Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57
Like Tree3Lubią to

Wątek: chcę schudnąć

Kusya123 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Canada

Domyślnie Odp: chcę schudnąć

W Google Play jest wiele dobrych aplikacji do liczenia kalorii, po prostu używam jednej z nich)

colett jest nieaktywny Nowy na forum

Apka do liczenia kalorii, zwiekszenie aktywnosci fizycznej, zmiana diety. Jeżeli waga stoi ci w miejscu przy tak sporej to jest to na pewno cos z tych czynnikow ktore zawalilas.

matylda15 jest nieaktywny Nowy na forum

Miałam problem z waga i nie potrafiłam zmotywować się do ćwiczeń. Dopiero moi rodzice postanowili zrobić mi prezent i kupili [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], z początku ciężko mi szło. W końcu zmotywowałam się do regularnego korzystania z podów i muszę przyznać że widzę efekty i nadal zamierzam kontynuować te treningi. Nie muszę chodzić na siłownię wystarczy trochę miejsca w domu.

Awatar kyash
    kyash jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Luboń

Ja muszę zacząć coś robić z jogą

BimBel jest nieaktywny Nowy na forum

Moja złota rada oprócz siłowni i katowania się ćwiczeniami polecam zainwestować parę groszy w saunę najlepiej prywatną. W cale dużo nie kosztuje i miejsca nie zajmuje a jest mega skuteczna. Mam od roku od [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i jestem bardzo zadowolony. Seans w saunie daje poczucie odprężenie i relaksu po ciężkim treningu jednocześnie prowadząc do sporej utraty tkanki tłuszczowej. Zdecydowanie przyspiesza osiągniecie pożądanych efektów wizualnych i szczytowej formy.

koniec12 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja przygodę z odchudzaniem zacząłem od ćwiczeń cardio w domu, później dołożyłem regularne bieganie z psem i waga leciała w dół. Inspiracją dla mnie były artykuły na tej stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Polecam wszystkim !

koniec12 jest nieaktywny Nowy na forum

Hej!
    Jeśli szukasz naturalnych sposobów, które pomagają w odchudzaniu to ja polecam olejek CBD. Jest to suplement diety, który pomoże Ci z nadmiernym apetytem i pomoże w trawieniu. Na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajdziesz potrzebne informacje oraz szczegółowe wyjaśnienie działania CBD i ich zastosowania w diecie.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów