Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Od jutra zaczynam

Arvena123 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Domyślnie Od jutra zaczynam

Witam Mam na imię Marta i od jutra zaczynam dietę. Ważę ok. 90 kg mam 165cm wzrostu i 17 lat. Gdy policzyłam ile dziś zjadłam przeraziłam się prawie 2700 kalorii !!!!!!!!!!! Nie miałam pojęci, że tak dużo jem. Mam świadomość, że muszę schudnąć, ale gdy nie liczyłam kalorii sądziłam ze nie jem dużo. Potrafię się przyznać że JESTEM UZALEŻNIONA OD SŁODYCZY. Nie potrafię z tym walczyć. Jadłam chrom ale to na mnie nie działa. Dziś postanowiłam, że koniec z tym bo jeżeli się za siebie nie wezmę niedługo skonczę na wadze 150kg!!!! Wiem, że przez moja otyłość mogę mieć problemy zdrowotne. Mam problemy z tarczycą oraz mam chore stawy. Na szczęście cukier i cholesterol mam w porządku ( w środę robiłam wszystkie badania). Tak więc od jutra zaczynam odchudzanie. Nie zamierzam przechodzić na konkretną dietę ale ograniczyć slodycze i pieczywo. Od pewnego czasu nie jem na obiad ziemniaków nie nie przeszkadza mi to. Postanowiłam, że każde 5 zł które wydawałam na słodycze codziennie będę zbierać i wydawać na ubrania i kosmetyki. Mam nadzieję, że co pewien czas mój rozmiar będzie się zmniejszał. Chciałabym z rozmiaru 46-44 schudnąć przynajmniej do 40. Jutro zamierzam jechać na basen. Wiem,że pływanie dużo daje. Na śniadanie zjem musli zamiast 3 kanapek. Mam nadzieje że starczy mi motywacji. trzymajcie kciuki

Awatar ojojoj
    ojojoj jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    krk

Domyślnie Odp: Od jutra zaczynam

Witam bede pierwsza Widze ze ostro bierzesz sie za siebie i dobrze, z takich podejsciem napewno Ci sie uda. ja tez zaczynalam z waga 90 kg. i taki sam prawie wzrost. 166-167 jakos tak mam, ten sam rozmiar, czasem nawet 46 za mały.... to zalezy od rozmarowki
    Zycze powodzenia, bede wpadac i zapraszam tez do mnie

Pamietaj , ruch + dieta i bedzie OK
    === ZAPRASZAM DO MNIE ===

Awatar Munika79
    Munika79 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rueil-malmaison
    Wpisy na blogu
    1

CześćOjojoj była pierwsza to ja będę druga a co!!!Widzę,że motywacja jest tylko pamiętaj,nie możesz się załamywać jak waga nie będzie spadała w dół bo tak przeważnie jest i wiem to po sobie.Chęci opadają ale pamiętaj,że my tu jesteśmy więc jak tylko będziesz miała załamkę to pisz a my już cię dobrze zmotywujemy i na dietkową drogę wprowadzimyJak na razie to masz dobre postanowienie oby tak dalej a wszystko będzie ok. Basen to dobra myśl sama bym poszławoda wyciąga.pozdrowienia i zapraszam do mnie w odwiedzinki.Buziole

Mieszka w
    Olsztyn

Dzięki dziewczyny Mam nadzieję, że uda mi się schudnąć ok 20kg. Rok temu byłam w sanatorium na turnusie odchudzającym schudłam prawie 9 kg w miesiąc. Ale to nie było dobre odchudzanie. Duzo osób chudło tam przez to, że się głodziliśmy. Oczywiście po powrocie do domu przytyłam prawie dwa razy tyle.
    Co do ubrań- Dziś byłam w centrum handlowym i przymierzałam spodnie 46 i moje "cztery litery" nie zmieściły się ale na pocieszenie kupiłam sobie bluzkę na połowinki rozmiar 44.

Awatar Munika79
    Munika79 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rueil-malmaison
    Wpisy na blogu
    1

To masz bardzo kochaną mamę.Pewnie chce żebyś była szczęśliwa.Ja też myślę o rowerze z jednej strony to lepsze bo nie musisz wychodzić z domu a ćwiczysz i możesz oglądać telewizorNie martw się ja też nie jestem bogata i dlatedo się zastanawiam dobrze,że można płacić w kilku ratach.Ale z drugiej strony to czego nie robi się żeby super wyglądać i mieć extra ciało.

Mieszka w
    Olsztyn

Moja mama jest kochana, ale czasami wydaje mi się, że chce żebym schudła bardziej ode mnie. Rowerek kupuje mi bo lekarz kazal mi jeździć na chore kolana

Awatar filutkowa
    filutkowa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sierpc

Smile Odp: Od jutra zaczynam

Witaj kochana,
    Bierz sie za siebie bierz, bo jestes mlodziutka, to ci sie szybciej uda, bo z wiekiem metabolizm slabnie.
    Ja tez jestem uzalezniona od slodyczy i w ogole od jedzenia. W wieku 19 lat wazylam juz ponad 80 kilo, i tak sobie ucztujac doszlam do wagi 150 kilo. Nie dopusc do wagi 101 kilo, bo potem sie przyzwyczaisz do liczby 3-cyfrowej i potem juz ci bedzie wszystko jedno.

A wiec do dziela kochana i opowiadaj jak ci idzie.

Pozdrawiam i do jutra

Filutkowa

Mieszka w
    Olsztyn

Bardzo boję sie tej liczby 100. Postaram się do niej nigdy nie dojść... Wydaje mi się, że i tak pożno biorę się za siebie ale.... lepiej póżno niż wcale

Awatar filutkowa
    filutkowa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sierpc

Smile Odp: Od jutra zaczynam

To jak sie boisz, to nie dopusc!!! Raz dopuscisz, a potem juz bedzie sie za toba ciagnac.

Wiec zaczynaj, i juz!!!

Nigdy nie jest za pozno, zeby zrobic cos dla siebie.

A wiec od jutra!!!

Filutkowa

Mieszka w
    Olsztyn

No wię pierwszy dzień diety. Właśnie zjadłam śniadanie: 2 kromki chleba z szynką razem wyszło 186 kalorii czyli nie tak źle. A co wy jecie na śniadanie?? Chciałabym urozmaicić swoją dietę ale nie wiem jak

Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni