Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Cześć

e_vitaminka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Smile Cześć

Nie wiem dokładnie jak działa wasze forum.Chciałam tylko poznać portal dieta trochę bliżej i poznać osoby które będą mnie wspierać i którym mogę pomóc ja

Wiktoria1982 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Den Haag

Domyślnie Odp: Cześć

Napisz cos wiecej o sobie e_vitaminka .Ile masz lat,jaki jest woj cel itd.
    Powodzenia

anatolcia jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć,
    Witam wszystkich odchudzających się
    Skończyłam 30 lat. Ważę 63,7 kg przy wzroście 160. Moje BMI ponoć jest w normie, ale jest już na samej granicy, tuż przed nadwagą. Jeszcze rok temu ważyłam 52 kg i nawet nie wiem kiedy przybyło ponad 10... Chciałabym wrócić do tej wagi, a nawet zrzucić jeszcze trochę, tak na wszelki wypadek Nie mieszczę się teraz w moje ulubione ciuchy w rozmiarze 36-38. A nawet niektóre 40 są mi przyciasne. Moim marzeniem jest "pozbycie się" brzuszka.
    Mam nadzieję, że się uda

goskazmc jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Zamość

Hej ja tez trafiłam dziś na to forum moim głównym problemem jest zajadanie stresu i brak motywacji dlatego planuję od jutra wziąć się za siebie mam nadzieję, że tym razem się uda w grupie zawsze łatwiej pozdrawiam!

Rose85 jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Zajadanie stresu...? Skąd ja to znam... W grupie łatwiej - zgadzam się! Dla mnie obecność na tym forum jest ogromną motywacją. Powodzenia!!

Awatar Majussia
    Majussia jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Gießen

tytuł wątku jest niezgodny z regulaminem... "ma on być skrótowym opisem zawartości wątku, tak aby inni użytkownicy łatwiej mogli sprawdzić, czy dany temat był już poruszany". Trudno wywróżyć z tytułu o co w nim chodzi, a szukajac konkretnego tematu łatwiej znaleść taki, który ma jedyny i niepowtarzalny tytuł mówiący o jego zawartości. Tak więc zgodnie z regulaminem, z którym każdy z nas się zapoznawał - temat zostaje zablokowany.

Jeżeli autor ma życzenie, aby wątek został odblokowany - proszę napisać na PW z propozycją nowego tematu.
    "W konfrontacji strumenia ze skałą, strumień zawsze wygrywa - nie przez swoją siłę , ale przez wytrwałość" Budda
    21 kg za mna - 21 kg przede mna - Strona 1484 - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów