Widziałam je własnie w Duce Może kiedyś się w końcu zdecyduje! Na pewno ułatwiłoby to troche picie wody
Widziałam je własnie w Duce Może kiedyś się w końcu zdecyduje! Na pewno ułatwiłoby to troche picie wody
U nas króluje butelkowana niegazowana. Żadne filtry nie są potrzebne, taniej i wygodniej kupić butelkę wody w sklepie. Same zobaczcie że to to samo co woda filtrowana [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja piję wodę z kranu. Tylko mam do tego dzbanek filtrujący.
U nas w Krakowie to średnio pić z kranu bez dzbanka filtrującego... chociaż moja babcia piła z kranu, moja mama i ja przez większość życia też i jakoś nic mi nie jest. Osobiście preferuję źródlaną bo dobrze smakuje, zawiera trochę tych minerałów a przy tym nie czyści tak kieszeni.
People Change.. now i'm a lamp.
Najlepiej mineralną
Filtry na kran trzeba często wymieniać jeśli chce się, żeby woda utrzymywała właściwy skład, a do kranówki jakoś nie mam zaufania. Ja piję tylko mineralną i najczęściej wybieram Piwniczankę. Swoją drogą obchodzą teraz 50-lecie i zrobili z tej okazji loterie. Można wygrać samochód Fiat 500X oraz wiele innych nagród. Wystarczy kupić promocyjną butelkę i wpisać kod z nakrętki na stronie:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
sama woda nie nawadnia aż tak dobrze, jak warzywa i owoce, które mają w sobie dużo wody
Ja pije tylko żywca niegazowanego
Dobrze jest pić często małymi łykami. Możesz zakupić sobie fajną butelkę filtrująca [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wtedy będziesz mieć jeszcze bardziej wartościową wodę.
Zywiec Zdrój, ewentualnie Piwniczanka.