Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Soki świeżo wyciskane

Awatar bardott
    bardott jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Soki świeżo wyciskane

Kochani jeśli kupicie sobie wyciskarkę i zaczniecie w domu wyciskać soki to już na pewno nie wrócicie do soków ze sklepu, które są moim zdaniem o wiele mniej smaczne. Jak również nie są tak zdrowe bo soki są najzdrowsze jak są dopiero co wyciskane.Soki w domu nie mają dodatków konserwantów, nie maja dodatku cukru (poczytajcie sobie ile cukru maja soki ze sklepu, praktycznie wszystkie są dosładzane co u mnie totalnie je dyskwalifikuje). Soki robie sobie codziennie dwa razy dziennie. Raz na drugie śniadanie, raz na podwieczorek.

Przy wyborze wyciskarki polecam zwracac uwagę na jej moc bo jedynie wyciskarka o odpowiedniej mocy poradzi sobie z wyciskaniem soku z włóknistych owoców oraz warzyw. Jak również zostawi mnie odpadu.Polecam wyciskarki Omegi oraz Sany. Z tej wyższej półki oczywiśćie Angel, które są uznawane za najlepsze wyciskarki na rynku.

Polecam tutaj kontakt z firmą Eujuicers. Na ich stronie wiele modeli jest obecnie w dobrej promocji, kontakt jest rownież tutaj:
    NATULUX
    ul.Wersalska 47 / 75
    91-203, Łódź
    tel: 422529660
    - Nie mów do mnie Lampka!
    - A jak mam mówić?! Jaśnie Oświecony Nosicielu Światła?

colett jest nieaktywny Nowy na forum

u nas w marketach sa wyciskacze do pomaranczy razem z butelkami do napelnienia, uwielbiam

Mohita jest nieaktywny Nowy na forum

Ja uwielbiam swiezo wyciskany z grejpfruta

jagoda01 jest nieaktywny Nowy na forum

tez bardzo lubie takie soki kupuje sobie soki pomidorowe i soki z buraka z dostawa od Polskiego Soku, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bez zagestnikow. czuć różnicę.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Riss jest nieaktywny Nowy na forum

Nie ma jak soki wyciskane w domu, są mega świeże, najlepsze. Ja pyszne i zdrowe soki robię w wyciskarce Kuvings, to mój model [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Ta wyciskarka jest bardzo funkcjonalna, ma wlot na całe owoce i warzywa, także oszczędzacie czas i energię nie krojąc owoców czy warzyw, do tego lubię ją za bezproblemowe czyszczenie i super design. No i można w niej robić również lody, sorbety, koktajle, przeciery czy musy. Po całości jestem z niej zadowolona.
    Ostatnio edytowane przez Riss ; 18-03-2021 o 02:33

FitMariusz jest nieaktywny Banned

picie świeżo wyciskanych soków jest bardzo zdrowe, ponieważ znajduję się w nim bardzo duża porcja witamin, dlatego też warto zakupić wyciskarkę do soków, ja swoją kupiłem tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jagoda01 jest nieaktywny Nowy na forum

swiezo wyciskane to sa tylko te ktore zrobi sie samemu w domu, wszystkie inne musza byc pasteryzowane zeby zdazyly w ogole dojechac do konsumenta. Kiszone Specjały maja bardzo dobre soki tloczone 100% [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ciara89 jest nieaktywny Nowy na forum

Owszem soki są wartościowe i warto je pić o ile są naturalne. Na pewno też warto postawić na wodę alkaiczną, które ma dobroczynny wpływ też na nasz organizm. Daleko nawet nie musicie jej szukać, ponieważ dostępna jest chociażby w Biedronce Polaris Ph i jest ona całkowicie naturalna.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów