-
Cześć
Nie wiem dokładnie jak działa wasze forum.Chciałam tylko poznać portal dieta trochę bliżej i poznać osoby które będą mnie wspierać i którym mogę pomóc ja
-
Odp: Cześć
Napisz cos wiecej o sobie e_vitaminka
.Ile masz lat,jaki jest woj cel itd.
Powodzenia
-
Cześć,
Witam wszystkich odchudzających się
Skończyłam 30 lat. Ważę 63,7 kg przy wzroście 160. Moje BMI ponoć jest w normie, ale jest już na samej granicy, tuż przed nadwagą. Jeszcze rok temu ważyłam 52 kg i nawet nie wiem kiedy przybyło ponad 10... Chciałabym wrócić do tej wagi, a nawet zrzucić jeszcze trochę, tak na wszelki wypadek
Nie mieszczę się teraz w moje ulubione ciuchy w rozmiarze 36-38. A nawet niektóre 40 są mi przyciasne. Moim marzeniem jest "pozbycie się" brzuszka.
Mam nadzieję, że się uda
-
Hej ja tez trafiłam dziś na to forum moim głównym problemem jest zajadanie stresu i brak motywacji dlatego planuję od jutra wziąć się za siebie mam nadzieję, że tym razem się uda w grupie zawsze łatwiej pozdrawiam!
-
Witajcie!
Zajadanie stresu...? Skąd ja to znam...
W grupie łatwiej - zgadzam się! Dla mnie obecność na tym forum jest ogromną motywacją. Powodzenia!!
-
tytuł wątku jest niezgodny z regulaminem... "ma on być skrótowym opisem zawartości wątku, tak aby inni użytkownicy łatwiej mogli sprawdzić, czy dany temat był już poruszany". Trudno wywróżyć z tytułu o co w nim chodzi, a szukajac konkretnego tematu łatwiej znaleść taki, który ma jedyny i niepowtarzalny tytuł mówiący o jego zawartości. Tak więc zgodnie z regulaminem, z którym każdy z nas się zapoznawał - temat zostaje zablokowany.
Jeżeli autor ma życzenie, aby wątek został odblokowany - proszę napisać na PW z propozycją nowego tematu.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów