Ja też polubiłam zupy krem a ostatnio jadłam u mamy przepyszną zupę krem cebulową z grzaneczkami jak dla mnie super
Ja też polubiłam zupy krem a ostatnio jadłam u mamy przepyszną zupę krem cebulową z grzaneczkami jak dla mnie super
Ja od zawsze uwielbiałam kremy! Są szybkie w przygotowaniu i bardzo zdrowe.
Ja do tej pory byłam bardzo sceptycznie nastawiona do kremów... ale spróbowałam krem z kukurydzy. Miłość od pierwszej łyżki! Pyszna, rozgrzewająca, można zrobić ją fajnie ostrą i wyrazistą. Po prostu genialna. Dodałam do niej groszków ptysiowych i poszedł cały gar na dwa razy. Polecam z całego serca!
People Change.. now i'm a lamp.
Uwielbiam zupy krem! Robiłam już z cukinii, marchewki, fasolki szparagowej i brokułów. Teraz nadszedł czas na zrobienie zupy z dyni. <3
ja bardzo lubię zupę krem z dyni + grzanki z chleba tostowego pyszne i w miarę dietetyczne
Zobacz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uwielbiam zupy krem, zwłaszcza taką porą roku jaką mamy teraz, bo świetnie rozgrzewają. Zrobić taką zupę to właściwie żadna filozofia, a smakuje naprawdę dobrze. W sumie to wystarczy tylko mieć garnek i blender. Jak kupiłam swój blender (Nutribullet 900W) to poznałam powiązaną z nim super stronkę z przepisami. Wklejam link do zupy dyniowej z mleczkiem kokosowym. Warto spróbować, bo smakuje obłędnie! Jeżeli chodzi o składniki to też prezentuje się zacnie.
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 10-04-2018 o 14:24
Ja nigdy nie lubiłam takich typowych "babcinych" zup, typu zwykla pomidorowa albo kalafiorowa, ale odkąd się zupy kremy zrobiły modne, to wcinam
Fajny przepis na wysokobiałkowy krem dyniowy – na szybko
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 10-04-2018 o 08:37
Dzieki za przepis
Ja uwielbiam krem z groszku. Genialny jest
Krem z pomidoró-pyszności Ostatnio u mnie na topie jest też z cukini