Oczywiscie z epowinnas zjesc przynajmiej dobij do tysiaczka a idealnie by bylo do 1200kcl.......
Oczywiscie z epowinnas zjesc przynajmiej dobij do tysiaczka a idealnie by bylo do 1200kcl.......
No własnie zjadłam jogurcik z płatkami razem 360 kalori wiec mysle, że już wystarczy. Najwyżej napiję się jeszcze herbatki![]()
O.k ale jutro postaraj sie zjesc te 1200kcl.......
Obiecujesz?
Postaram się tylko ciężko się pilnować siedząc w szkole od 8 do 17. Muszę się przygotować na jutro bo to pierwsze dni kiedy się pilnuję![]()
Jedz przynajmniej 1200 kcal, dzięki temu metabolizm będzie w miarę dobrze pracował. Jedząc za mało tylko go spowolnisz, a to raczej niekorzystne jest![]()
Witaj Arvenko, przyszłam poczytać co u Ciebie i potrzymać kciuki
Co do kalorii, to myślę że absolutnie nie powinnaś jeść mniej niż 1200 kcal dziennie, jesteś jeszcze młodziutka i się rozwijasz, więc nie wiem czy nawet te 1200 to nie za mało...
Tak, wiem że potrzebuję tych 1200 kcal ale to taki pierszy dzien bez słodyczy. Gdy jadłam słodycze to było ok.2500 kcal a teraz 1100.... to daje dużo do myślenia... Jutro postaram zjeść się więcej![]()
Słodycze sa bardzo kaloryczne i jedząc je niepostrzeżenie dobija się do kilku tysiecy kalorii![]()
Witam Arvenko .Super sobie radzisz muszę Ci pogratulować taka młoda osóbka i taka silna wola .Naprawdę Super!!!!!!!!.
Serdecznie Cie pozdrawiam .
Trzymam mocno kciuki)
)
![]()
Dzieki ataeb1974 oj silna wola jest bo jestem przerażona swoja wagą...
Dziś 1034kcal
jogurt light
musli truskawkowe
2 grahamki z polędwicą
i obiad w szkole (mięso i surówka)
Dzień bardzo udany co do wysiłku to bieganie po szkole (a mamy 3 piętra)
Spadam zobaczyć co słychać u was![]()