Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Odpowiednia Dieta

Olka95 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odpowiednia Dieta

Witam chciałbym zacząć się odchudzać, natomiast właśnie niedawno uświadomiono mnie że aby zmienić wygląd swojej sylwetki i stracić parę centymetrów potrzebna jest odpowiednia dieta. Czy jest jakakolwiek możliwość udzielenia mi paru wskazówek jak się odpowiednio odżywiać ?? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

Jajadźka jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Odpowiednia Dieta

A zastanawiałeś się nad skorzystaniem z porad dietetyków, ale takich, którzy zajmą się Twoją osobą kompleksowo? Wielu specjalistów zajmuje się dostosowywaniem diety do osób chcących schudnąć i wyrzeźbić sylwetkę. Sama też mam doświadczenie już z dietą od dietetyka. Dietę otrzymałam, jako gratis do spalacza tłuszczu www.trizer.pl. Jestem pozytywnie zaskoczona i zadowolona. Bardzo podoba mi się to, że wszystko jest czytelnie i jasno rozpisane. Mam listę zakupów, sposób przygotowania i oczywiście ilość kalorii, jaka przypada do danego posiłku.

AlicjaPawłowska jest nieaktywny Nowy na forum

Ja także polecam Ci skorzystanie z pomocy doświadczonych dietetyków. Samodzielne przejście na dietę wiąże się z dużym ryzykiem. Dzięki pomocy dietetyka Twoja dieta będzie opierała się na pełnowartościowych posiłkach. Bardzo ważne jest wykonanie pomiarów antropometrycznych i stałe monitorowanie efektów. Najlepiej udać się do gabinetu w swojej okolicy. Przykładowo na Śląsku jest bardzo fajna w Gliwicach. W Twoim mieście też pewnie znajdziesz dobrych dietetyków, którzy zadbają kompleksowo o Twoja dietę i wygląd.
    Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 13-04-2018 o 06:02

ertewe jest nieaktywny Nowy na forum

ja tak jak Ty szukałam porady w necie, ale niestety nie udało mi się uzyskać fachowej i zadowalającej. Skorzystałam więc w końcu z pomocy dietetyka i powiem Ci, że nie żałuje. Jako że moja dobra ma zdecydowanie za mało godzin, zdecydowałam się na wyjście jakim jest dietetyk online. Super sprawa, fachowa pomoc, jestem bardzo zadowolona. I Tobie też polecam jeśli chcesz dobrej pomocy.
    Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 12-04-2018 o 14:57

anitaa90 jest nieaktywny Nowy na forum

Odpowiednia dieta zależy od wielu rzeczy, waga, wiek, choroby, generalnie wszystko. Najlepiej wybierz sie do dobrego dietetyka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Olciaaak1 jest nieaktywny Nowy na forum

Trudno dopasować odpowiednią dietę do indywidualnych potrzeb. Ja zaczerpnęłam rad na temat zdrowego odżywiania ze strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Bardzo polecam można dowiedzieć się ciekawych rzeczy, jak się zdrowo odżywiać i co zrobić żeby łatwo zmienić swój tryb życia.

KormeliaPlaszek jest nieaktywny Nowy na forum

Nie ma uniwersalnych diet, które zdziałają cuda. Zbilansowany, zdrowy jadłospis plus ruch powinien pomóc, choć dużo zależy od tego, czego potrzebuje Twój organizm, ile chcesz zrzucić, jaki styl życia prowadzisz itd. To kwestia dość złożona. Dlatego najlepiej pójść do dietetyka, który m.in. na początku przeprowadzi analizę składu ciała. Jest to ważne, aby sprawdzić nad czym należy pracować, jakie produkty dobrać. Ja byłam u dietetyka miesiąc temu i właśnie dowiedziałam się wszystkiego, co i jak muszę zrobić, aby zdrowo zrzucić kilka kg. Mam fajną dietę, wykorzystuję dużo sezonowych warzyw, owoców, więc nie ma nudy na talerzu. Już czuję różnicę, dodatkowo zwiększam aktywność. Dlatego tobie też polecam taką wizytę. Ja byłam u nich [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Są w wielu miastach, może i obok Ciebie. Pozdrawiam

Karina30 jest nieaktywny Nowy na forum

Przede wszystkim nie podjadać słodyczy itp.

Marcela33 jest nieaktywny Nowy na forum

Odchudzanie nie jest łatwym i szybkim procesem. Najważniejsze jest to aby dobrze dobrać dietę oraz dużo ćwiczyć. Ruch jest bardzo ważny.

koniec12 jest nieaktywny Nowy na forum

a jakieś takie warzywa? [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] czy na diecie będą okej? i czy da się tym najeść?

Uprawnienia umieszczania postów