) i wlewam na patelnię![]()
dzięki
koleżanka mnie dzisiaj obudziła,bo w tvp2 w pytaniu na śniadanie miało być o naszej diecie.... obejrzałam i się wkurzyłam
było 3 gości, dwie kobitki i facet, no to tylko on normlanie opowiadał o tej diecie, a one we dwie tak jakby wogóle nie przeczytały ksiązki, jakies takie mi się wydały totalnie niekompetentne pod tym względem,,,, :/
a już szczególnie mnie zdenerwowało stwierdzenie, że na tej diecie można jeść TYLKO mięso, tak jakby nie było tego katalogu produktów dozwolonych......
i po co to się pchać gdzieś i opowiadać o tym o czym nie ma się zielonego pojęcia??