Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Soki świeżo wyciskane

MatyldaStepien jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Soki świeżo wyciskane

uuuwielbiam soki z warzyw i owoców. Zanim spróbowałam wydawało mi się, że na przykład taki buraczkowy nie będzie w stanie mi przejść pzrez gardło. Oj myliłam się bardzo Przepyszny jest. Od 6 tygodni (ponad) jestem na konkretnej diecie i te soki pomagają mi przetrwać najgorsze chwile Do tego trochę ćwiczeń, Trizer, i waga ładnie leci w dół
    A prócz soków często piję też różne smoothie

Tysiak56 jest nieaktywny Nowy na forum

Aktualnie mamy w planach zakup wyciskarki do soków. Na pewno będzie to fajny prezent a przy okazji pozwoli nam zgubić zbędne kilogramy. Oglądałem tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] kilka fajnych modeli. Według mnie każdy kto zdrowo się odżywia powinien mieć taką wyciskarkę.

malamii_ jest nieaktywny Nowy na forum

Burak, jabłko, kiwi i trochę zielonej Piwniczanki i pyszny, zdrowy sok gotowy

fit-ann jest nieaktywny Nowy na forum

Ooo, zainspirowałyście mnie! Od jutra wracam do soków ) Jak macie jakieś ulubione połączenia smakowe to koniecznie piszcie!

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Fit-Ann, ja ci powiem, że co rusz, to próbuję nowych połączeń smakowych. Ostatnio wyczarowałam coś takiego : jabłko, gruszka i pietruszka. Pietruszka była wyciśnięta sokowirówką, zwykła, korzeniowa. Smak ekstra
    Lubię też wszelakie połączenia z burakiem, na przykład pomarańcza-jabłko-marchew-burak. Często też robię smoothie, na bazie soku wyciśniętego z pomarańczy. Dorzucam do niego kawałek banana, liście szpinaku, jarmużu, kawałek imbiru i na przykład dodatkowo nasiona chia. Dobry jest też sok z zielonych grejpfrutów, tak zwanych sweetie, bo jest mniej gorzki, od grejpfruta czerwonego.
    "(..) Because really the zone of comfort is a zone of fear. You're afraid to break out of this familiarity. There's nothing good about feeling comfortable."

agaposzek jest nieaktywny Nowy na forum

Ja robię sobie z buraczków soki. Ale to mi też pomaga na anemię.

Macikowski jest nieaktywny Nowy na forum

A ja mam pytanie, czego używanie do robienia soków? Słyszałem, że soki z sokowirówek nie są za bardzo zdrowe, dlatego zacząłem się skłaniać do takiej wyciskarki, ale muszę przyznać, że trochę wysoka cena. Znacie produkt? Opłaca się go kupić?
    Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 12-04-2018 o 13:37

AnnaLis jest nieaktywny Nowy na forum

super , dzięki za pomysły będę kombinowała w tym temacie
    Zobacz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Dżudytka jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez ewelinawarchol Zobacz posta
    Fit-Ann, ja ci powiem, że co rusz, to próbuję nowych połączeń smakowych. Ostatnio wyczarowałam coś takiego : jabłko, gruszka i pietruszka. Pietruszka była wyciśnięta sokowirówką, zwykła, korzeniowa. Smak ekstra
    Lubię też wszelakie połączenia z burakiem, na przykład pomarańcza-jabłko-marchew-burak. Często też robię smoothie, na bazie soku wyciśniętego z pomarańczy. Dorzucam do niego kawałek banana, liście szpinaku, jarmużu, kawałek imbiru i na przykład dodatkowo nasiona chia. Dobry jest też sok z zielonych grejpfrutów, tak zwanych sweetie, bo jest mniej gorzki, od grejpfruta czerwonego.
    To teraz pytanie za sto punktów. Czy jeżeli nie mam sokowirówki i spróbuję to dokładnie zblendować, to uda się uzyskać chociaż trochę podobny efekt?

dawid2302 jest nieaktywny Nowy na forum

W [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wprowadziliśmy do jadłospisu soki świeżo wyciskane. Duża porcja witamin dla dziecka

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów