Ja właśnie wróciłam ze sklepukupiłam sobie zakupy - 2 pstrągi (jeden do mnie i jeden do mojego ojca) i 4 małe dzwonki łososia (większych nie mieli). Dwa łososie chyba wsadzę do zamrażalki chyba na sobotę.
Kupiłam też granata :P 2 grejfruty :P
Ogólnie gotuje sama do siebie - nie wiem na ile mi starczy finansów bo dzisiaj za same ryby zapłaciłam w rybnym 34zł. No ale po 1 to jest się po wypłacie![]()
Orbiterek jest niby lepszy niż rower ;P ja bym musiała iść na siłownie najpierw przetestować to :P
Co myślicie o vacuwell??
chodziłyście na to kiedyś?
W internecie znalazłam: Efekty działania VacuWell:
* poprawa cyrkulacji krwi i limfy
* szybsze spalanie kwasów tłuszczowych
* szybsza przemiana materii
* eliminacja Cellulitu
* spadek wagi ciała
* poprawa kondycji fizycznej
* korzystne samopoczucie i wzrost witalności
Alisa Łosośkocham łososia w każdej postaci... Nie mogę się doczekać świąt bo u babci K. na święta jest zawsze dużo ryb i m.in. ŁOSOŚ
![]()
Ja sama raczej nie kupuję, właśnie ze względu na cenę, chociaż może czasami lepiej wydać więcej i zjeść coś zdrowszego. Pstrąga też bym zjadła, w ogóle uwielbiam ryby. U mnie w rodzinie zawsze jadło się dużo ryb, mój tata jest smakoszem i mama zawsze przyrządzała różne ryby na różne sposoby, a jako, że jestem z nad morza to i dostęp do świeżej rybki jest dosyć dobry
Ja dzisiaj gotuje na obiad coś grochówko-podobnego. Dodam dużo pieprzu, majeranku mniamWrzuciłam jeszcze brukselke, bo akurat miałam, ale pominęłam boczek i kiełbaskę. Myślę, czy nie dodać piersi z kurczaka pokrojonej w kosteczkę...
W jednej siłowni niedaleko mnie karnet miesięczny na vacu kosztuje 160zł, to dużo czy mało?
Znalazłam taniej:
VACU-WELL:
Seria 20 zabiegów – 300 zł
Jeden zabieg – 30 zł
Zapraszamy na VACUWELL dwadzieścia półgodzinnych zabiegów - karnet do wykorzystania przez jedną osobę w dowolnym okresie czasu - 300,- złotych!!!!
I chyba się zapiszę przed Sylwestrem![]()
Sprawdzilam druga silownie, i tam jeden osobny zabieg kosztuje 20zł.
Moze ja tez sie zapisze...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak czytam opinie na innym forum i babki są zadowolone, tylko trzeba wytrwać co najmniej kilkanaście zabiegów i wtedy są fajne efekty.