Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50
Like Tree3Lubią to

Wątek: 60 KILO MNIEJ!!!!! Dieta KONRADA GACY kontra DIETA DUKANA

Awatar Monamska
    Monamska jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie 60 KILO MNIEJ!!!!! Dieta KONRADA GACY kontra DIETA DUKANA

Cześć dzieczyny... Piszę do Was bo mam kompletny mętlik w głowie... Chciałabym zacząć odchudzanie wg. jakiejś konkretnej diety... Wypróbowałam wszystkie niezdrowe diety typu kopenhaska, dieta głodowa itd. Uzyskany sukces to skok wagi na tragiczne 130 kilo które niechlubnie utrzymuję... Planuję się tego pozbyć raz na zawsze ale jak??... No właśnie... Zapisałam sie do SOS- Odchudzanie u Pana Konrada Gacy w ciemno... Ludzie odnoszą tam niesamowite sukcesy jednak jedzenie tłustej karkówki ze smalcem przez okres tygodnia a potem w toku odchudzania wydaje mi się istnym paradoksem... Dieta Dukana? Słyszę skrajne opinie na ten temat, od bardzo dobrych po bardzo złe, jednak nie widzę tak niesamowitych sukcesów jak u Gacy... Proszę pomóżcie, doradźcie która dieta lepsza...

UlaUlaUla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

Domyślnie Odp: 60 KILO MNIEJ!!!!! Dieta KONRADA GACY kontra DIETA DUKANA

Ajć ... piszę kolejnej zdesperowanej dziewczynie na diecie.
    MŻ + RD - sukces widoczny "gołym okiem" już po kilku tygodniach.
    nie baw się w konkretne diety bo całe zycie na nich nie będziesz- moja rada

Awatar satta_
    satta_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Czeladź

Cytat Zamieszczone przez UlaUlaUla Zobacz posta
    Ajć ... piszę kolejnej zdesperowanej dziewczynie na diecie.
    MŻ + RD - sukces widoczny "gołym okiem" już po kilku tygodniach.
    nie baw się w konkretne diety bo całe zycie na nich nie będziesz- moja rada
    Ula ma rację.
    A jak się chcer naprawdę schudnąć to wcale nie trzeba skrzętnie obliczać kalorii albo jeść według ściśle określonego jadłospisu.
    Pamiętaj też że zdrowie przede wszystkim!

Awatar kajka38
    kajka38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

co człowiek to zdanie, ja jestem na montignac od 2009 roku z małymi przerwami :P gdzie żądziło kfc, pizza i taaaakie tam :P i polecam ta diete

jest :
    skuteczna
    zdrowa
    smaczna
    i można się na niej nawpierdalać co dla mnie ma znaczenie bo nienawidze chodzić półgłodna
    jestem tu: Kaja na MM - Część 4 - Strona 18
    Zrzucone na MM:

Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

dla mnie endokrynolog czy jakos mu tak , polecał tą dietę ale po jej przeczytaniu, postudiowaniu zrezygnowałam

Awatar Budrys67
    Budrys67 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Cześć
    Po pierwsze nie oczekuj jakiś rewelacyjnych efektów w krótkim czasie !
    Podejrzewam , że dojście do wagi z którą się zmagasz jednak trochę trwało, potrwa więc zrucanie zbędnych kilogramów.
    Dieta i sposób w jaki to zrobisz ma drugorzędne znaczenie, ważne abyś zrobiła to na spokojnie, nie straciła zdrowia ( paznokcie, włosy, cera, skóra itd ) w tym psychicznego jak w razie czego nie pójdzie ( trzymam kciuki za sukces oczywiście )
    Ważne abyś nabrała pewnych nawyków które zostaną w Twojej głowie na zawsze, żebyś wiedziała co jesz, i po co.
    No i żebyś zaczęła się ruszać ( nie mam na myśli sportu wyczynowego )
    Napisz ile kosztuje odchudzanie u Pana Gacy i chwal się jak Ci idzie !

Awatar joguspl
    joguspl jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

witaj, dwa miesiące temu zastanawiałam się dokładnie tak samo jak Ty - co wybrać. ostatecznie zrezygnowałam z Gacy. fakt osiągnięte wyniki zachęcają. Jednak znam to od środka bo mam tam koleżanki, które tam chodziły. I każda ma jojo. Schudły niesamowicie dużo, a przytyły jeszcze więcej. Także wiem, że wymaga to wytrwałości. Nie mówię, że się nie uda schudnąć trwale, tylko, że to wymaga pracy
    A ja zrezygnowałam z gacy i wybrałam współpracę z dobrym dietetykiem. Może i wolno, ale nie czuję, że jestem na diecie, lubię to co jem, jem różnie i nie chodzę głodna
    Życzę powodzenia i wytrwałości w karczkowej diecie. Dużo i szybko tam schudniesz to pewne Ale uważaj na siebie później

Awatar Vela_Luka
    Vela_Luka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Monamska Zobacz posta
    . Proszę pomóżcie, doradźcie która dieta lepsza...
    Ta lepsza, na której będziesz się dobrze czuła, normalnie funkcjonowała i w trakcie której utrwalisz zdrowe nawyki żywieniowe oraz RUCHOWE.

Czyli taka, po której gdy już schudniesz, nie zaczniesz z radości, że schudłaś, wpierniczać bez opamiętania wszystko w zasięgu ręki leżąc do góry brzuchem

Duży spadek wagi to nie jest żadne Dukan vs Gaca, to jesteś Ty kontra Twoje własne słabości
    Wybór diety dopasuj do możliwości własnego organizmu, a nie do tego, ile ktoś schudł na tej czy innej diecie.

A od jesieni 2011 utrwalam...
    ...zaś wiosną 2012 zrzucam ostatnie kg...
    Dukam od 116 kg...

Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

Vela Luka Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią

Awatar Monamska
    Monamska jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Unhappy Odp: 60 KILO MNIEJ!!!!! Dieta KONRADA GACY kontra DIETA DUKANA

Dziękuję Wam bardzo... Zgadzam się że odchudzanie powinno się zacząć od ... porządków we własnej głowie... Dieta Gacy za pośrednictwem sos-odchudzanie.pl miesięcznie 259 zł. W tym masz 2 konsultacje (co 2 tygodnie) podczas których dostajesz dietę. Ta niestety zaczyna się od...wsuwania przez pierwszy tydzień karkówki co jest dla mnie swoistym życiowym wyzwaniem bo nienawidzę tłustego mięsa i nie jestem w stanie zrozumieć jak jedzenie czystego tłuszczu ma pomóc w walce z nadwagą...Dodatkowo Gaca zaleca bardzo mocno by brać suplementy diety które są dodatkowym kosztem (ok. 70-100 zł miesięcznie).
    No i oczywiście siłownia która też kosztuje... Słuchajcie sama nie wiem co mam robić... Teoretycznie powinnam się wziać w garść i zrobić dietę wg. swoich upodobań i gustu w odpowiedniej ilości zarówno objętościowej jak i kalorycznej... Ale tak bardzo chciałabym aby ktoś mnie prowadził konkretnie i przejrzyście, a z racji pobytu w Niemczech nie ma tu takiej możliwości... Już sama nie wiem co mam robić, a życie z moją wagą jest dla mnie udręką...Nie mogę się podnieść, schylać, a wstając rano chce mi się płakać, że znowu do przeżycia jest kolejny straszny dla mnie dzień, w którym będę musiała nosić ze sobą ogromnie ciężkie i brzydkie ciało którego nienawidzę...W międzyczasie moja nienawiść do siebie wzrosła tak bardzo, że nie chce mi się żyć... Dlatego dla mnie to takie ważne...
    impresja lubi to.

Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów