Strona 92 z 28937 PierwszyPierwszy ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 592 1092 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 911 do 920 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

omelka1 Guest

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Podaję mój sposób na jedzenie otrębów.

Do rondelka wlewam pół szkl.wody ,wsypuję 3 łyżki otrąb /zrobiłam sobie gotową mieszankę/ i gotuję to 1-1.5 min dolewam 3/4 szkl. mleka doprowadzam do wrzenia i gotowe.
    Wodę wlewam żeby mi nie przywarło do dna.
    Można dodać cynamonu jak ktoś lubi. Ja również dodałam 20kropli oleju parafinowego wczoraj i dzisiaj rano i już jestem lżejsza.

Umpalumpa Guest

u mnie kolejny nieduzy spadek ale grunt ze jest. kibelkowe sprawy mimo tego zagrozenia 4dniem sie jakos ruszyly ale to moze dlatego ze ja b.duzo pije. wczoraj wyzlopalam 3.5butelki wode mineralnej (butla 1.5l)

Evita trzeba bylo zadzwonic i skomentowac, tak mi sie wydaje ze tam sa przeciez telefony dla sluchaczy czy chociaz maila im wyslij. niech nie gadaja na przyszlsoc glupot... chociaz ja pytania nie lubie bo sa mocno stonniczy imalo rzeczowi a ich goscie zawsze tacy po kebkach przygotowani tylko

tunia_07 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała najpiękniejsze miasto w Polsce

Cześć dziewczyny! Dzisiaj usłyszałam o tej diecie w TV i bardzo mnie zaciekawiła. Od dzisiaj będe ją stosować. Wybiore się dzisiaj do sklepu po filet z kurczaka, chude jogurty, jakiś ser biały, jajka i rybke z puszki. Martwi mnie to, że to mam jeść przez 5 dni i zero chleba. Ale już tyle osób spróbowało i chwali więc co mi zależy. JEstem strasznie ciekawa

Awatar EvitaVianne
    EvitaVianne jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Siedlce/Żelistrzewo

szkoda mi pieniędzy wydawać na telefony do nich :] nie oglądałabym tego wcale, ale wczoraj koleżance o tej diecie opowiadałam i musiała mnie dzisiaj obudzić :/
    jeszcze mi się przypomniało co stwierdzili, że można sobie nerki załatwić na tej diecie, ale już o tym że Dukan każe pić minimum 1,5 litra wody dziennie, żeby nerki działały to nie powiedzieli :/

u mnie też spadek w dół, ale jakoś patrzę na to z rezerwą, jeśli po 5 dniach protein będzie nadal w dół to zmienię suwaczek ^^

hej Tunia :] witamy serdecznie zobaczysz uda Ci się ja ogólnie pieczywa nie jem od 17 dni (no poza małym grzeszkiem) a dodam, że uwielbiam świeżutkie pieczywo
    Cel główny Etap I

omelka1 Guest

TUNIA ja już jestem cały miesiąc na tej diecie i jakoś nie tęsknię za chlebem, ziemniakami,ryżem i kaszą.

tunia_07 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała najpiękniejsze miasto w Polsce

ja właśnie też lubie. To pewnie głupie przyzwyczajenie, że do jajka pasuje zjeść kromeczke chleba. A pytanko takie: przez 5 dni mam stosować ten pierwszy etap?

omelka1 Guest

Tak same proteiny.Koniecznie kup sobie książkę będzie ci łatwiej.

Umpalumpa Guest

Tunia ja mysle ze przy kilogramach ktore masz i ktore chcesz zgubic te 5dni to w zupelnosci wystarczy

a co do pieczywa to ja nie jadlam go przez 2 lata i wtedy trzymalam super wage. zrezygnowalam z makaronow ryzu pieczywa ziemniakow i bylo mi z tym dobrze... w ciazy zaczelam jesc na nowo i po ciazy tez i mam za swoje....

Awatar fontana
    fontana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kęty
    Wpisy na blogu
    1

zaczynam dzisiaj od nowa...

Awatar malgorzata1008
    malgorzata1008 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witajcie Proteinki...a może Protalunki[!!!

fontana
    "zaczynam dzisiaj od nowa..."

Witaj po chorobie, dobrze,że wracasz... jak jestem sama "małochuda", to mi troche głupio

U mnie waga biega raz w dół (rano- po nocy), a wieczorem w górę
    Chyba nie doczekam się wymarzonego 58,5 kg. Tyle wyszło mi w odpowiedzi na ankietę u Dukana.
    Moja wahająca sie waga, trochę mnie zastanawia, bo nie "grzeszę" jadłospisowo, piję dużo, z kibelkiem też nie mam problemów
    Wg Dukana najlepszy dla mnie jest cykl 3 dniowy i na taki przeszłam od dziś. Obiecane mam 58,4 kg już ( a dla mnie dopiero - 24 marca). Zobaczymy jak życie zweryfikuje doktora.

A witając wszystkie nowe Protalunki, życzę Wam wytrwałości i zachęcam do kupienia książki, a przynajmniej do poczytania tego forum od początku. Wiele się Wam wyklaruje, a jak nie to będziemy doradzać na bieżąco

Dr Dukan "zajmuje się" mną od 17 stycznia 2009.
    chudszy też może...