Nie jadłam jajecznicy chyba od 2 miesięcyMoże nawet więcej.....Jutro sobie zrobię.... No i po dzisiejszym ważeniu jest 1 kg mniej !!!! Jupi
![]()
Malinn gratulację utraty pierwszego kilogramka!
Zmieniaj suwak ! !!![]()
Dziekuję ślicznieSuwak zmieniony !!!! Cieszę się bardzo z każdego kilograma w dół
Dzisiaj zjadłam do tej pory :
Ś: owsianka jak wczoraj
IIŚ : sałatka z pomidorami i 4 plasterki chudej wędliny
w międzyczasie jabłko
O: warzywa na patelnię z brązowym ryżem i piersią z kurczaka
na podwieczorek pewnie serek wiejski, na kolację ....jeszcze nie wiemAle szykuje się spotkanie ze znajomymi, a co za tym idzie: stres, że przy samej herbacie może być trudno....
Znowu dzisiaj na fitness się nie wyrobię:/
Nic tam ...może jutro pójdę![]()
Wiedziałam, że muszę coś w Tesco kupić jeszcze.. Serek wiejski. Zapomniałam, a taką mam ochotę na śniadanie na sałatkę z serka, ogórka, szynki i pomidora![]()
Pycha obiadek mrrr... musze tez zaopatrzyc sie w jakies warzywa na patelnie i tym razem robic je bez tluszczu![]()
Tak czytałam, czytałam i na śniadanko zafundowałam sobie jajka sadzone![]()
Witam dziewczynki !!!! Też baaardzo lubię sałatkę z serka wiejskiego, szynki i pomidoraI do tego pieprz ziołowy !!! Może wieczorkiem też sobie zrobię
Kolajn: Ja używam odrobiny tłuszczu tylko na początku, potem warzywa same puszczą wodę i nie potrzeba dodawać. A warzywa z przyprawą orientalną. Tylko jakoś te mi smakują i to już od kilku lat
GoodCharlotte: Smacznego!!!!
Lece do Gdańska, bo chyba czas trochę popracowaćJadę odkryć gdzie się znajduje Urząd Wojewódzki..... Mam nadzieje, że nie zejdzie mi na to pół dnia, bo moja orientacja w terenie jest nadzwyczajnie "kobieca" czyt. żadna......
![]()
JA wszędzie z GPSem podróżuje bo zapewne zgubiłabym się jakbym miała na własną rękę szukać
Miłego dnia życzę!![]()
No ja mam taki właśnie plan, że jak popsuje się mój telefon, to kupię sobie z GPSem, bo to ile ja czasu marnuję na błądzenie po dziwnych uliczkach, ścieżkach itd. jest niewyobrażalneAle niestety nawet najlepszy GPS nie pomoże mi w urzędach lub centrach handlowych gdzie nie potrafię nigdy znaleźć wyjścia :P
No ale dziś do Urzędu Wojewódzkiego dotarłam bez większego problemu ( duży budynek przy głównej drodze), a w środku w miarę dużo informacji jak dojść, a potem jak wyjśćWięc było OK. Potem byłam jeszcze na zakupach i kupiłam sobie i Siostrze bardzo fajne sweterki z Vero Mody za 29.99 zł i bluzeczkę w Reserved. Taką zwykła, więc nie ma o czym pisać. Sweterki za to rewelacja !!!!Dodam, że weszłam po buty, których dalej nie mam.
A jadłospis do tej pory wygląda tak:
Ś: pumpernikiel 2 kawałki z szynką i pomidorem, kawa z mlekiem
II Ś: duże jabłko z własnego ogrodu ( najprzyjemniejszy posiłek dnia dzisiejszego zjedzony na ławeczce w parku w Gdańsku)
O: jak wczoraj : ryż, warzywa, kurczak
kawa z mlekiem
Idę się położyć na chwile, bo coś głowa mnie boli :/