Strona 1 z 59 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 583
Like Tree3Lubią to

Wątek: dieta SB

Awatar marikam
    marikam jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    3

Smile dieta SB

Witam, chcę spróbować tej diety ale chciałabym najpierw poznać Wasze zdanie i opinie na jej temat. Czy może ktoś ją stosował albo stosuje? Czy naprawdę działa? Próbowałam już różnych diet ale jakoś mi ciężko schudnąć. Wiem, że to dieta tak naprawdę na całe życie dlatego chciałabym zapytać Was co o niej sądzicie.Pozdrawiam
    tulips24 lubi to.

Awatar zaja76
    zaja76 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: dieta SB

Witam.
    Właśnie zakończyłam pierwszą fazę. Jestem bardzo zadowolona , schudłam 5kg, może nawet troszkę więcej, a przede wszystkim spadł mi brzuch. W razie pytań jestem do dyspozycji. Najlepeij na moim wątku, adres w podpisie

Pozdrawiam serdecznie

Awatar ojojoj
    ojojoj jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    krk

ja tez podczas tej diety na poczatku odchidzania schudlam 5 kg, polecam ....

i chetnie wroce do niej, mozemy nawet razem zacząc co by sie motywować bo mi przybylo kg ;(

pozdrowki
    === ZAPRASZAM DO MNIE ===

Awatar anetam19
    anetam19 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cześć wszystkim!
    Marikam !
    Przeczytałam ,że chcesz przejść na dietę sb. Ja też szukam osoby, z którą wspólnie bym się odchudzała. Też urodziłam dziecko i kilka kg chętnie bym zrzuciła (najlepiej 9 kg).Sporo czytałam na temat tej diety i od poniedziałku zaczęłam ją stosować. Głodna nie jestem, jem sporo warzyw, piję wodę i ćwiczę wieczorami. Możemy razem się odchudzać i pisać ze sobą, wymieniać się przepisami itd. W grupie lepiej się odchudzać.
    Może ktoś jeszcze do nas dołączy.

Pozdrawiam wszystkich odchudzających!

Awatar gelato
    gelato jest nieaktywny Znany na forum

Witam
    Ja w poniedziałek zakończę pierwszą fazę. Do tej pory schudłam jedynie 2,5kg a nie 5 jak zazwyczaj inni. Może do poniedziałku dojdzie do 3. Początkowo waga spadała mi o 0,5kg dziennie. Potem przybył mi kilogram... znów spadło a 2 dni temu znów przybyło i spaść nie chce. Nie ważne. Na tej diecie ja czuje się świetnie. Jakbym na diecie nie była. Żadnego uczucia głodu, mnóstwo ciekawych i smacznych przepisów. Jest super. A, i ćwiczę prawie codziennie, bez zawrotów głowy ani uczucia słabości.
    tulips24 lubi to.

Awatar marikam
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    3

Smile Odp: dieta SB

Witam dziewczyny, fajnie, że się odezwałyście. Z tego co piszecie wywnioskowałam, że warto stosować tą dietę. Oczywiście wiem, że sama dieta cudów nie uczyni ale już postanowiłam, że w końcu ruszę ten tyłek i się wezmę za ćwiczenia. Nawet kupiłam sobie trening taneczny na dvd no i chyba poza tym zainwestuje w skakankę i hula hop słyszałam, że to też przynosi korzyści. Jak sądzicie? Nie obędzie się też pewnie bez biegania ale po kolei w końcu to długodystansowy maraton. Więc po weekendzie zacznę bo muszę porobić zakupy a poza tym to mam przyjęcie w rodzinie ale potem oficjalnie obiecuje, że się wezmę w garść. Fajnie, że jesteście razem zawsze łatwiej no i ma się kogoś kto przechodzi to samo i rozumie co czujesz . Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

Awatar anetam19
    Mieszka w
    Warszawa

cześć marikam!
    Fajnie, że się zdecydowałaś na zastosowanie diety sb. A więc od następnego tygodnia razem się wspieramy i chudniemy.
    Może jeszcze ktoś się zdecyduje. Im więcej osób tym lepiej.

Pozdrawiam!

Awatar gelato
    gelato jest nieaktywny Znany na forum

marikam, i inne chętne na dietę SB dziewczyny, mam świetne i łatwe przepisy na pierwszą fazę. Korzystałam z nich przez całe pierwsze dwa tygodnie mojej diety i nadal będę. W końcu pierwsza faza nie musi oznaczać jedynie piersi z kurczaka, twarogu i jajek. Jeśli któraś chce to proszę o adresy mailowe w prywatnych wiadomościach.

Awatar marikam
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    3

Smile Odp: dieta SB

Witajcie dzisiaj zbieram siły i motywacje na następne dwa tygodnie Chociaż mój mąż we mnie nie wierzy to znaczy cieszy się, że postanowiłam się zabrać za siebie ale jego zdaniem nie wytrzymam bez słodkiego i białego chlebka.
    Dlatego postanowiłam nie relacjonować mu jak się czuje i jeśli będzie ciężko to wole to napisać na tym forum, dobrze że mam Was.
    Mam też takie pytanko bo nie mogłam się tego doszukać. Jak to jest z napojami - wiadomo, że dużo wody trzeba pić i nie wolno niczego z kofeiną. Zastanawiałam się czy np można pić herbatę odchudzająca z l-karnityną, zieloną herbate? Bo w sumie to co ciepłego można wypic?
    Czekam na odp, pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana o 12:34 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:17 ----------

Hej gelato wysyłałam do Ciebie wiadomości ale było napisane, że nie masz właczonej opcji odbierania. Bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji. Mój mail to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Z góry bardzo dziękuję
    Ostatnio edytowane przez marikam ; 11-10-2009 o 12:20
    tulips24 lubi to.

Awatar anetam19
    Mieszka w
    Warszawa

Hej!

Z tego co wiem, to można pić różne herbatki ziołowe,też czerwoną i zieloną, soki warzywne i pomidorowe, mleko 1% lub bez tłuszczu, kawę bezkofeinową.

---------- Wiadomość dodana o 20:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:16 ----------

hej gelato!
    Też bym prosiła o te przepisy, mój mail [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 1 z 59 1 2 3 11 51 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów