Super, że masz rowerek ruch baaardzo pomaga trzymam kciuki za regularne pedałowanie
Super, że masz rowerek ruch baaardzo pomaga trzymam kciuki za regularne pedałowanie
oj bardzo bardzo pomaga ruch, cwiczenia siłowe, ruch jeszcze raz
No ja tez mam takie 2 kolezanki, jedna w gimnazjum byla taka ze hohoho ponad 90 kg, a teraz to laska jakich malo. naprawde, a jak wyladniala przyu tym...
a druga kol z liceum, tez byla pulchniutka i w 7 miesciecy schudla ze noci teraz rozmiar M a bylo XXL i XL.... wiec one tez mnie motywują jak sobie o nich pomysle
Wszystko jest w 100% możliwe ale im szybciej się za to weźmie człowiek tym lepiej, bo jak zwleka z tym to jest coraz trudniej.
Ja uważam, że i tak za późno za to się wzięłam. Rok temu w wakacje byłam w sanatorium w Ciechocinku. Schudłam z 80kg do 73kg w niecały miesiąc. Po powrocie do domu przytyłam przez ponad rok 25kg. Teraz wiem, że muszę się za siebie wziąć co inaczej nie wiem jak będe wyglądać za rok. Ale lepiej późno niż wcale. Jestem przez ten weekend w finladii i wczoraj na obiad miałam stek z łosia (nie polecam nikomu)
w finlandii?? przyślesz pocztówkę?? z finlandii jeszcze nie mam
STARY WĄTEK | NOWY WĄTEK --> PODSUMOWANIE ROKU 2008
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
Bes szkoda, że dopiero teraz przeczytałam bo już w Polsce jestem. Ale w 2009 będę sporo za granicą także postaram się coś wysłać.
Gumisio - głodzili nas ale ja też jestem wybredna i wszystkiego nie zjem
trzymam Cię za słowo za ten 2009
a co do Twojego joja - zgadzam się z Gumisiem - przytyłaś, bo Ci rozwalili na tym turnusie wszystko co mogli. niestety wiem jak to działa - byle więcej, nieważne czy zdrowo. toż dziecko zdrowo ma prawo chudnąć maksymalnie 0.5kg tygodniowo, a nie 2-3
STARY WĄTEK | NOWY WĄTEK --> PODSUMOWANIE ROKU 2008
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."
nom maksymalnie 1 kg/tydzień jest zdrowo.