4Lubią to
-
Odp: Po ciąży można a nawet trzeba schudnąć
ja przytyłam 15kg, 5 zeszło w pierwszym miesiącu po urodzeniu, te 10 kg trochę mi zajęło zrzucenie bo sobie wmawiałam że nie mam czasu ćwiczyć przy dziecku ale się udało! i na dodatek mam bardziej wyćwiczone ciałko niż przed ciążą
-
NIC nie musisz. Chyba, ze Ty tego chcesz. Nie daj sobie wmówić jakieś farmazony, że musisz, jak najszybciej, że zatracasz swoją kobiecość i masz się starać dla męża. Masz być zgodna ze sobą. Skup się na dziecku, skup się na tym byś ty była szczęśliwa i czego Ty chcesz.
-
Moja figura zawsze była idealna i myślałam, że zawsze tak będzie. W ciąży przytyłam 25 kilo. Po porodzie nie mogłam na siebie patrzeć. Do tego pojawiły się problemy z kręgosłupem i rozstęp mięśnia prostego brzucha które sprawiły, że byłam wykluczona z wszelkiego rodzaju sportu. O mało nie wpadłam w depresje przez to wszystko . Szukałam długo sposobu na zrzucenie tej cholernej wagi aż wreszcie mąż znalazł artykuł na temat saun i jej właściwościach odchudzających. Od razu zaczęłam szukać producenta saun bo wiadomo covid i publiczne pozamykane. Znalazłam INFRALINE producenta saun na wymiar i mam swoją osobista na strychu. Jest MEGA! Po ciężki dniu wchodzę do sauny, a kilogramy same lecą na łeb na szyję. Nie dość, że mam chwilę relaksu to jeszcze chudnę. Polecam Wam z całego serca.
-
Ja mogę polecić Wam koktajl, który na prawdę działa. Zastępuje nim 1 posiłek, i waga idzie w dół. Zaczęłam stosować po ciąży, jeszcze 5 kg i będę miała wagę idealną. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Był to mój chyba najgorszy okres jeśli chodzi o wagę.. pamiętam że tuż przed porodem ważyłam ponad 90 kg. Byłam załamana bo po porodzie waga utrzymywala się wciąż na około 85kg.. na cale szczęście w odpowiednim momencie znalazłam diete 1:1 z którą jestem do teraz. Aktualnie moja waga wynosi 73kg i na nowo odzyskuję wiarę w to, że wrócę do sylwetki sprzed ciązy
-
A w czasie i przed samą ciążą na etapie planowania warto jest zadbać o odpowiednią suplementację [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów