I jakie wybrałaś ?
zagłosujesz na mnie?
Głosowanie na członków Rady Grup Wsparcia - Grupy Wsparcia Dieta.pl
I jakie wybrałaś ?
zagłosujesz na mnie?
Głosowanie na członków Rady Grup Wsparcia - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Przykro mi, ale już zagłosowałam na naszą koleżankę
Jeszcze nie wcisnęłam zakup. Zastanawiam się nad trzema:
1. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
2. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja myślę nad tym ostatnim żeby kupićTakże jak cos to będę zmawiać
![]()
A przejżałaś rolki tempisha ? wybrałas sobie może cos?
Ja bym brała to:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bo ma podobny system składania do mojego hula hopka i bardzo dobrze trzymają te duże zatrzaski i sprężynka, a tamte mają jakieś małe te zatrzaski i bym się bała, że się będzie rozkładać co chwila
No i właśnie to wybiorę, najbardziej podoba mi się w nim, że ma dwa rzędy kulek. Poszukam tylko, czy nie ma gdzieś w niższej cenie.
MW...przeglądałam na stronie tempish.pl
Tylko, że ja zupełnie nie wiem na co patrzeć. Jak duże mam brać kółka i jak twarde?
Kiedyś nie było problemu, miało się jedne, bez wyboru i marudzenia haha.
Jak będę miala chwile to do CIEBIE na prv napisze, na razie przegladaj. I patrz na te do jazdy fitness.
Nigdy więcej nie upiekę nic z przepisów Dukana! Nigdy więcej!
Kilka dni temu chciałam upiec herbatniczki. Dupa. Wylądowały w koszu!
Kilka dni temu piekłam chlebek. Dupa. Wylądował w koszu!
Kilka dni temu zrobiłam nutellę. Po zjedzeniu jednego naleśnika myślałam, że będę wzorki w kiblu kreśliła. Kosz.
Dziś upiekłam czekoladowe ciasteczka. Ciasteczka?! Węgliki raczej nie do przełknięcia. Chyba za dużo kakao, za mało słodzika. Kosz.
Dziś upiekłam też bułeczki maślane w foremkach do muffinek. To mają być bułeczki?! Ja chce qrna bułkę, a nie coś o wysokości 5 mm i na dodatek o smaku i wyglądzie zbitej jejecznicy! Mimo wszystko, jako jedyne nie wylądują chyba w koszu. Chyba, że się jeszcze wqrwie!
EH!
Edit:
A przepraszam, zrobiłam jeszcze nutellę. Nie dodałam aromatu, tylko ciut więcej kakao. Hm, nawet, nawet. Ale naleśniki były dziś rano, więc nie wiem po co mi ona. Przecież łyżeczką wpindalać jej nie będę. A na jajeczny 5-milimetrowy placek nie nałożę. Choć jajecznica z nutellą brzmi...buahhaha :P
Ostatnio edytowane przez mussmuss ; 19-06-2011 o 14:01
Ja nie wiem czemu tak się dzieje. Może mam piekarnik do dupy? (na coś przecież zwalić muszę, nie?!:])
Wszystkie potrawy mięsne i przekąski wychodzą super (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć). Najbardziej smakują mi kurczakowe nuggetsy - uwielbiam!