Zupy krem są najlepsze <3 Uwielbiam kremową pomidorowa, brokułowa, kalafiorową, dyniową... no ogólnie uwielbiam. Najlepiej z odrobiną smietanki, pieprzem i grzankami.
Zupy krem są najlepsze <3 Uwielbiam kremową pomidorowa, brokułowa, kalafiorową, dyniową... no ogólnie uwielbiam. Najlepiej z odrobiną smietanki, pieprzem i grzankami.
Uwielbiam kremy, poza kilkoma wyjatkami jak np. zupa prowansalska jem zupy w tylko takiej formie.
Najbardziej lubie pomidorową krem, ale np. porowa tez jest dobra
Dyniowa, pomidorowa, brokulowa, kalafiorowa... zupy kremy sa pyszne
ja kocham zupy kremy ale u mnie w domu tylko ja jem więc trochę się nie opłaca robić (moja ulubiona to cukiniowa i fajnie do zup dodawać też kiełki) więc testuję różne kremy ze sklepów i coraz więcej jest z super składem w biedronce, lidlu czy nawet zabce
Obecnie wszystkie zamówienia z mojej restauracji są na wynos, ze względu na panującą sytuacje. Zacząłem korzystać z opakowań biodegradowalnych z oferty [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i szczerze polecam, świetnie sie sprawdzają i dodatkowo pełnią formę reklamy.
Mój numer jeden to dyniowa, tylko musi być dobrze przyprawiona, żeby nie była mdła, np. dużo gałki, kurkumy i suszonego imbiru plus czosnek i cebula. Pyszne są też cebulowa, tajska na mleku kokosowym i porowa. Wracając do przypraw super są te od firmy Polsmaki, bardzo aromatyczne no i mają fajne gotowe mieszanki, także często daję do dyniowej ich mieszanki.
Uwielbiam. Moja popisowa to brokułowa z fetą i słonecznikiem
Ja uwielbiam zupę krem. Najbardziej w jesieni z gdy jest zupa z dyni. Sama dużo gotuję takich zup bo moja rodzinka je uwielbia.