Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 128

Wątek: " Jedyną rzeczą niezmienną w człowieku jest jego chęć zmieniania "

Awatar satta_
    satta_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Czeladź

Domyślnie Odp: " Jedyną rzeczą niezmienną w człowieku jest jego chęć zmieniania "

Cytat Zamieszczone przez _coco_ Zobacz posta
    No ja mam nadzieje, ze jak sie zmobilizowal do ćwiczen to i zacznie jeść porządnie. Oczywiscie ja gotuje w domu i staram sie odpowiednio do tego stylu zycia urozmaicać posiłki, ale moze je za mało. Tak mi sie wydaje, że może coś źle robie. K. ma straszne problemy ze snem, ciagle sie budzi w nocy, a wstaje bardzo niewyspany, potem 8h w pracy, jest przedstawicielem handlowym wiec praktycznie caly dzien spedza w samochodzie, wraca do domu srednio ok.16-tej, jemy obiad, cos porobimy, potem zazwyczaj ogladamy Tv, jakas kolacja, film i spać. Nie wiem co zrobić, zeby mu się lepiej spało, zeby się wysypiał...
    ja niestety dodatkowo do karmienia moich rodziców - musi być słono, ciężko.
    jeszcze trochę i sobie pójdą do siebie......

AlliAlisa jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: " Jedyną rzeczą niezmienną w człowieku jest jego chęć zmieniania "

Ja właśnie wróciłam ze sklepu kupiłam sobie zakupy - 2 pstrągi (jeden do mnie i jeden do mojego ojca) i 4 małe dzwonki łososia (większych nie mieli). Dwa łososie chyba wsadzę do zamrażalki chyba na sobotę.
    Kupiłam też granata :P 2 grejfruty :P
    Ogólnie gotuje sama do siebie - nie wiem na ile mi starczy finansów bo dzisiaj za same ryby zapłaciłam w rybnym 34zł. No ale po 1 to jest się po wypłacie

Orbiterek jest niby lepszy niż rower ;P ja bym musiała iść na siłownie najpierw przetestować to :P

Cel do 11 listopada 77,2kg
    WAGA 1 listopada 78,8kg

NOWY DOMEK

Awatar satta_
    satta_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Czeladź

Cytat Zamieszczone przez AlliAlisa Zobacz posta
    Ja właśnie wróciłam ze sklepu kupiłam sobie zakupy - 2 pstrągi (jeden do mnie i jeden do mojego ojca) i 4 małe dzwonki łososia (większych nie mieli). Dwa łososie chyba wsadzę do zamrażalki chyba na sobotę.
    Kupiłam też granata :P 2 grejfruty :P
    Ogólnie gotuje sama do siebie - nie wiem na ile mi starczy finansów bo dzisiaj za same ryby zapłaciłam w rybnym 34zł. No ale po 1 to jest się po wypłacie

Orbiterek jest niby lepszy niż rower ;P ja bym musiała iść na siłownie najpierw przetestować to :P
    szkoda że ryby są takie drogie.
    a ja wczoraj kupiłam awokado a pani w kasie pytała co to, czy to granat

ćwicząc na orbi ruszasz też rękami, inne mieśnie pracują.

Beatka_93 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszków
    Wpisy na blogu
    3

Co myślicie o vacuwell??
    chodziłyście na to kiedyś?
    W internecie znalazłam: Efekty działania VacuWell:

* poprawa cyrkulacji krwi i limfy
    * szybsze spalanie kwasów tłuszczowych
    * szybsza przemiana materii
    * eliminacja Cellulitu
    * spadek wagi ciała
    * poprawa kondycji fizycznej
    * korzystne samopoczucie i wzrost witalności

DO WAKACJI!

Awatar AgulkaMamulka
    AgulkaMamulka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    3

Cytat Zamieszczone przez Beatka_93 Zobacz posta
    Co myślicie o vacuwell??
    chodziłyście na to kiedyś?
    W internecie znalazłam: Efekty działania VacuWell:

* poprawa cyrkulacji krwi i limfy
    * szybsze spalanie kwasów tłuszczowych
    * szybsza przemiana materii
    * eliminacja Cellulitu
    * spadek wagi ciała
    * poprawa kondycji fizycznej
    * korzystne samopoczucie i wzrost witalności
    chodziła moja koleżanka, mówi ze super sprawa, super ujędrnia ciało i szybciej spala tłuszcz, ale najlepiej wykupić karnet na wszystkie machiny i połączyć. ja niestety nie mogę chodzić na vacu bo mam początki żylaków na udach a to jest jedno z przeciwwskazań

Mieszka w
    Pruszków
    Wpisy na blogu
    3

Cytat Zamieszczone przez AgulkaMamulka Zobacz posta
    chodziła moja koleżanka, mówi ze super sprawa, super ujędrnia ciało i szybciej spala tłuszcz, ale najlepiej wykupić karnet na wszystkie machiny i połączyć. ja niestety nie mogę chodzić na vacu bo mam początki żylaków na udach a to jest jedno z przeciwwskazań
    Witaj!
    A ile razy w tygodniu chodziła?? trochę to drogie10 zabiegów 300 zł.

DO WAKACJI!

Awatar AgulkaMamulka
    AgulkaMamulka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jelenia Góra
    Wpisy na blogu
    3

Cytat Zamieszczone przez Beatka_93 Zobacz posta
    Witaj!
    A ile razy w tygodniu chodziła?? trochę to drogie10 zabiegów 300 zł.
    dwa razy w tygodniu, plus oczywiście dieta.teraz nie chodzi bo jej zamknęli. No drogie to strasznie

Awatar _coco_
    _coco_ jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Alisa Łosoś kocham łososia w każdej postaci... Nie mogę się doczekać świąt bo u babci K. na święta jest zawsze dużo ryb i m.in. ŁOSOŚ
    Ja sama raczej nie kupuję, właśnie ze względu na cenę, chociaż może czasami lepiej wydać więcej i zjeść coś zdrowszego. Pstrąga też bym zjadła, w ogóle uwielbiam ryby. U mnie w rodzinie zawsze jadło się dużo ryb, mój tata jest smakoszem i mama zawsze przyrządzała różne ryby na różne sposoby, a jako, że jestem z nad morza to i dostęp do świeżej rybki jest dosyć dobry

Ja dzisiaj gotuje na obiad coś grochówko-podobnego. Dodam dużo pieprzu, majeranku mniam Wrzuciłam jeszcze brukselke, bo akurat miałam, ale pominęłam boczek i kiełbaskę. Myślę, czy nie dodać piersi z kurczaka pokrojonej w kosteczkę...

W jednej siłowni niedaleko mnie karnet miesięczny na vacu kosztuje 160zł, to dużo czy mało?

Mieszka w
    Pruszków
    Wpisy na blogu
    3

Znalazłam taniej:
    VACU-WELL:
    Seria 20 zabiegów – 300 zł
    Jeden zabieg – 30 zł

Zapraszamy na VACUWELL dwadzieścia półgodzinnych zabiegów - karnet do wykorzystania przez jedną osobę w dowolnym okresie czasu - 300,- złotych!!!!

I chyba się zapiszę przed Sylwestrem

DO WAKACJI!

Awatar _coco_
    _coco_ jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Sprawdzilam druga silownie, i tam jeden osobny zabieg kosztuje 20zł.
    Moze ja tez sie zapisze...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Tak czytam opinie na innym forum i babki są zadowolone, tylko trzeba wytrwać co najmniej kilkanaście zabiegów i wtedy są fajne efekty.

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów