Butti,
idealnie scharakteryzowałaś skorpiona - mam kilka w pobliżu i wypisz wmaluj to, co napisałaś
a masz może jakąś rybkę na podorędziu?
co byś powiedziała o rybkach?
spokojnego wieczoru![]()
Butti,
idealnie scharakteryzowałaś skorpiona - mam kilka w pobliżu i wypisz wmaluj to, co napisałaś
a masz może jakąś rybkę na podorędziu?
co byś powiedziała o rybkach?
spokojnego wieczoru![]()
Butti chyba o mnie nie pamieta
bo mnie nie odwiedza na nowym wateczku
albo zabladzila w calym Tym zamieszaniu![]()
Marzus, JA jestem rybkaCharakteryzowac sie nie bede bo mam niska samoocene
Pamietam Zosik, pamietam, tylko na spacer poszlam, ale za moment Cie nawiedze
Tabletki do Microlite. Wczesniej bralam Minulet.
No wiec poszlam sie przejsc - wg pedometru 6444 kroki, 4.5 km (oszust) a teraz czekam na swoja kolej do lazienki bo zajete
![]()
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Malow ciasnych spodniach wychodzilo mi przynajmniej 2 km wiecej na tej trasie
Oszust i swinia. Szuja. Kawal zboja.
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
no tak, tośmy sie dwie rybki znalazły w dietowym oceanie...
dlatego pytałam o ryby, bo chciałam sobie poczytać, jak osoba o tym znaku jest odbierana przez innych ...a tu proszę, jak trafiłam, bezbłędnie![]()
z dośiwadczenia wiem, że związek rybki ze skorpionem bywa burzliwy, ale mimo tego trwały i niezwykle udany, wychodzi na to, że ty i mężuś to kolejne potwierdzenie tegoż
miłego dnia Butti
---------- Wiadomość dodana o 12:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:50 ----------
Szuja, obrzydliwa larwa i szczeżuja!
Szuja - do najtępszych pierwotniaków rym...
Szuja, bezlitosny kamień i statuja...![]()
i...
szubrawiec!![]()
Cześć ButterkuJuż się stęskniłam za Tobą
Mój Kochany jest rybka i muszę przyznać, że chyba lepiej nie mogłam trafić- spokojny, odpowiedzialny, dotrzymujący obietnic i z poczuciem humoru. Ma wadę jedną, czasem jak się wścieknie to bez kija nie podchodź ale bardzo szybko mu przechodzi jak się go nie zaczepia
Cieszę się, że miałaś udane spotkanko. My też zaszalałyśmy z Dziewczynkami w Sosnowcu ale warto było![]()
mój jest skorpionem .. okropieństwo, uparte, przekorne stworzenie.
Weekend, weekend
I jeszcze tyko jeden tydzien, a potem: Wakacje!!!Mam nadzieje ze jakos przezyje bo juz mam reisefieber, najchetniej juz bym sie pakowala...
Raport:
- owsianka z otrebami i pestkami
- ryz na mleku
- ryz + kurczak w sosie Balti
jak na razie 1120 kcal, i jeszcze cos zjem ale nie wiem co. Kiepsko z warzywami dzisiaj, moze cos na kolacje pokombinuje.
Kajus, Skorpiony nie sa latwe, to fakt! ale nudzic sie nie mozna
Qqleczko, to calkiem jak jaMi tez zlosc szybko przechodzi a co najwazniejsze najczesciej juz za godzine nie pamietam o co poszlo
Marzycielko, dokladnie TA piosenka mi sie przypomnialaUwielbiam ja!
Faktycznie nasz zwiazek jest bardzo bardzo burzliwy, ale jakos sie razem trzymamy na tym wzburzonym oceanie uczuc
A wiesz ze Rybki maja zdolnosci matematyczne? widocznie jestes struprocentowa Rybka, bo ja raczej jakas lewa...
Zosik, albo spodnie ciasniejsze kupic!
Ide zobaczyc co u Was slychac, moze sie zmotywuje do jakiegos spaceru choc bardzo mi sie nie chce... jestem padnieta po zakupach, i pogoda srednia![]()